Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Most, hogy elfogadható árszintre süllyedt az S3 Neo, én is nagyon elgondolkodtam rajta. Szerintetek van értelme / megéri Ace 4-et (újabb telefon) cserélni S3 Neo-ra? Eddig Redmi 2 Pro volt a kiszemelt áldozatom, de beleolvastam a tesztjébe, és nincs az érintőgomboknak háttérvilágítása pl.
Nálam ez szempont, kell, hogy legyen, és SAMOLED párti is vagyok, viszont nagyon fájó pontja a Neo-nak az LTE hiánya.
Viszont nem root-olom egyik készülékem sem, és a Hearthstone miatt kifutok az Ace 4-nek a 8GB háttértárjából, és az 1 GB RAM is kevés mostanában neki. Szerintetek érdeme Ace 4-ről erre váltani? Nagyon bejön, hogy a Neo-nak van értesítési led-je, hogy nagy fényerejű SAMOLED panelja van, hogy 1.5 giga RAM-ja és 16 giga tárhelye van, hogy nagyobb méretű és nagyobb felbontású a kijelzője. Meddig bírja ezzel az akksija kb? Szóval érdemes-e úgymond lefelé váltani rá, avagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- HP notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest