- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
rwbag2012 #38778 üzenetére
Jah - ha csak széjjel nem basszák a kijelződet mint nekem.
Majd közlik, hogy így jártál...
Aztán pár nap blokád után hajlandóak voltak rendbe tenni a széjjelbarmolt telefonomat.Egyébként teljesen meg tudom érteni ha valaki ragaszkodik ehhez az S6-hoz, mert egy nagyon korrekt készülék - semmi pénzért nem adnám el - nem úgy mint az S8+ vagy S8-t amiken 3 hónap után adtam is el.
-
csorbajeno
veterán
válasz
rwbag2012 #38707 üzenetére
Play-ből azt hiszem, hogy csak a skint tudod telepíteni, de én most ezt tudtam telepíteni:
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-experience-home-touchwiz-home/samsung-experience-home-touchwiz-home-9-0-15-29-release/samsung-experience-home-9-0-15-29-android-apk-download/
Bocs, hogy csak így osztom meg, de telefonról nem tudok linkelni. -
-
-
-
-
törölt tag
válasz
rwbag2012 #15095 üzenetére
Igen nekem is azt mondták, hogy adjam le mégegyszer a futár rendelést és akkor kiderül, hogy mi van. Ha fogadja a gép a rendelést akkor nem volt jó az előző, ha nem fogadja akkor van élő rendelés.
Nem tudják, hogy mi van az előző rendelésemmel de újat meg nem tudok küldeni mert azt írja, hogy van egy függőben.
Mindegy már tárgytalan. -
Bilux
veterán
válasz
rwbag2012 #11268 üzenetére
POGN
Már tudom miért nem szoktam gyakran újraindítani a telefont....olyan szépen muzsikál ez a telekomos dallam. Szerintem még az utcán is hallották az ablak alatt...
Jól emlékeztem:
KORÁBBAN MI IS HÍRT ADTUNK MÁR RÓLA, HOGY EZENTÚL A SAMSUNG ÉS A GOOGLE HAVONTA JELENTKEZIK MAJD BIZTONSÁGI FRISSÍTÉSEKKEL AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER MEGBÍZHATÓSÁGÁNAK ÉRDEKÉBEN, MOST PEDIG AZ LG SZEMÉLYÉBEN ÚJABB GYÁRTÓ CSATLAKOZOTT HOZZÁJUK.akkor tartják az igéretüket -
collstock
csendes tag
válasz
rwbag2012 #3529 üzenetére
Igazad volt, javult a helyzet úgy 40 dBm-et. Én is t-s vagyok, de nem ezt vártam egy 200e-s telefontól, hogy kapcsolagtni kelljen 4g-ről. Emellett már csak nyalánkság, hogy az ujjlenyomatolvasó random időpontokban hibát jelez... Lett volna még mit finomítani a cuccon, a RAM-kezelésről nem is beszélve. Köszönöm a segítségeteket! Ezek szerint a térerő hiba nem garanciális tényező, ha széria hiba.
-
Kasya
nagyúr
válasz
rwbag2012 #3263 üzenetére
Ha valakinek negy ujjbegyen repedezett a bor es nem felismerheto az ujjlenyomat-olvasonak, akkor ott komoly vitaminhiany lehet szvsz.
Vagy nem szokott hozza a kemeny fizikai munkahoz, amit most kezdett el(#3254) Kékes525: en a gyarit hasznalom, nekem nagyon bejott. Pontos es gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest