- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nekem is nagyon bejött az alca, azt akartam venni mielőtt rábukkantam a neora. Viszont olvastam mennyi nyűgje van az idolnak, readásul amikor élőben kipróbáltam, hát annyira gagyi, gyenge, vékony az érintő üveg, hogy amikor kicsit erőteljesebben nyomtam meg akkor behajlott és elszíneződött a kijelző. Aztán olvastam az idol topicban, hogy egy srác neora cserélte az alcát, és mennyire megvan elégedve vele, sokkal jobb az idolnál.
Előtte nem is halottam a neorol, de bementem a MM-be, volt kitéve belőle próbadarab és nagyon bejött. Amikor megláttam, hogy emagnál egy árban vannak és a neo független is míg az alca csak telenornál kapható, egy percig sem gondolkodtam, lecsaptam rá! Nem is bántam meg, Az LG l90 lett volna még opció, de ennek annyival szebb a kijelzője, nem beszélve a több ramról, hogy egyszerűen nincs jobb teló ebben az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest