- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest