Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Tegnap ahogy kijött 10 körül én is feldobtam az A13-at.
Idáig minden oké, viszont kb 10 perce 1 bugot találtam.
Telefon app, keresés, és ha elkezdek begépelni, vagy hogy a gépelésbe belefagy kell mp mire összeszedi magát és lassan jönnek a találatok.
telefon app gyorsítótár törlés volt, utána az 1. keresés jó, de utána már mind lassú. -
polonic
félisten
válasz
wong kok wah #10392 üzenetére
Vótmá'
Tegnap óta ez is a téma a topikban -
TomPack
őstag
Levettem a Mobile Outflitters fólát, és feltettem helyette a gyári Samsungot.
Én, aki kétbalkezes létére sosem tudtam egy fóliát hibátlanul feltenni, ez elsőre tökéletesre sikerült!Kicsit féltem tőle, mert a Speedshop-ban nem voltak hajlandóak feltenni az ottvásárolt fóliafelhelyezés szolgáltatás keretében. Mondva; -nem lesz jó. Bármit feltesznek, de ezt nem.
Szóval ezt nem igazán értem miért nem vállalják.
Egy szó mint száz;
egyáltalán nem zavaró, hogy nem ér ki teljesen a kinelzőgörbület aljáig. Simán a vissza-gesztus fogáspontja alá lóg, tehát észre sem lehet venni, nem zavarja az ujjbegyem.
És ami lényeges, sokkal szebb, kristálytiszta, éles lett a kijelző. Az outflitters valahogy nagyon elmaszkolta, pedig a fényes volt rajta, nem a matt.
Ja, és az a gumiszerű tapadás is megszűnt. Attól kivoltam. -
WiZARD
addikt
válasz
Kleroo #10371 üzenetére
Igen, a 108 mpixel (szigorúan detail enhancer mellett) sok fényben néha jobb tud lenni, mint a 12 mpixel.
Amint nincs elég fény és van bármi zaj, azt túlszűri, elvesznek a részletek és rosszabb lesz mint a 12 mpixel.S10 után lényegi javulást max sötétben fogsz tapasztalni szerintem. Nézegettem korábbi telefonjaimmal lőtt képeket, kb S8 óta (ami meg azt tudta mint S7) nincs sok javulás optika/érzékelő szinten, csak software bűvészkedés, meg nagyotmondás. (igen, sötétben sokat javultak, de az engem hidegen hagy)
-
-
Hauzer
tag
Basszus..csak a csúszkát néztem..on-off, gondoltam ennyi. Eszembe se jutott rá nyomni..
Öregszem..ez már tagadhatatlan..
-
Hauzer
tag
Sziasztok! Lenne egy gyors kérdésem. Nemrég került hozzám egy ilyen darab. Nagy újdonság nem volt vele ,mert előtte egy s20plusom volt. Nagyjából azt is hozza (ugyanúgy merül is,mint a búvár szivattyú
)
A kérdésem az always on kijelző..Nem megy folyamatosan, csak ha rá koppintok ,akkor látszik .Ez normális? Mert azért az s20 always volt...mint a neve is. Vagy valamit elnézek? -
Chrys_
addikt
válasz
lostprophet #10374 üzenetére
Ezzel a profilképpel mit panaszkodsz
-
szkutyi
addikt
Térerőben egyértelműen sokat javult!!
-
Remiel
őstag
válasz
Azért mindent nem lehet szegény Samsung nyakába varrni
-
válasz
Kevesebbet kell késő este enni
-
lostprophet
aktív tag
Újabb keresztkérdés: a selfie kamera direkt kerekíti az arcot? Előbb FB-n asszonnyal videóchateltünk, és megjegyezte, hogy olyan hörcsögfejem lett
-
Kleroo
veterán
válasz
WiZARD #10331 üzenetére
Nagyon köszönöm Neked is!
Így már tudok verdictet hozni. Az MA tesztelésekor valami furcsa glitch volt. Ott egész egyszerűn szárnyalt a teló 108MP módban. Míg a 12MP-es default mód eszeveszettül roncsolt színt, részletet, mindent. A képeiteket megnézvee nyomát sem látom ennek. A sima 108MP módban értelmezhetelenül nagy a részlettelenség. A másik variáns gondolom a "részletező" mód, ami rengeteget dob rajta. Ráereszti gondolom az AI-t (S10-emmel is sokat fotóztam rawban, de beláttam hogy annyira fos az otpika, hogy egyszerűen nem tudom reprodukálni a hozzá igazított AI-t ami valós plusz részleteket generál) Ezeket leméretezve, már itt-ott tud bucit nyomni a gyári 12MP-re, de csak néha, és itt-ott kap is.
Szinte értetlenül állok, hogy miféle példány lehettett anno mobilarénánál, hogy az annyira jó képeket tudott kiköpni natív felbontásban.
Summa summarum, ha valaki szintén frissen érkezik: Az itteni teszt mélységesen félrevezető. A 12MP-es mód teljesen jó, nem cseszi el a képet. 108MP-re váltva pedig csak néha lehet érdemi pluszt kicsikarni. Helyreállt a világ rendje.Végül berendeltem egy sajátot, rommá fogom tesztelni. Sőt egy D800al is összeeresztem (zoom obival, úgyhogy egy halovány esélye lesz az ultrának azért.
FUnból a 85ösömmel is összenézem, hogy mennyire van partiban a műbokeh. Én már az S10ben is imádtam, itt csak mégjobb lett gondolom. Jövök majd velük pár hét múlva
)
-
válasz
guriga1234 #10365 üzenetére
ha a hozzaszolasaim kozul ez jott le neked akkor sajnalom.
nem kell a sorok kozott olvasni hogy az atlag ember is megertse mirol van szo, vilagosan fogalmazok szerintem.
a zoldfuluek eleve nem fognak ilyenekkel foglalkozni,
kovetik a trendet es apple felhasznalokhoz hasonloak hasznaljak a keszuleket ahogy a dobozbol kijon.masfelol a halado felhasznalok is tisztaban vannak azokkal a dolgokkal amiket leirtam, szoval en ejtettem a temat.
ki-ki megoldja maganak a frissitest ugy ahogy szeretne, aki wipe-ol az csinalja, aki nem az nem.
nincs rossz dontes.en is ugy hasznalom a telefont, ahogy azt en szeretnem.
odin telepitessel, a legujabb firmware-el, factory resetelve, debloatolva es teljes mertekben szemelyre szabva.
ezt szoktam, ezt szeretem, ezt kepviselem.
sajat tapasztalataimat irom le.
epito kritika erdekel, mas nem nagyon.de csak a kedvedert leirom es kiemelem ha megfelel:
A telefon tökéletes úgy ahogy van, nem kell trükközni semmivel.
aki nem ert hozza, az amugy is hagyja ezeket a dolgokat.
ha megis, csak sajat felelossegre!! -
thebiker
tag
válasz
guriga1234 #10366 üzenetére
-
guriga1234
addikt
Azt ugye tudjátok, hogy ha Beállítások -> A telefon névjegye -> Szoftver adatai , és az Android verziójánál legalább 3x érintitek, és az órát beállítjátok 13 órára (1), és a megjelenő 13-ra hosszú érintés, mindig más hátteret mutat. Ez amolyan easter eggs.
-
cinikis
tag
Lehet hogy eltűnt az üzeneteket jelző,oldalakon futó fényjelző?
Vagy bénázok? -
-
termeszetesen a simat preferalom.
-
válasz
szkutyi #10350 üzenetére
nos van az elso varians, akik felrakjak az updatet aztan vannak.
ott is van egy wipe cache, de becsuszhat barmi.
ezert javasolt egy gyari visszaallitas, foleg foverzio frissites utan, ez a masodik varians.
mivel 2.5gb, ez nem a komplett firmware, hanem csak egy reszlet.
meg ez is rendben tud lenni, de az is megeshet hogy az embernel olyan szoftveres bug lep fel, hogy egy odinos ujrahuzas meg tudja oldani a problemat.
es most jon a kepbe a harmadik varians, akik elorelatobbak, es mindenek elott elozik meg a bug fogalmat, odinnal huzzak ujra a legfrissebb firmware-t, hogy egyaltalan ne legyen gebasz. -
válasz
TomPack #10343 üzenetére
van akinek megfelel, van akinek nem.
en is az utobbiak koze tartozom.
ha lesz idom, odinnal ujrahuzom a legfrissebb romot, aztan debloat utan mehet is tovabb minden.
nyugodtabb a szivem, hogy semmi felesleges szemet nincs a telefonon, es nem kavarhat be a rendszem smooth mukodesebe semmi. -
szkutyi
addikt
Nem tudtok valami jó battery widgetet ahol mutatja a telefont, az órát, és a fuleseket?
Be lett harangozva a one ui5el, de nincs ott ..
Valami ilyesmire gondoltam. [kép] -
-
TomPack
őstag
Frissítés után érdemes gyalulni a telefont?
Vagy manapság ennek már nincs olyan nagy jelentősége mint régebben? -
ffrdgc
tag
Már lehet telepiteni az uj androidot
-
polonic
félisten
Nekem sokkal simábbnak érződik a rendszer. Az ikonok is jobban tetszenek.
A ram plust kikapcsoltam, de kikapcsolás után nem tudom, mit kéne észrevenni.Ami érdekes lehet, az a bixby text call, de csak koreai nyelven érhető el. Miért látszódik ez az opció akkor
-
DEX módban nem vettem észre semmi lényeges változást, a tálca értesítés ikonja más.
-
bordi10
senior tag
-
Taci
addikt
válasz
kakuk100 #10328 üzenetére
Galaxy Store vagy Play Áruház? Ha emlékszel (az elsőn kívül) bármelyik app nevére, keress rá az áruházban, és ott írja majd, hogy van-e hozzá frissítés. Ha nincs, akkor vagy már feltelepített mindent, vagy csak hibás értesítés volt. Elsőre én ezen a vonalon indulnék el.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem rég megjelent, hogy 25 alkalmazás frissíthető. Elinditottam a frissítést az elsővel erre mind eltűnt és sehol nem találom. Mi lehet a probléma ?
Köszönöm a választ! -
Az uj rendszerrel lehet mar az elolapi kamera koruli ledet vezerelni ertesitesekre kulso progi nelkul?
-
soniq
tag
Szép munka ,hogy már tölthető az Android13.Mondjuk én alapból teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal kb. 1 hónap után.Azt leszámítva,hogy a játékok tényleg eléggé dadognak.(csak kipróbáltam,nem játszom telón)
-
kamerába csak annyit tehetnének végre hogy uhd60fps mellett használható lehetne a zoomolás melletti lencse váltás, nem digitális lóf*szkodás.
ezzel az egyel nagyon nem vagyok kibékűlve.. -
zoli8814
aktív tag
Valaki használ goodlockot?
-
par ujdonsag az uj os-el ami feltunt:
kamera vizjel
szürök szerkesztese
uj gyors beallitas csepmek
beallitas csatlakoztatott eszkoz csoportositasa
biztonsag adatvedelem uj felulet
vram ki
telefon nevjegye normalisabb lett -
-
bandi0000
nagyúr
Ha valakinek nem jelent meg, próbálja meg SmartSwitch-el gépen, nekem ott rögtön bedobta
8Gb -
Dr V
őstag
13-ba lehet már olyat, h wifi függvényében kapcsolgatja ki a SIM-et?
-
Pistakiss
őstag
válasz
MikeWazowski #10314 üzenetére
Utánad még sokan írták, hogy megjött! Most mindenki számonkérné, hogy miért írtam?
-
Pistakiss
őstag
válasz
MikeWazowski #10280 üzenetére
Nem kacsa!
Már letöltöttem, telepítettem! -
TiMoN
senior tag
Nálam minden ok. Semmi hiba egyenlőre. ...
-
Taci
addikt
Jól látom, hogy nem látom az Automatikus újraindítás opcióját? [link]
Ahol be tudtam állítani, hogy minden vasárnap hajnalban induljon újra a telefon. És helyette maradt az, hogy amikor a rendszer úgy dönt, újraindítja. -
Kleroo
veterán
válasz
WiZARD #10302 üzenetére
Köszi az infokat. Az itteni mobilarenas tesztből vannak a képek. Amík kb a létező legelső SW-el készültek, ezért izgi vajon most hol tart. Igen, kb látszik hogy nincs raja sok mágia, de első blikkre nekem kb egyik mágia sem kéne amit rárak. Viszont az is tény, hogy nem kell gigászi dinamika ezekhez a témákhoz amikről készültek. Erős ellenfénynél gondolom már sokat fog érni a mágia
(S10plusról jövök egyébként ami már eleve egész jó és sokszor hagytam otthona D800 szettem
)
-
WiZARD
addikt
válasz
Kleroo #10300 üzenetére
Én is próbálgattam 108-12mp témát. Ekkora különbséget nem tapasztaltam mint amit beraktál, de van különbség.
Ami "baj", hogy 108mp esetén elmarad minden mágia, ami segít a képeken... Viszont amikor enélkül is jó a kép, akkor érdemes használni, ha maximalista vagy.Most telepítem A13-at, utána csinálok pár fotót neked.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest