Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 1 / 2
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest