-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
egy kérdés
szlovákiai Media Marktban vásárolt Samsung készüléket, tudok itt Magyarországon garanciálisan javíttatni?
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
szerintetek Samsungnál elég az IMEI a garancia érvényesítéshez, vagy kell számla/garancia papír?
-
Bossi
őstag
válasz
mugencivic #13738 üzenetére
Én írtam neked...
-
Bossi
őstag
válasz
whiteman0524 #13370 üzenetére
Legyen szerencséd én kicsit ráfáztam erre a futáros dologra...
-
Bossi
őstag
Hogyan lehet leggyorsabban és legegyszerűbben letölteni a független COH2 romot?
köszi
-
Bossi
őstag
válasz
Kékes525 #12998 üzenetére
Kamera problémám volt az autófókusz szart be, cserélték a kamerát semmi nyoma
váci út. 30 alatt van egy Samsung szerviz ott volt, jelenleg a telemax-nál és ott van elérhető szerviz S6-hoz.
(#12999) Jimanszky Persze fel lehet tenni a függetlent rá...
(#13000) whiteman0524 az új ikonos legújabb frissítést ?
-
-
Bossi
őstag
Tegnap adtam be végül a készülékem szervizbe, mert a prémium assistance szolgáltatás részemről korábban leírtak alapján nem vált be.
Bevittem a Váci út. 30 Oktogon szervizbe elvileg ma mehetek érte... -
Bossi
őstag
válasz
bounty123 #12551 üzenetére
Visszahívtam a Samsungot mivel ismerősnek volt hasonló szervizeltetése és azt mondta , hogy nála azonnal elvitte a futár a javításra váró készüléket.
A Samsung Ügyintéző... igen utánanézek ugyanis a készüléket el kellett volna vinnie a futárnak (az előző ügyintéző nem ezt mondta) ill. kérdezi, hogy a futár mit mondott? Mondom semmit azt sem tudta, hogy hoznia vagy vinnie kell készüléket. Majd kis várakozás után... értesíteni fogjuk a szervizt és keresik majd a részletekkel kapcsolatosan és elviszik a készüléket javításra.
Mondtam, hogy kértem hívást a futár érkezése előtt ami elmaradt... Samsung: sajnáljukHáát ezek után szívem szerint inkább személyesen adnám le a készüléket... már nem tudom mi legyen...
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
valaki igénybe vette már a Samsung prémium assistance szolgáltatást, aminél ugye futár viszi javításara majd a javított hozza a készüléket?
Nekem mára volt időpont, hogy elviszik és azt mondták a Samsungnál, hogy a futár hívni fog...
Most értem haza nem hívott a futár viszont anyós közölte, hogy hoztak nekem készüléket...!? Mondom ok, de elvinni ki fogja a javításra váró S6-ot? Felhívtam a Samsungot , hogy most akkor mi van? Erre közölték, hogy majd jön másik körben a futár és elviszi... ez biztos így van? A másik dolog a doboz amibe küldeni kell számomra nem tűnik elég korrekt csomagolásnak, egy normál kartondoboz belül egy kis zsebbel és ennyi.
Félek, hogy ebbe sérülhet a készülék... -
Bossi
őstag
Kékes525, sgeza köszönöm a válaszokat.
Akkor lehet futár lesz... felhívtam a Samsungot és ajánlották az Oktogonon lévő szervizt, mert már ott is szervizelnek S6-ot. Beszéltem is a szervizzel és kamera cserére gondolnak, de csak következő hét vége felé jön nekik kamera...
meglátom mi lesz...
sgeza az, hogy két kollégánál is ez a probléma az viszont nem egy biztató dolgod
-
Bossi
őstag
Mi a véleményetek, hogy érdemes szervizbe vinni/adni a készüléket?
Samsung futár, T-mobil üzletbe leadni vagy valami Samsung üzletbe bevinni?
A problémám, hogy a kamera sokszor indításkor, de már jelentkezett közelről távolra fókuszálás közben is mintha meghülyülne, remeg a kép és "zizegő" hangot ad a kamera.... -
Bossi
őstag
Na engem pont most hívott a Samsung , mert rákérdeztem, hogy van-e helyszíni szerviz...
Jelenleg az S6-ra nincs helyszíni javítás, futár jön ad cserekészüléket (lehetőleg kategóriában azonosat S6 nincs cserébe persze...) elviszi bevizsgálásra/javításra a készüléket majd visszahozza x napon belül nem 1 nap.
-
Bossi
őstag
Hát ma megnéztem tüzetesebben egy G4-et tényleg off a mit írok, de:
gyári böngészőn index, chrome böngészőn prohardver, youtube, galéria, üzenetek, telefonkönyv, gmail, facebook párhuzamosan futott semmit nem lőtt ki simán újratöltés nélkül váltogattam a futó alkalmazások között.
Nem értem ezt S6 esetében a Samsung miért nem tudja ezt megoldani... -
Bossi
őstag
Smárt Switch megy ? Nekem az sem működik fasza....
-
Bossi
őstag
Sziasztok van valakinek tapasztalata Windows 10 alatt működik az Odin illetve a frissítés/rom csere?
-
-
Bossi
őstag
válasz
makaveli666 #7008 üzenetére
Szerintem regisztráld újra az ujjlenyomatod, mert ott valami nem jó!
Arra figyelj, hogy több szögből és irányból olvastasd be az ujjlenyomatod.
Nekem 10/10 100 százalékos a működése... -
Bossi
őstag
Gyári T-s rom nekem is reggelre eltűnt a mobilnet ikon...
-
Bossi
őstag
válasz
Kékes525 #4084 üzenetére
A gyors-töltést nem lehet kikapcsolni szerezz be egy kisebb teljesítményű töltőt, az lassabban fogja tölteni... talán jobban kíméli a akkumulátort.
látom már megvan
Ha már töltő van egy vezeték nélküli töltőm a gyári adapterrel használom elég gyorsan tölt szerintem...
Ugye a gyári az 2A-es a vezeték nélküli töltő elvileg 1A-es ez nem gond? -
Bossi
őstag
válasz
Gáben81 #3528 üzenetére
Ez a térerő probléma nálam is volt már 3-4 készülékkel átéltem és a tapasztalatom:
Amennyiben olyan helyen vagy ahol jó a lefedettség van 4g/LTE ott nincs semmi probléma
ahol viszont nincs 4G vagy határon van ott át kell váltani 3G-re.Pl. Note 4-en Vácon szenvedés, mert nincs 4g lefedettség ezért folyamatosan szar volt a térerő átállítva 3G-re megoldódott a térerő problémám.
Két hete voltam Hévízen ott minden fullon ment max. térerő full. 4G/LTE ennyi... -
Bossi
őstag
...
-
Bossi
őstag
válasz
Perlantonio #2748 üzenetére
Írtam PÜ-t...
-
Bossi
őstag
Most rendeltem meg ezt a vezeték nélküli töltőt remélem jó lesz...
-
Bossi
őstag
Sajnos a ram kezelés tényleg katasztrófa... ill. valami nagyon sokat elvisz.
Nekem a készülékre jött frissítés első bekapcsoláskor frissítettem nem csináltam gyári visszaállítást. Utána még rosszabb volt... később megcsináltam a gyári visszaállítást valamennyit javult,de messze nem tökéletes. -
Bossi
őstag
Üdv.
Megjöttem én is egy 32 GB Fekete S6 tulajdonosként... fura így Note 4 mellett a méret, de jobb lesz a Note 4 nekem nagy volt azért is adom el és vettem S6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest