-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
spawn21 #11198 üzenetére
Nem használom így nálam tuti nem az a ludas.
Egyébként amikor nemrég sikerült bekapcsolni, akkor ez fogadott: "android alkalmazás frissítése 1/1" és itt karikázott vagy egy fél percig.
Napok óta nem telepítettem, nem frissítettem semit, tehát ezt sem tudom mire fel csinálta.#11197) stevve: nem hiszem...le volt rakva az asztalra tegnap délután óta, nem futott rajta semmi, illetve ma reggel sem volt felmelegedve.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez a kék led villogás mit jelenthet? 5-6 másodpercenként villant egyet.Mod.: közben találtam ilyen/hasonló hibát, nem igazán tudták biztosra megmondani, de cache hibára/ túlcsordulásra utal. Csak ugye ezt nem tudom törölni, hiszen ilyenkor a recovery nem indul.
Azt írták külföldi fórumon annak aki beleszaladt ebbe, hogy cseréltesse gariba a telefont ha megint előjön.
Jah és nála sem működött semmilyen billentyű kombó (a hang le+power sem), hanem egyszer csak újraindult (elindult) a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest