- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
na, a kamerafóbiások fellélegezhetnek az S7-nél, ott csak nagyon picit fog kilógni a hátlap síkjából...
-
pohár
félisten
válasz
bulikavagyok #19506 üzenetére
de amúgy meg neten meg kell rendelni, aztán ha nem fogadná el a Samu a regisztrációt a +1 évért, szépen visszaküldeni a boltnak
-
pohár
félisten
válasz
bulikavagyok #19504 üzenetére
elvileg igen, hivatalos, regisztrálható garival (legalábbis az itteni topikokból ezt szűrtem le, meg elvileg Samu partnerek is)
-
pohár
félisten
válasz
Kaci84 #19147 üzenetére
ha kuponos napok vannak (JOY, Glamour, meg Black Friday), akkor mindig akcióznak a Store-ok is, tavasszal és ősszel vannak ezek a kuponos napok általában
vagy akár a FirstPhone-tól is meg lehetett volna venni, ők is Samu garisat árulnak (27%-os számlával, szeretik kérni a futárok a 2. év garinál), novemberben végig 160k körül táncolt az ára
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #18933 üzenetére
köszi, akkor felejtős a dolog, mondjuk nincs is használni mivel, de mondom ennyiért hülye lennék ott hagyni, de majd akkor legközelebb
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #18917 üzenetére
nekem valami hibát dob ki, nem is engedi, hogy továbblépjek a kosárból
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #18056 üzenetére
milyen durva, hogy lyukacsos a hangszóró, meg lent van a jackkimenet, wow
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #18053 üzenetére
ha már hasonlóságról beszélünk, ez 2012-ben volt
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #16641 üzenetére
hát az egy dolog, hogy ez volt a félhivatalos verzió, amúgy meg ki tudja... lehet úgy voltak vele a vezetők, hogy inkább bekamuzzák ezt, mintsem azt mondják, hogy "gyerekek, új ez az UFS2.0 még, nem tudjuk megoldani a memóriakártyák kezelését értelmesen még", aztán erre megkapták volna a sajtótól/emberektől, hogy hogy nem tudták eddig kifejleszteni, hiszen van rá pénzük, meg idejük, meg hasonló hülyeségek
persze a lassításos verzió is megállja a helyét sok helyzetben, szerintem ha megkérdeznénk 100 darab Note5, vagy S6 variánsokkal rendelkező vásárlót, a fele nem tudná megmondani sejtésem szerint, hogy az UHS-1, vagy a Class6-os sebesség-e a nagyobb, vagy hogy egyáltalán mik is ezek a rövidítések
-
pohár
félisten
válasz
Markizmark #16637 üzenetére
prémium szerviz csak Magyarországon van, ennek a kis piacnak a bevétele nekik hibahatár a negyedéves elszámolásnál...
memkártyára visszatérve: olyasmit olvastam nemrég egy cikkben, hogy azért nincs benne, mert az UFS2.0-nál nem tudták még megoldani a kezelését, és elvileg az S7-ben már a fejlesztett verziója lesz, ami tudja kezelni, na de majd meglátjuk (ahogy a vak is mondta)
-
pohár
félisten
válasz
#67656192 #16238 üzenetére
utolsó mondaton jót nevettem, köszi
ezen akadtam ki: Ezek szerint mivel befutottak már nem kell a vásárló annyira.azt tudni kell, hogy ez csak Magyarországon működik így (meg Dél-Afrikában, de ott még magasabb szinten) tesztelés miatt, de még ha nem is szerelik helyben a telót, a szervizre nagy többségében nem nagyon lehet panasz szerintem, elég csak beleolvasni a többi márka topikjába... ahhoz képest ez leányálom
-
pohár
félisten
válasz
bajnokpityu #14795 üzenetére
persze, ez egyértelmű (amúgy FirstPhone-ban is 163, ugyanúgy gyártói garival), de kicsi híja van a vételárnak, az a bibi... de ma remélhetőleg megoldódik, csak a németek lőjenek 2-t az íreknek
-
pohár
félisten
vótmá? csak nehogy én is csatlakozzak a csapathoz...
-
pohár
félisten
volt, hogy csomagban adták a telefonnal, most igen akciósan hozzá lehet jutni a Level Onhoz a Media Marktban
-
pohár
félisten
válasz
majestic #13470 üzenetére
valószínűleg hálózatfüggő, régen volt csak az (még az S4 idejében, meg azelőtt), hogy egyes szolgáltatóknál nem volt hálózatzár az 1. szállítmányokon, de már ilyen sajnos nincs...
T-nél 15000Ft a függetlenítés ára, feltéve, ha nincs hűségidőd, részleted, meg ilyesmid a számládon
-
pohár
félisten
válasz
DiamondBack #13035 üzenetére
hogy lenne annyi? a Telemax cseréli ilyen 50 ezer körül, és akkor megmarad a garancia is...
-
pohár
félisten
ha szolgáltatós telefont veszel (pontosítva: előfizetésest), akkor mindössze csak az eladóban bízhatsz vakon, hogy fizeti továbbra is a számlákat, és nem kerül letiltásra a készülék, egy adás-vételi semmit, ismétlem semmit nem jelent, max mehetsz vele polgári perre, ami eltart majd 1-2-3 évig
ha függetlent, akkor legyen meg a garilevele, legyen hozzá 27%-os számla (a házhozjövős futár szokta kérni tudtommal, de nem mindig), plusz csekkold le, hogy a KNOX nem lett-e ugratva, mert ha nem 0x0 a számláló értéke, hanem 0x1, akkor az a telefon már nem garanciás
-
pohár
félisten
válasz
wong kok wah #9838 üzenetére
másik kábel esetleg? lehet, hogy gyári hibás a telefonhoz adott, aztán ez nem jön ki másolgatás közben, csak ilyenkor, mikor nagy pontossággal kell adatokat küldüzgetni
-
pohár
félisten
válasz
wong kok wah #9830 üzenetére
ugye nem az előlapi kivezetéssel próbáltad, hanem hátul, az alaplapival? nem kéne, hogy gondot okozzon előbbi sem, de ki tudja...
-
pohár
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #9800 üzenetére
hátmostna
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
legiaap #8880 üzenetére
Carphone Warehouse (zöldre előrendelés van perpill, a kék S6 van raktáron, Samsung oldalán pedig rendelhető 750 fontért az Egde zöld színben, szóval nem szarja le
-
pohár
félisten
B-Tel, FirstPhone (ezek olcsóbbak), UPC (kicsit drágább), Edigital - Media Markt - Samsung márkaboltok, ezekben 230k, ha nincs épp semmi akció, bár a Samu boltokban most csereakció van, visszaviheted a régi, akár törött tableted, telefonod is, és 5-10e közt beszámítják az új telódba
-
pohár
félisten
Samsung wireless töltő Galaxy S6-hoz, Fehér - eMag
igen jó áron van, most csak 10k
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Angel78 #7817 üzenetére
hát gondolom azért, hogy nincs összetörve a hátlap, az alukeret, a kameraüveg, stb... én reménykedek helyetted is, mert a fólia lenne a leglogikusabb, nem tudom elképzelni, hogy ennyire szarnának a TMX-nél a telefonra
ha meg mégis, mehet panaszlevél a Samunak és a TMX-nek is, hátha leszólnak nekik, aztán lebasszák a társaságot rendesen
-
pohár
félisten
hm, véletlen ráakadtam iPonon a telefonos szekcióra, igen jó áron van az S6 (és Edge) minden színe, 216k, és elvileg rendes Samsung garis, már csak az a kérdés, hogy regisztrációnál be lehet-e jelölni a listában, mint vásárlás helyét
(64GB-os Edge meg 291k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest