-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
Búcsúzom a topiktól. Végre megjött a másik telóm(Zenfone 2), kompromisszum nélkül tudom használni az androidot!!!! Minden jót!
-
zool1
őstag
Nektek is jött frissítés mostanában (nov 20. -a környékén)?! Kb 400 megás fájl, de maradt 5.0.1 android.
-
zool1
őstag
Üdv!
A Gyors kapcsolódás /com.samsung.android.sconnect-et nem tudom sajnos használni, letiltva nincsen! Mikor az értesítési sávot lehúzom, akkor rákoppintva feldobja, hogy frissítsem, de amikor arra megyek hogy ok, kiírja hogy leállt. Le van tiltva még egy két program, esetleg még mit használhat ez a program, ami kellene a működéséhez. Köszi előre is! -
zool1
őstag
Üdv!
Egyik pillanatról a másikra elment a mobilnetem?! Nem lett lekapcsolva, sem semmi csak úgy menet közben... Megnéztem az internet beállításoknál ott a hozzáférési pont név engedélyezése inaktív! Mi lehet a gond egyébként vodafonos vagyok.
(Eger)
-
-
zool1
őstag
Én is csatlakoznék a csoporthoz.
-
zool1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest