Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
S7 vezeték nélküli töltőt (Samsung EP-NG930) keresek fekete színben. Hol tudnék venni legolcsóbban ahol raktáron van és esetleg még karácsonyig ki is szállítják ?
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
INMOTEP #42693 üzenetére
Nálam Windows 7-nél, ha felnyitott képernyővel dugom rá, felugrik a telefonon egy ablak, hogy engedélyezem-e, hogy a PC hozzáférjen a készülék tartalmaihoz.
Ezután nem kell semmit telepíteni lehet böngészni a készülék tárhelyét akár Total commander-rel is.
Ha lezárt képernyővel dugom rá csak tölti. -
válasz
gerner1 #42672 üzenetére
Újra kellett indítani es jó lett
Más...
Minapja nekem is megjárta a szervizt. Szerdatol szerdaig tartott.
Full kicsereltek mindent! Kertem fiztos akksi cseret 1 ev utan, de azt is ingyen adták.
Minimalisan volt volt beegve a kijelző de azt is cseréltek. Alaplap, usb, hatlap....mindentMost pozitiv a tmx
-
INMOTEP
őstag
Valaki tudna egy egyszerü megoldást arra hogyha rákötöm PC re a készüléket ,láthassam a telefonon lévő képeket hogy letudjam menteni ?? Nem akarok külön programot erre használni számitógépen sem telefonon .Iphone on hozzávoltam szokva mindig hogy itunes nélkül is letudtam mentem a fotókat
-
gerner1
nagyúr
A hivatalos szervízek valamelyikébe..... - Samsung drive-through, gyorsszervíz hálózat, http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/. De ha már nem garanciális, akkor esetleg vele megpróbálhatod felvenni akapcsolatot. Talán, van valami alternatívája ...
-
achim
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérem.
Van egy használtan vett s7 edge-em. Először elfelejtette a telefon funkciót, majd a wifit is. Most már be sem lehet kapcsolni, folyamatosan újraindul.
Aréna gyorsszervíz szerint ram hibás, ők ahhoz nem értenek. Hová vigyem javíttatni?
Köszönöm! -
stefi68
addikt
Van ajánlott vezeték nélküli töltő, ami nem horror áron van?
eBay-ről szabad ilyeneket venni?
Semmiképp nem szeretnék töltő helyett főzőlapot, amin megsül a telefont -
stefi68
addikt
A vezeték nélküli töltő hatásfoka egy vastagabb (>0,6 mm) toknál mennyit romlik?
Próbálta valaki?
Töltési idő tok nélkül és tokkal... -
stefi68
addikt
Ilyen, vagy ehhez hasonló mágneses USB kábelt használ valaki?
Az ötlet nem lenne rossz, ha nem állna ki olyan otromba módon a készülékházból a csatlakozó.
Ezt az egyet találtam, ahol méret is fel van tüntetve.
A 2,5 mm nem tűnik annyira vészesnek, de persze a valóságban lehet, hogy az is ronda.Szerk.: Most nézem, hogy ennek még a neve is RondaFul
-
krystman
őstag
Esetleg nem tapasztaltok olyat, hogy mintha félre érzékelné a billentyűt a telefon? Nekem nagyon sokszor félre érti. Most levettem HD felbontásra, és most sokkal pontosabban érzékeli a billentyűt amikor írok. Van ilyen másnál is, vagy csak nálam lenne ilyen ?
-
törölt tag
Lassan lejár a garanciám és karcos lett a kijelzőm.Be lehetne valahogy égetni a kijelzőt, hogy még gariba cseréljék?Vagy esetleg van valami más megoldásotok kijelzőcserére garanciában?
-
áááá nem hiszem el, amatőr kérdéseim vannak...
hova kell bemásolni T-s romban az üzenet jelző hangokat??? a gmail-nek sem tudok mást megadni
illetve hol van a hívó azonosítás a T romban?? ebből kimaradt?
-
passat77
tag
Sziasztok!
Lehet vadat kérdezek!
Létezik olyan app amivel bluetooth-on keresztűl meg lehet oldani, hogy egy másik telefon headsetként működjön. Konkrétan van egy s4-em és szeretném headsetként használni úgy, hogy az s7-ben volna a sim, az s4 volna a headset. Az s7 edge-t szeretném munka közben megvédeni. -
nuri
aktív tag
válasz
gyuri81 #42664 üzenetére
Egy gyors video: https://www.youtube.com/watch?v=dfgHRLisJAU
-
glacious
addikt
válasz
neo_xperia #42659 üzenetére
A nova miatt van a pinkód kérése, adj neki eszközadminisztrátori jogot. Ha a novával zárod le a kijelzőt, akkor is ezt csinálja.
-
törölt tag
Sziasztok, apanak lett egy S7 edge telefonja, amire rendeltem egy UAG tokot. Van valakinek tapasztalata, hogy a gyari foliaval kompatibilis? Vagy milyen foliat ajanl hozza? Valaszokat elore is koszi
-
Nova launcher alatt, hogyan tudom a gyári időjárás alkalmazást (ami Touchwiz alatt az időjárásnál van) előcsalogatni?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Csocsesz75 #42656 üzenetére
Ezt én is tudom, 8 hónapja használom
De most nem az újraindításról van szó, nem csak akkor kér PIN-t.
Ha nem lenne muszáj megadni másodlagos azonosítót kihagynám, de valamit meg kell adni az ujjlenyomat mellé. -
Csocsesz75
őstag
válasz
neo_xperia #42655 üzenetére
Akkor azért, telefon újraindításnál mindig kéri.
Nekem minta van megadva ujjlenyomat mellé.
-
Anulu79
addikt
válasz
neo_xperia #42653 üzenetére
Na és az ujjlenyomat mellé lett beállítva másoldagos azonosító?
-
Anulu79
addikt
válasz
neo_xperia #42651 üzenetére
Nincs fent telefont lezáró app?
-
warezxts
senior tag
Belefutottam egy olyanba hogy szoftver frissítés után bootloopolt a telefonom. Sajnos minden elveszett.
Egyedül a samsung Cloudból tudott vissza tenni minden appot (a nem áruházast is ami meglepett), de az app adatait nem sikerült és lakhattam be az egészet újra.
A kérdésem
1. (nem rootolt) telefonról mi az ami a legjobb backupot csinálja? (Főleg az appok adatai)
MyBackup pro / Smart Switch / Helium
2. Ha még egyszer ilyen van hogy lehet CSAK a rendszert úgy vissza tenni hogy nem csinálok wipeot? 4 fileos image file Odinnal visz mindent még a teló adatait is, a FR is törli az adatokat. -
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42641 üzenetére
Mint írtam, a szolgáltatós készülékeket nem kell regisztrálni a +1évre. Ez csupán opció, amellyel nyugodtabb lehetsz. Az összefoglalóban benne van,és van link (is!), amelyre kattintva ezek egyértelműek....
A hibát, bejelentheted -akár- online is, és akkor futár jön érte, és majd hozza. A javítás idejére kérhetsz cserekészüléket. Értelem szerűen a Samsunghoz kell fordulni, mert ők javítanak, és nem a mobil szolgáltató. -
INMOTEP
őstag
Bocsánat a kérdésekért de valamit nem értek ,elolvastam a főoldalon lévő garanciáról szóló írást .Ott volt egy link hogy lehet regisztrálni a készüléket plusz 12 hónapra a Samsung weboldalán .Nos ezt megtettem ,sikeresem meg lett hosszabbítva 12 hónappal . A Garancia lejárata 2018 3 hó 06 .Igy most ettől függetlenül úgyanúgy a t home kirendeltségéhez forduljak ,vagy a samsung garancia partnert is megkereshetem ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
gerner1 #42629 üzenetére
Nos ha valóban nem járt le akkor én igy bevihetem a telefont garanciáztatni ? mert nem én vásároltam náluk név szerint .De nálam van a számla kifizetések függetlenitésről a papir is . Azért szeretném garanciáztatni mert bevan egy nagyon kicsit égve a kijelző a billentyűzet látszik fehér háttérnél .Illetve a t home nél hogy zajlik a garanciáztatás menyi idő ? Én Nyiregyháza mellől vagyok ,Elvileg Samsung szerviz Nyiregyházán is van .Ja és még valami ,ilyen esetben komplett kijelzőt cserélnek érintővel ?? vagy csak lcd-t ?
-
Twism
csendes tag
Sziasztok!
Lehet valahol állítani a vissza és az alkalmazás kezelő gomb megvilágítási idejét ?? most néztem videot a telefonról és ott folyamatosan világít. mondjuk azon még a 6.0.1 verzió volt, az új 7.0 án most egyelőre nem találomsegítene valaki? köszönöm
-
seger
addikt
HELP!
Samsung-ba rakattunk párom s7e-re fóliát 1 éve. most kezdett felválni, gondoltam lecserélem neki. levettem azt amit a samsung boltba rátettek, de olyan fos a kijelző, mintha valamivel bekenték volna mikor felrakták a fóliát!
Nem bírom megtisztítani semmivel.....Valakinek ötlete mi lehet ez, és hogy lehet letakarítani?
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42627 üzenetére
Nem járt le. A szolgáltatós készülékekre a Samsung regisztráció nélkül adta, és adja most is a +1év kiterjesztett, korlátozott garancia időtartamot, amelynek garanciális feltételei nem azonosak az első évre vonatkozóakkal. Így ebben a +1év időtartamba már nem tartozik bele az akkumulátor, és a tartozékok.
-
INMOTEP
őstag
Továbbá még 1 kérdés ,garanciáztatással kapcsolatban .Most vásároltam a készüléket ,2016 2 hóban volt vásárolva a t home -tól .De a készülék ki lett fizetve egy összegben és gyárilag függetlenítve is lett .Erről számla garancia papir minden van .Szerintetek a garancia már lejárt igy ? 1 vagy 2 évet adtak akkoriban a készülékre ? a régi tulaj sem tudta megmondani már ....
-
INMOTEP
őstag
Gyors kérdés ,S7 Edge hez jó a EP-PN920 vezeték nélküli töltő ? ezzel müködik a gyorstöltés funkció ? Mert ez elvileg S6 Edge hez lett kiadva ahogy olvastam
-
KTibxx
aktív tag
A telefon értesítése, miként kiírja, hogy "feltételes átirányítás aktív" az a készülék "tudása" . Ez a figyelmeztetés akkor jelenik meg, ha az adott simkártyán, ami épp a készülékben van, van beállítva feltételes átirányítás.
Érdemes az előzőleg említett menüpontban mindkét kártyával külön-külön megnézni milyen átirányítások vannak beállítva.
Amúgy igen, a hívásértesítő működése eltérhet szolgáltatónként, honlapjukon meg tudod nézni. -
babhun
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a telefonom garanciáztatását. Akku volt kicsit elgyengülve és a kijelzővel voltak problémák, belilult és zöldült az alja, főleg ha melegebb volt. Bejelentettem online a hibát, másnap fel is hívtak időpontot egyeztettünk. Kedden vitte el a futár tőlem a telót, ma már vissza is kaptam. Meg vagyok elégedve teljesen, van egy új telóm!
-
KTibxx
aktív tag
Esetleg így próbáld (ne legyen repülő módban, tehát legyen térerő!):
"A készüléken történő törlés általános, minden készülékre érvényes módja, ha az összes aktivált átirányítását egyszerre szeretnéd törölni írd be mintha hívást indítanál:##002# gomb, hívásindító gomb
Számlás előfizetés esetén aktív előfizetés, kártyás előfizetés esetén pozitív egyenleg szükséges"
"sokat nem tudtak hozzáfűzni"
-
Twism
csendes tag
-
KTibxx
aktív tag
Helló!Nos az Általad írt értesítés azt jelzi, hogy be van állítva feltételes átirányítás valamilyen számra (nem feltétlen a hangpostára, lehet bármilyen, vagy akár nem is működő telefonszám). Ez azt jelenti, hogy pl x csörgés után, vagy ha foglalt stb atirányítja a hívást arra a bizonyos beállított számra.
Meg tudod nézni, ki tudod kapcsolni:
Telefonkönyv-jobb felül 3 pont- beállítás- egyéb beállítás- hívásátirányítás- hanghívás (és videohívás)- itt tudod a feltételeket kikapcsolni. -
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #42606 üzenetére
Nem, az akkor kell, amikor gyorsan mozgó tárgyat akarsz fotózni / videózni. Viszont a videóstabilizálás mindenképpen legyen kikapcsolva.
-
Jack Oneill
veterán
Kovetett autofokuszt erdemes bekapcsolva tartani?
-
csucsu52
aktív tag
válasz
INMOTEP #42602 üzenetére
Ám gyorstöltésnél ki is írja, hogy [gyorstöltés]
-
INMOTEP
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest