Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1013 üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest