- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ace Ventura #56498 üzenetére
Tökéletes, az ára ne tévesszen meg, ez a tok 4-5 ezer volt mikor megjelent
-
woros
őstag
Sziasztok !
A kingroot-ról tud valaki valamit ? Ugrik-e a knox stb ?
-
balintka
addikt
válasz
Ace Ventura #56495 üzenetére
Nagyon jó, teljesen jól reagálnak. Az utángyártott tokban előtte sokkal nehezebb volt nyomni.
-
zzola
titán
válasz
Ace Ventura #56495 üzenetére
Nekem is van egy ilyen tokom, de még bontatlan. Majd valaki biztosan megmondja nekünk...
Mondjuk ez a linkelt toknál is kérdés... -
zzola
titán
válasz
Ace Ventura #56493 üzenetére
1280 + 1210-ért én nem vennék ilyet. Eredeti Samsung tok 500-ért ugyanezt tudja, persze ott nincsen külön keret...persze a te döntésed...
-
RZS
tag
sziasztok!
van az S4 bol sok fele. galaxy 9500, 9505, 9506, 9515...
tudnatok segiteni, hogy pontosan mi is a kulonbseg? a NETen kulonbozo orajeleket is talaltam....
4G?koszi!
-
zzola
titán
válasz
Ace Ventura #56487 üzenetére
Protection Cover+. 500 forint a Telekom webshopban. T boltba ingyen kiviszik...
-
flegga92
senior tag
válasz
Schizoka #56484 üzenetére
Valóban lehet de vagy root+OTG vagy PC kell a párosításhoz (ezt egyszer kell!
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy S4-et, és szeretnék rá venni egy olyan tokot, ami szépen megvédi a szélén a csíkokat, és a hátlapot. Szilikont ajánlottak, de ha tudtok tanácsolni valami frankó bőr tokot is, azt is megköszönöm
4K a max, amit áldoznék rá. Ha olcsóbb az nem gond -
Dongatto01
tag
Szép napot fórumozok.Megtudná esetleg mondani valaki,hogy GT-I9515 ős S4 hez(Black Edition változat) honnan tudok teljesen gyári 4+1 fájlos független Német romot találni??
Válaszokat előre is köszönöm!!!
Jöhet PÜ-ben is
-
KovA
tag
Sziasztok,
Akinek nem számít a KNOX vagy esetleg Régi bootloadere van mint nekem (I9505) annak nagyon tudom ajánlani az [Imperium LL] ROM-ot, Meglepően jól csinálja a dolgát Lollipop létére. semmi gondja nincs amióta használom.
[moderálva]
Üdv ..
KovA[ Módosította: radi8tor ]
-
-
persil
nagyúr
Vettunk paromnak egy hasznalt s4-et es fuggetlennek volt hirdetve, illetve megy is rendesen a vodas kartyajaval, viszont tmobile-os boot kepernyovel indul a telefon, szoval gondolom, hogy valami mokolassal szoftveres uton lett fuggetlenitve a t-s keszulek.
Azota jott egy frissites a telora, de nem merjuk felrakni, mert gondolom azzal egyutt ujra fuggeve valik. Vagy van valami esely, hogy fuggetlen marad az update utan?
-
M3aN
senior tag
válasz
tecsa74 #56470 üzenetére
Az én készülékem 1 hónapos, de semmiféle fóliát nem látok a kamera üvegén. Egyébként ha megnézed, a kamera körüli kis gyűrű egy leheletnyit jobban kilóg mint maga az üveg, és az fog karcolódni.
Ad2: engem is idegesített hogy felül a kamera, azért a Samsung Protective Cover+ a maga 500Ft-os árával szerintem a legjobb védelem ez ellen, nekem jobban tetszik mint a 3e Ft-os ebay-es, vagy a Smart Cover akár. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Most tűnt fel, hogy a kamerán van egy védőfólia vagy valamiféle műanyag, s elég jól illeszkedik a kamerára.
Ezt érdemes rajta hagyni, vagy felesleges? -
hzozoo
csendes tag
Akinek ugrott a Knox, azoknak erősen ajánlom @arter97_dev-t. Illetve ezt az oldalt [link], ezen fent van egy csomó telefonra a Lolli, javítva, mint pl. a memóriamenedzsment, stb. Tényleg tehetséges, a Samsungnak is alkalmaznia kéne. Valamint akinek 9506-os van, és már nincs rajta gari, annak készít kernelt is, és portolta az S5 romot a telefonunkra, szintén javítva minden hibáját. Kernel: [link]. S5 rom: [link]. Sok sikert hozzá!
-
woros
őstag
válasz
awakening87 #56435 üzenetére
Szia !
Nekem pl. teljes erősségű lte hálózaton. (9506 és Bp.-en).
szerk.: Bocs ez wrox fórumtársnak akart menni.
-
wrox
őstag
Ma megkérdeztem a Tmobilet, hogy ikor várható i9506ra hivatalos Ts lollipop. Nem tudták megmondani, nem találtak róla infót. Fasza.
Megkérdeztem a Samsungot is, hogy ha beviszem hozzájuk, akkor garivesztés nélkül tesznek e rá lollit, de nem tesznek.
Mivel tudnék itthon feltenni olyan lollit, aminél nem ugrik el a knox? Ha lehet ilyet, melyiket javasoljátok? Illetve valami leírást esetleg? (Eddig LGs voltam, ott máshogy ment szerintem a frissítés)
Előre is köszönöm. -
awakening87
aktív tag
válasz
teki91 #56456 üzenetére
Szia!
Az szinte 100%, hogy a felforrósodás nem normális, én hiába hajtom meg, nem tud forró lenni. Tokban használod? Hogy van megoldva ennek a telefonnak a hűtése?
Launcher:
Nálam a Nova Launcher vált be, tutira kevesebb memóriát eszik, mert sokkal kevesebbszer rajzolja újra a főképernyőt, mint azt a gyári Touchwiz-es launcherrel tette, csak egy hiányossága van, amikor böngészel az alkalmazások között, nem tudsz közvetlenül az n. oldalra ugrani, mint a gyárinál.Prociszabályzás: nem úgy tűnik, mintha lehetne, valószínűleg a dvfs nem engedi, bele van szőve a framework-be, xposeddel biztosan lehet segíteni a dolgon. Sőt, a videokártya minimális power management szintjének az állítgatása sem megy, ami a játékoknál jönne jól, sok oldallal ezelőtt írt róla valamelyikőtök.
A prociszabályzást a CPU Master Free-vel próbálom, rendben megkapja a root jogot, de hiába állítgatok bármit, performance-re teszem az ondemand-ról, minimumot vagy maximumot változtatok, egyik sem megy.
Viszont ha átkapcsolom a telefont energiatakarékos módba és ott bekapcsolom a processzor takarékosságot (ami alapértelmezetten engedélyezve van), akkor a maximális órajel lecsökken 1890 MHz-ről 1350-re.
A korlátozás valószínűleg akkor érdekes, amikor a telefont elkezdjük használni és felmelegszik.
KitKat alatt is ugyanez volt a helyzet, de ott volt egy Xposed modul, amely feloldotta ezt a korlátozást.
Elvileg Lollipop alá is fel lehet tenni az Xposed-et, csak előtte deodexelni kellene a gyári romot plusz pár még átírni pár dolgot vagy egy deodexelt romot kellene feltenni
Deodexelni sikerült is, tök egyszerű a dolog, van erre a célra egy Windows-os alkalmazás, csak valahogyan fel is kellene tennem a deodexelt frameworköt + rendszer alkalmazásokat az eredeti helyére, ha nem lesz bootloop, akkor valószínűleg menne az xposed!
Most a I9505XXUHOE1 van fent.A Home gombra meg szerintem valami keymappinget kellene átírni vagy biztosan van rá egyéb módszer
-
Dare2Live
félisten
"Az akkut a legkevésbé kímélő autostart appok: Beaming Service for Samsung, Security Policy Updates (Samsung), Facebook, Weather & Clock Widget Android, Lookout Security & Antivirus."
-
Jancsi11
csendes tag
Az akkumulátoron belül az Android rendszer 33% megy egész nap.Valami ötlet,hogyan tudnám csökkenteni mert több helyen olvastam,hogy 6-7% körül kéne átlag mozognia.Felesleges dolgok le vannak tiltva a telón.Gyári 4.4.2 van rajta
-
teki91
csendes tag
Sziasztok!
Amiat írok nektek,hogy az utóbbi időben nagyon felforrósodik a telefonom. szinte már kellemetlen fogni.
Kb. 1 hete tettem fel a dodol launchert sok próbálkozás után ezt tetszett a legjobban. Szerintetek a kettő összefügg vagy valami más baja van? Nyomtam már neki factoryt is az se segített.
Ha emiatt van a forrósodás akkor tudok e ajánlani valamit helyette?Másik kérdés:
A készülék amiről szó van egy i9505-s és a magyar független lollipop van rajta i9505XXUHOB7. Ezt szeretném rootolni cf-auto rootal. Na már most van e olyan app amivel funkciókat tudok e adni a home gombnak illetve lehet e már lollin szabályozni a cpu frekvenciát?Köszi előre is a válaszaitokat.
Kellemes napot! -
Ateszpapa
addikt
Akit érdekel Samsung HDTV Adapter, akkor most a T-től 2 ezer forintért elviheti.
Elvileg jó S4-hez is, majd holnap este kiderítem biztosra.
Máshol 6 ezer felett van az ára.
-
woros
őstag
Sziasztok! 2 kérdésem volna.
1. 9506-os telót 4.4.3-as kitkat-el lehet knox ugrás nélkül rootolni towel root-al vagy mással?
2. Gyári fóliát el kell távolítani mielött mondjuk üvegeset raknék rá? (gondolom igen, de inkább megkérdezem 😌).
Köszönöm előre is a válaszotokat.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Howkeddlee #56439 üzenetére
gyári visszaállitás sem segit?
-
palee69
senior tag
Szeretem ezt a mèrhetetlen szakértelmet és kedvességet ezen a fórumon.
-
-
awakening87
aktív tag
Szia!
Nálam is 1-2 vonal az LTE jelszintje 9505-ön. Jobban lefedett helyeken van 3-4 is.
De ez inkább azt jelentheti, hogy az a skála, amit 2G/3G-re használ, már mást jelent LTE-nél.
A legtutibb, ha rendesen látod a jelszintet mondjuk dBm-ben kifejezve, például a Network Signal Info alkalmazással. -
fuze
őstag
Lehet lesz egy eladó i9500 kompatibilis hátlapi kamerám ha kell valakinek!
-
wrox
őstag
Sziasztok!
Megérkezett ma a telefon (I9506), T-mobiltól rendeltem.
Hazaérve sajnálattal tapasztaltam, hogy ha LTE/WCDMA auto hálózaton van a beállításoknál, akkor térerő csak 1 vonal. Ha átállítom, hogy 3G legyen a legmagasabb, akkor felmegy maxra, vagy egy vonal híján maxra a térerő. 4.4.3 van rajta.
Ez előtt egy G2minim volt, annak LTE hálózatkor is max a térereje. Ez "általános" hiba az S4 nél, vagy csak szimplán az enyém szar? -
awakening87
aktív tag
válasz
regass777 #56423 üzenetére
Semmi gond
Igen, a felső kérdőjellel jelölt az egy jól sikerült rendszer, annak idején azt hiszem az FNC4-en kezdtem, aztán jött rá a GNF1-es frissítés, aztán meg a GNG8-as, ami az utolsó KitKat a telefonunkra. (persze más régiókban van még ennél kicsit újabb KitKat is.)
Szerintem már önmagában is jó a GNG8, de ha kirootolod, akkor még többet lehet belőle kihozni, pl. ugyanúgy írhatnak az alkalmazások a külső SD-re, mint ez régen volt lehetséges, KitKat-ben ez meg lett tiltva, ott csak a saját könyvtárukba írhatnak az alkalmazások. Vagy leveheted a sebességkorlátot is.
Tudom, a 4.3 lenne a cél. -
bromi84
tag
Szerintetek érdemes még újan venni 80-ért német saturnban a készüléket? S5 mini-t tudnék hasonló árban venni még...
-
fuze
őstag
Az új középkeretben gyengébb minőségű műanyagból van a wifi antenna modulja és eltört
Tök gyenge lett a wifi, ha odanyomom a repedt darabot akkor viszont erősebb. Mi a fenét csináljak ezzel? Kitört a kis darabka, talán vissza lehetne ragasztani pillanatragasztóval
-
Don't Panic
senior tag
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56400 üzenetére
amit pipával jelöltem az van most a telón ez 100%
Amit kérdőjellel jelöltem azt nem tudom eldönteni h melyik lehet a jó?!
Gondolom a felső.http://kepfeltoltes.hu/150608/melyik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy gyári 5.0-s rom letöltési linket?
Lehetőleg mega vagy valami gyorsabb fájlmegosztó oldal kellene, mert a sammobile féle letöltés mindig leáll 70%-nál.
Köszi! -
koszegii
tag
Win 8.1-et telepítettem a gépemre és nem tudom a telóm wifijét megosztani,XP-n tökéletesen megy de itt nem,Kies-t is feltettem már.Tud valaki infót?
-
Kanczy
veterán
válasz
Don't Panic #56414 üzenetére
Én pár napja ezt generáltam...
-
Don't Panic
senior tag
3 óra kijelző idő és 30% on voltam délután fél 3-kor!
éjfélkor szedtem le a töltőrőlaz Olasz független gyári lolli van rajta elötte full wipe korrekt sebessége van!
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #56239 üzenetére
Visszajött a szervizből főpanel csere volt benne,mikrofon és usb !Ráadásul Telenoros a teló de megkértem egy papíron őket a telő mellé rakva, hogy a függetlent tegyék fel és azt kaptam meg, rendesek voltak. Most hasít mint állat a telefon! Csak nem értem a 4.4.2 vel nem volt baja az 5.0.1 meg kinyírta a telefon panelt?
-
awakening87
aktív tag
válasz
gery14 #56404 üzenetére
Szia!
ez a Leeno-féle 4.3-as cucc két részes:
Az első része kb. 2,2 GB, nálad meg 8 MB-ot látok, szóval ez nem jó, ezért jelez hibát az Odin.
A második része meg nagyjából 80 MB körül van, ha jól emlékszem. (ami pedig a két darab modemet tartalmazó .bin fájlt tartalmazza)A menet kb. így néz ki, mindegyik lépés a linkelt fórumtémából van összeszedve:
- Odinnal felteszed a már most is próbált tar.md5 fájlt, ezt az AP-hez (PDA, ha régebbi az Odin) kell betallózni
- Odinnal felteszed a kb. 80 MB-os második tar.md5-öt, ezt a CP-hez (PHONE) kell betallózniElvileg ezek után be fog bootolni.
Ha bootloopod van, irány a recovery mód és nyomj egy factory resetet.
Utána nézd meg, hogy megy-e a hang, lehet-e telefonálni, megy-e a mobilnet, a Bluetooth, NFC, meg a wifi. Ha nem, akkor tényleg kellenek a továbbiak.
Eddig elvileg a 0x0-ások is megcsinálhatják gond nélkül.
De innentől két részre ágazik a dolog!
0x1:
- custom recovery-t felteszed és a recoveryben felteszed azt a stock-os .zipet (ettől lesz 0x1!)
- Odinnal felrakod a bootloaderes NB2-es .tar fájlt (BL/Bootloader-hez tallózod be)
- Odinnal felrakod a modemes NB2-es .tar fájlt (CP/Phone-hoz tallózod be)0x0:
- elvileg ugyanaz minden, mint fentebb, kivéve, hogy NEM teszel fel custom recovery-t, hiszen az ugrasztaná 0x1-re, hanem a Mobile Odinnal/FlashFire-rel teszed fel a stock-os .zip-et.
De a közeljövőben részletesebben meg fogom nézni annak a .zip-nek a tartalmát. Meg persze én is kipróbálom majd a 4.3-at.Sok szerencsét!
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Ezt találtam ,és a leírás szerint csak a saját töltőjével működik.
Ez mennyire fedi a valóságot?http://www.edigital.hu/egyeb/roline-qi-vevoegyseg-samsung-galaxy-s4-hez-%2819.11.1021-5%29-p471503.html
-
fuze
őstag
Nálam az üveget sem elég cserélni, mert így vettem ár alatt. Koszos az érzékelője és be van ragadva a fókuszmotor a kosztól. Egyszerűen nem lehet kitisztítani.
Amúgy nem nehéz kicserélni
A szerelő nem tudom mit bénázhatott.
Szerencsére vissza tudom küldeni, mert véd a paypal. Illetve már ki is néztem pár bontott kamerát ami olcsóbb is lesz, ezen kívül hamar ideér. A mikrokarcok nem fognak érdekelni, csak lehessen már végre normális képet készíteni vele.
-
migabi24
nagyúr
Nem kompatibilisek, mert más a kamera tipusa, egyébként bátor gondolat volt házilag cserélni, nemrég nálam a szervizes járt ugyanígy, pedig neki jó kameramodulja volt, vakarta a fejét mert alaplapot cserél kameramodult meg szoftverezte is mégis hibát írt ki, elvitte végül mert nem boldogult, nem tudom, hogy csinálták meg aztán
-
gery14
senior tag
válasz
awakening87 #56381 üzenetére
Szia ! Most amit linkeltél 4.3at hogy rakjam fel? Leszedtem a cucokat. 5.0rol viszamentem K.K-ra knoxom ugrot már ezer éve nem izgat. Felraktam egy 4+1es XEH romot(4.4) aztán flash odin megint 1file os I9505XXUFNC4_PHNFNC1_Netherlands_4.4.2_KitKat-ra. Raknám fel odinal a i9505_Downgrade_43_by_Leeno.tar.md5 fájlt de (MD5 error Binary is invalid
na most akkor hogy van raktam fel custom recot+root-ot is.
Rakjam fel elöte az NB2-es rar-os cucokat recobol a 4.4re aztán i9505_Downgrade_43_by_Leeno.tar.md5 ?
-
malisonX
aktív tag
Pedig sajnos nem igazán kompatibilisek egymással. [link] Én aliexpressről rendeltem kamerát anno, ott külön felhívták rá a figyelmet, hogy nem mindegy a készülék típusa.
Porosodás miatt cseréltem, mint utólag kiderült tök feleslegesen, mert a kamera fém sapkája egy műszerész csavarhúzóval lepattintható így a plexi is leszedhető és lehet is tisztítani. Szükség esetén meg a kamera burkolata is cserélhető, 400Ft körül van ebayen. ) -
fuze
őstag
Rendeltem egy csere hátlapi kamerát. Beszereltem, vigyáztam is nagyon. Valamiért kamera hibát ír ki a készülék! hallom ahogy kattan benne a kis kamera, viszont képet nem ad, csak hiba van. Elvileg jónak kéne lennie bele, mert az eladó i9500-ashoz árulta és a kérdésemre, hogy jó -e az i5905-be, azt felelte, hogy igen! Mi lehet a gond? rosszul pattant be a csati?
USA-ból jött ebayen. Elviekben megbízható eladótól
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Keresünk dokkolókat
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest