-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
-
mycso
veterán
válasz
spawn21 #11198 üzenetére
Nem használom így nálam tuti nem az a ludas.
Egyébként amikor nemrég sikerült bekapcsolni, akkor ez fogadott: "android alkalmazás frissítése 1/1" és itt karikázott vagy egy fél percig.
Napok óta nem telepítettem, nem frissítettem semit, tehát ezt sem tudom mire fel csinálta.#11197) stevve: nem hiszem...le volt rakva az asztalra tegnap délután óta, nem futott rajta semmi, illetve ma reggel sem volt felmelegedve.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez a kék led villogás mit jelenthet? 5-6 másodpercenként villant egyet.Mod.: közben találtam ilyen/hasonló hibát, nem igazán tudták biztosra megmondani, de cache hibára/ túlcsordulásra utal. Csak ugye ezt nem tudom törölni, hiszen ilyenkor a recovery nem indul.
Azt írták külföldi fórumon annak aki beleszaladt ebbe, hogy cseréltesse gariba a telefont ha megint előjön.
Jah és nála sem működött semmilyen billentyű kombó (a hang le+power sem), hanem egyszer csak újraindult (elindult) a telefon. -
mycso
veterán
válasz
nggabi #11194 üzenetére
Már majdnem ott jártam, hogy szétpattintom és kitépem az akkut.
Most, mire beértem melóba nézem, szépen kikapcsolt és a led sem villog.
Feldugtam töltőre, elkezdett tölteni és azt írta csutkára lemerült (ami érdekes, mert tegnap este még fullon volt és nem volt piszkálva).
Be is kapcsol, működik is.
Nem tudom mi volt ez a jelenség, de remélem nem jön elő megint. -
mycso
veterán
Beleszaladtam ma egy elég furcsa dologba.
Tegnap úta nem nyúltam az s6-hoz, ma látom, hogy villog a kék értesítési led, mondom biztos valami üzenet/emlékeztető.
De, nem tudtam feloldani, semmire nem reagált a telefon (csak a led villogott). Power gombat is hiába nyomtam hosszan, semmi...
Recovery mód nem indult el, majd egyszer kitartva a download mód kombinációt jó fél percig, oda belépett. Ekkor még mindig villogott a led és természetesen innen sem tudtam sem kilépni, sem újraindítani.
Így hagytam pár percig, majd egyszer csak kikapcsolt és a led villogás is megszűnt, na azóta se kép-se hang... -
törölt tag
válasz
spider80 #11190 üzenetére
Az s4 hátlapja volt eddig a legnagyobb gány, szerencsére sikerült szereznem egy black hátlapot. Az s5 hátlapja szerintem jó volt ahogyan az Alpháé is egyikre sem panaszkodtam soha. Ez az első ami nem jött be, tiszta Sony. Nem baj leragasztottam egy aligátorral. Tok nélkül használom én is az összeset.
Olyan dizájn, hátlap úgysincs ami mindenkinek tetszik. -
törölt tag
válasz
devil-k #11184 üzenetére
Ez nem a mult. Addig amig ezzel az adathordozóval találkozom minden nap, rengeteg eszközben és otg vel is ilyenre másolok és ameddig nincs jobb addig ez a jelen.
Nem kötelező használni, de pl az autó fedélzeti kamerájának felvételét ha gyorsan vissza akarom nézni (kivenni az áramtalanitott roncsból és a helyszínen megnézni) akkor arra is jó, meg még egy seregnyi más dologra jó.
Én azt mondom, hogy legyen egy foglalat, aki akarja használja aki nem az nem.
-
-
bandi0000
nagyúr
nem tom én úgy vettem ki az írásból, hogy azért adják ki hogy javítsanak rajta, mert így a potenciális vásárlóknak mint én lehet megéri várni, legrosszabb esetbe még egy 20-ast esik decemberre az ára
Kivehető akksi nekem se hiányzik, vagy hiányzott, akik ezt a telefont veszik azok 1,5-2 éven belül cserélnek, és ugye hogy ha mindig leszedi az ember a hátlapot akkor előbb utóbb elkezd recsegni ropogni
-
bandi0000
nagyúr
S7 decemberben? mit szóltok ehhez?
-
devil-k
nagyúr
2 nappal ezelőtt kaptam egy új frissítési lehetőséget (250 MB-t kb). Lehet tudni, hogy mit javítottak ezzel? Azt a bizonyos, kritikus androidos hibát?
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahol, hogy ha az otthoni wifi hálózathoz csatlakozik a teló, akkor nem kellene ujjlenyomattal feloldani, viszont ha elhagyjuk a "biztonságos" hálózatot, akkor pedig kérné az ujjlenyomatot? -
DRol
csendes tag
http://www.gsmarena.com/unannounced_samsung_device_blasts_through_antutu_with_96000_points-news-13454.php
S7? -
Blade96
csendes tag
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Honnan tudnék leszedni S6 Edge-hez (G925F) gyorsabban legfrisebb magyar XEH (vagy bármilyen független régiós) romot? Sammobile az 40k/s-el tölti... Samsung Updates mirrorjai is kb ilyen "gyorsak"...
Nagy szükségem lenne rá!
Köszi.
-
w333
félisten
válasz
Kékes525 #11136 üzenetére
Mármint úgy értettem hogy nem az alapértelmezett "gyári" de ugyanúgy én is a témaárugázból töltöm le a témákat, XDA -ról még soha nem töltöttem
(#11155) Kasya
Alapból 1 évet ad a Telekom és 1 évet a Samu tehát = 2 év !
A független telóknál 1 év a gyári garancia és csak regisztráció esetén lesz +1 év !
Szóval szolgáltatós telefonokat felesleges regisztrálni mert alapból 2 év van !
-
PcForCe
tag
Aki T-mobilos az nem tudná nekem pontosan leirni merre találom a garanciával kapcsolatos adatokat és hogy tudok belépni oda?
-
HUNgabus
senior tag
válasz
stevve #11139 üzenetére
Jemila GSM a telefon, számlával és Samsung gari papírral,
speedshopnál voltam utána egyből fóliát és tokot venni, amit ott raktak rá, ott is kérdeztem amolyan kontroll jelleggel hogy szerintük milyen, és azt mondta a srác aki rárakta a fóliát hogy naponta többet is bont fel és ua minden mint az övékén, hogy most ez jó vagy rossz?!na meguntam a várakozást, időm engedi felrakom a franciát, hátha kicsit gyorsabb lesz és kevesebb RAM-t használ
-
PcForCe
tag
Rendben köszi, szépen! A regisztrációt már megcsináltam mysamsunghoz és akkor ezen a profilon keresztül tudok mondjuk az általad említett házhoz jövös szervizt igényelni?
ui: bocsi a dupláért
-
PcForCe
tag
Akkor ez a garancia meghosszabítás fölösleges? Így is úgy is 2 év garancia? Ha már megcsináltam a hosszabítást az baj?
-
Kékes525
félisten
válasz
PcForCe #11140 üzenetére
A My Samsung oldalon regisztráltasd és +1 év garanciát kapsz.
-
PcForCe
tag
Ismét kérdezni szeretnék Tőletek.
Ugyebár a napokban a t-mobilnál lett vásárolva egy s6-os készülék. De garancia papírt semmit nem adtak, mert azt én valahol megtudom nézni... (valahol a neten vagy valami telekomos alkalmazáson...) Tudtok ebbe segíteni hogy ezt hol találom? -
gombii
tag
sziasztok,
nem vagyok otthon ebben a ROM cserében, de nem tudom kivárni az új T-s 5.1.1-et, ha felteszem a vodást CSC elmászik-e, illetve vissza tudom rakni bármikor T-st nyomtalanul?
köszii
-
HUNgabus
senior tag
értem, akkor leszedem azt is, most ért le a magyar, sebaj, elrakom későbbre...
persze jó reklám hogy Avengers meg csomó kínai helló kitty klón, de akad mind
a legidegesítőbb pl a tárcsázót amikor megnyitod vár vagy 1-2 mp mire bedobja a háttérre a számokat, a gyárinál nincs ilyen ott egyből müxik minden
-
w333
félisten
válasz
HUNgabus #11131 üzenetére
Igen, nálam most ez a legjobb és jönnek hozzá az OTA frissítések, sőt tapasztalatok alapján a Francia régió kapja meg a leggyorsabban a frissítéseket
Szerk.
Erre már én is gondoltam ... nem gyári Témákkal jobban akadozik minden !
Gyárival pedig tiszta folyékony, lehet hogy a témák miatt vannak a döccenések
-
HUNgabus
senior tag
az a legjobb, stabilabb, stb.?
miben más mint a magyar független legfrissebb?gondolom abban is van magyar nyelv, arra jönnek rendesen az OTA frissítések?
köszi
( mondjuk az eléggé zavar hogy csak a gyári skinnel nem akadozik a menü, stb. bármi mást teszek fel a saját áruházából, már laggol, nem is kicsit, még a play áruház is amikor görgetem a listát, nektek is van ilyen? )
-
HUNgabus
senior tag
ezt írja ki :
" A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!Ha a sorozatszámot nem változtatja meg, a regisztrációját beküldheti, de a garanciát nem tudjuk meghosszabbítani.
Ha a sorozatszámot megváltoztatja, a sorozatszám érvényességét újraellenőrizzük. "Nem teljesen értem mert nem kiterjeszteni akarom a garit hanem megnézni csak hogy egyáltalán az -e. a másik meg hogy ha egyéb boltot választasz akkor jó hogy nem a magyar samsungon keresztül került forgalomba. Azt tudom hogy kinti mindt minden 0% Áfas dolog pláne ami "túl" jó áron van, de attól még lehet gyári garis vagy nem?
LG nexus 5 már jártam így ott mikor felhívtam az LG akkor IMEI szám alapján megmondták hogy honnan van és hogy garis, lopott-e, stb. Holnap hívom a samusokat is, hátha okosabb leszek.
Egyébként meg gyári csomagolású volt a speedshopban vették le róla az első hátsó fóliát, független mert két kártyával is próbáltam már, sony kamerás nem pedig ISCOcell, mindene tökéletesen müxik.
Ha baj lesz vele majd akkor parázok hogy átvertek e vagy nem.
-
w333
félisten
válasz
HUNgabus #11125 üzenetére
Fúúú hát szvsz. a legrosszabb GSM bolt ami valaha is létezett (engem már nagyon sokszor át akartak b*szni) én nagy ívben kerülöm őket
Ők aztán megveszik a függő telefonokat is majd illegálisan függetlenítik őket, aztán majd ha letiltják akkor pisloghat az embert "mint hal a szatyorban" ha pedig visszaviszed akkor szépen elkergetnek, szóval csak óvatosan, ezzel a gsm bolt -al
Én inkább használtam valami megbízható eladótól vettem volna !
Samu garipapír ha eredeti akkor a MySamsung oldálán próbáld beregisztálni, ha nem lehet akkor a Samu garipapír nagyon valószínű hogy nem az eredeti ...
-
HUNgabus
senior tag
nem, Jemila GSM,
már több dolgot is vettem náluk, és nem volt gond egyikkel se, ezzel sincs csak érdekelne hogy honnan van, gyári samsung garis független telefonként árulták, számla 0% ebből gondolom hogy kintről van, de a samsung gari papír megvan kitöltve,
a lányomnak vettem ott pl sony z1 compactot, ott mondták is hogy Orange szolgáltatós de független és tényleg az is volt, csak a sok gyári szart kellene lepucolni róla, de a kis csajnak így tetszik ...
-
törölt tag
válasz
fermacht1994 #11122 üzenetére
Nekem adta a Vodafone ajcsiba. Nem rossz különben, inkább 5.0.2-n csinálta, mostanában nem.
-
w333
félisten
válasz
fermacht1994 #11122 üzenetére
Vehettél volna olcsóbban sokkal jobbat is ...
-
törölt tag
válasz
fermacht1994 #11118 üzenetére
Nekem is a kis korong a gyenge láncszem. A w333 ajánlása jobb és olcsóbb megoldás. Ajándék lónak....
-
törölt tag
Anyósom 1 éves Grand Duója nem engedett ékezeteket írni. Csináltam én vele mindent, telepítettem swiftkeyt stb, csináltam wipeot meg ki tudja még mit nem, míg gyanus lett, hogy ha a kijelzőt csak finoman érintem akkor előjön az ékezet felugró ablaka, meg úgy egyébként is mintha túl érzékeny lenne a kijelző az érintése. Na mondom akkor romot cserélünk fr-rel mielőtt a kijelző hibát firtatnánk. Neki is estem, ki akartam venni a kártyákat belőle de a hátlap úgy rá volt gyógyulva, hogy segítségül kellett hívnom a tompavégü kutyaherélő bicskámat. Lejőtt a hátlap, mit látok? Az akku robbanás előtti felpuposodott állapotban van és nyomja a kijelzőt mert a hátlapot nem tudta lerugni. S3 akku pont jó bele számok szerint is úgyhogy ezzel a kérdés megoldódott. Kíváncsi leszek majd az unibody házakra ilyen esetbe.
-
w333
félisten
válasz
fermacht1994 #11118 üzenetére
Azt nem ismerem ... én az S4 Qi pad -t használom és bitang jó !
Ebben 3 db. tekercselés van, mindenhol érzékeli a töltést (3-4 cm magasságból is)
Esetleg az nem lehet hogy túl kicsi a töltőpad és nincs rajta normálisan ?
(#11116) HUNgabus
Honnan vetted a telefont ? jól érzem hogy Telenor ?
-
törölt tag
válasz
fermacht1994 #11108 üzenetére
Igen de az új rommal ez a hiba is eltűnt.
-
w333
félisten
válasz
HUNgabus #11114 üzenetére
Ezzel az alkalmazással mindent megtudsz nézni a telefonról !
-
HUNgabus
senior tag
köszi, akkor várok még egy kicsit, ha nem jön max felrakom jövő hétvégén Odinnal mint ezt is
hol tudom megnézni a Knox számlálót hogy tényleg 0/0 e még mindig, meg azt hogy honnan van a telefonom, úgy értem milyen országból jött, hova szánták, stb.
( elvileg független ként vettem de GSM boltos vagy tutti nem magyar piacra szánt, kaptam hozzá samsung gari papírt de azért érdekelne a dolog )
-
w333
félisten
válasz
Még soha nem tapasztaltam ezt ... milyen Qi töltővel ?
(#11112) HUNgabus
1. igen érdemes !
2. Gyári független a telefonod ? ha igen akkor jönni fog az OTA frissítés !
3. Én a T -s telefonra a Francia XEF -t tettem fel, arra is jön az OTA frissítés!
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
nekem most ez van fent ( gyári független a teló) :
2015-07-02 Hungary 5.1.1 G920FXXU2BOFJ G920FOXX2BOFJ
a kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni az újabb verziót :
2015-08-05 Hungary 5.1.1 G920FXXU2BOG8 G920FOXX2BOG9
a másik pedig,
hogy van olyan verzió vagy vmi amitől magától frissülne (OTA) a telefon ha új verzió érhető el, vagy mindig nézni kell ha van vmi
köszönöm
-
Hikvision
senior tag
válasz
Nálam pont tegnap csinálta ezt. Sőt olyat is szokott, hogy rárakom, aztán semmi. aztán megint rárakom és akkor kezdi el tölteni.
-
fermacht1994
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a gyári qi töltő töltés közben elkezd ütemszerűen kéken villogni és abbahagyja a töltèst... Újból ráraktam. Azóta hibátlan.
-
Dr V
őstag
A függetlenből kijött már a jófajta 5.1.1? Odinnal tettem fel, így Portugál lett a CSC-m, gondolom OTA nem fogja engedni frissíteni.
Edzett üveg képernyővédőt hol lehet beszerezni? A műanyag gyorsan karcolódik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest