Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kullais
csendes tag
Van egy Alcatel One Touch Pop s9 Phabletem, 4 magos, 1,2 Ghz-es procival, elég szépen dolgozik, gyors, nem akad átlag használat és átlag+ de nem full játékok mellett, tehát a posztodra válaszként: ezek mellett minek gyártani 8 magos, akár 2 Ghz-es procival és 3-4 GB RAM-al ellátott telefonokat? Viccet félretéve, mivel általában a prociknak a gyárilag beállított max órajelie nem a max elérhető órajel, ugyanúgy mint a számítógépeknél itt is van lehetőség "túlhajtásra" bizonyos értékig károsodás nélkül! Namost ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember? Ugyanez igaz a GPU-ra is, itt a gyárilag elérhető max. az 450 MHz, de valahol olvastam már olyan kernelt, ahol 550 MHz a GPU órajele. Namost ezen értékek feljebb tornázása ésszerű határokon belül felhasználói élmény javulást, GPU-nál mondjuk játékélmény-javulást eredményez(het). És ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember, ha megteheti?? Bocsi a kicsit cinikus hangvételű hozzászólásért, de minden személyeskedés nélkül, általában véve nem szeretem, ha kioktatnak értelmes, segítő szándékú hozzászólás helyett! Szerintem mindenkinek saját szuverén joga azt csinálni a telójával, amit akar, és csak tanácsot próbáltam kérni, és javaslatokat az adott kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest