Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1013 üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest