- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest