Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvist
tag
Valakinek van zöld Ultrája ? Szép ?
-
ranlomadi
tag
Ismét 278 körül lehet kuponozni a 256 GB-os verziót.. A több hónapos felhasználóktól kérdezném.. Megéri a sok negatív tapasztalat ellenére? Féláron talán nem annyira zavarna pár dolog.. 😃
Töltőt érdemes 45w venni hozzá? Illetve hol? -
-
Arvist
tag
Úgy tűnik, a családban lesz még egy S22 készülék.
Mivel az S pen nem fontos, így a 22+ a kiszemelt.Van valami lényeges különbség 22 Ultra és 22+ között, ami miatt esetleg rosszabb választás lenne a 22+ ? Pl. 8 vs 12 GB mennyire lehet fontos a napi életben ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
janaman01
addikt
válasz
kovimester #11369 üzenetére
Semmi probléma a spam hivások nem fog működni. Én már vissza is állitottam , meg az ILO t is probáltam rárakni...szóval lehet ide oda csc t váltani ..
-
Mr. XYZ_001
lelkes újonc
válasz
Dehogy okoz! Saját tapasztalat!
-
válasz
Nálam nem okozott semmiféle problémát. Minden megy szépen mint előtte.
A visszaállítás gondolom ugyanaz a folyamat. -
kovimester
aktív tag
⁸Sziasztok!
Szerintném majd megcsinálni a Hivasrögzitő miatt a CSC.
Az lenne a kérdésem, hogy okoz e bármilyen problémát ha cserélem "SEK" -re? (természetesen az összefoglalóban lévőt csinalnám)
- itt hívás; net; 5G; SMS; MMS stb. gondolok.
- vissza állítani ugyan úgy kell gondolom?Előre is köszönöm szépen a választ!
(egy laikus) :-) -
raskolnikoff
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #11354 üzenetére
Úgy látom, ez csak 15 napig ingyenes.
De ha lesz is bármi, biztos hogy még a reklámokat is nézhetem majd... -
zoli8814
aktív tag
Az ota frissítés (telefononon frissítés gomb) és a teljes telepítőfájl (Smart switch/ Odin 8gb körüli frissítés) között mi a különbség és melyiket érdemes használni?Valaki erről tudna nekem írni bővebben ? Előre is köszi
-
válasz
polonic #11363 üzenetére
nem kotelezo mindent letiltani, es nem is ajanlom.
sokkal inkabb erdemes logikusan kivalogatni, mi az amire nincs szuksege az embernek.en is eleg sokmindent kikapcsoltam, kezdve a felesleges google eszkozkeresestol a veszhelyzeti ertesiteseken keresztul(ami itthon amuhy sem mikodokepes), a felesleges dolgokig.
-
minilego
senior tag
Nincs mar automatikus ujrainditas? Tudok olyat beallitani,hogy vasarnap es csutortokon automatikusan kuldjon sms-t egy csoportnak?
-
ToomyC
aktív tag
Viber, rányomok az új csevegés gombra kifagy a mobil...
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #11353 üzenetére
Most próbálom működésre bírni.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
raskolnikoff #11327 üzenetére
Ezt nézted?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vanasoft.rebootmetrial -
pepe792
tag
válasz
raskolnikoff #11327 üzenetére
Ezt én is észrevettem. Be volt állítva vasárnap hajnal 3ra. Most meg ki tudja mikor indul újra...nem értem miért kellett ezt megvaltoztatni
-
janaman01
addikt
Érdekesek ezek a frissitések....nekem pl semmi gondom most a telóval, ellenben párom Note 20 ultrája mióta megkapta a 13 at elég kaotikusan viselkedik
-
Taci
addikt
A widgeteket (időjárás, naptár, Samsung Music stb.) lehet valahogy színezi? Csak a fehér és fekete (sötét szürke) színek vannak, és azok átlátszóságának állítása. Furcsállom, hogy Android 13, és ezeket nem lehet színezni.
-
Teal'C
veterán
Tud valaki olyan appot ami kiolvassa a hiba listát fagyások újraindulás stb...
Megint szívok a telóval az utóbbi frissítés óta. -
válasz
komoramazsi #11339 üzenetére
Nem egyszerre kapja meg mindenki, akár 1 hét eltérés is lehet. Gondolom a letöltő szerverek kímélése miatt van ez.
-
komoramazsi
tag
válasz
barcsajani #11337 üzenetére
Szia !
Köszi a vissza jelzést .Érdekes hogy valakinek megjön az update, és néhányunknak meg nem.
Ez mitől lehet ? -
janaman01
addikt
Köszi a véleményeket ki is kapcsoltam a ram plust.
Mellesleg nálam sincs semmiféle laggolás. -
barcsajani
tag
válasz
komoramazsi #11265 üzenetére
Szia! Nekem se jött meg magától. Raktam PC-re smartswitch alkalmazást és az egyből feldobta, hogy frissítés érhető el így fel is tettem rá a novemberit.
-
Taci
addikt
válasz
janaman01 #11328 üzenetére
Valami nagyon extrém appnak kell lennie annak, aminek nem elég 12GB ( - (rendszer + többi app)) RAM. Hacsak nem tudsz róla, hogy ilyet használnál, akkor szerintem semmi értelme. Ha pedig mégis használsz, sanszos, hogy nem párhuzamosan akarod majd megnyitott játékkal és más nagy fogyasztású appal használni - szóval megint csak nem látom semmi értelmét.
De biztos van olyan eset, amikor hasznos lehet - talán csak én nem találkoztam még olyannal. -
TomPack
őstag
válasz
janaman01 #11328 üzenetére
Nekem olyan 10-12 lap van folyamatosan megnyitva a samsung böngészőben, és ha a ram plus be van kapcsolva akkor nem töltögeti újra őket amikor megnyitom valamelyiket.
Más különbséget nem veszek észre, nekem ugyanúgy szaggat a rendszer ha kikapcsolom.
Az android 13 frissítés után egy darabig fluid volt, de már megint utálom kézbe venni.
Másnál is laggol? Gyári visszaállítás megvolt.
Hozzáteszem, lehet csak én szemem érzékeny erre, nálam a snapi 870, és a 888 is laggolt, de kb csak tizedennyit.
iOS-nél pedig 2-3 havonta érzékeltem ezt a röcögést amit egy újraindítás azonnal orvosolt, és itt minden feloldás után/alkalmazás váltáskor kiszúrja a szemem bármit csinálok. -
janaman01
addikt
Kinek mi a véleménye a 12 GB Ramos verziónál a virtual ramnak van értelme?
-
raskolnikoff
őstag
Most hogy megint kezdenek jönni a panaszok hogy nem érnek el, rájöttem, mit nem mondott el egyik one ui5-ös hype-video sem.
Hogy ugrott az automatikus újraindítás. (Tudom, van egy másik opció most, de nem szeretném ha akkor indulna újra amikor ő akarja).Azt is látom, hogy hiába mondták a bétában hogy ezt ne erőltessék. A Samsung az új Microsoft?
Van valakinek lövése, hogy készülhet-e valami 3rd party megoldás az automatikus újraindításra? Nagyon kéne.
-
janaman01
addikt
Remiel, zoli8814. Köszi szépen a válaszokat, akkor marad ez. Nem variálok , egyébként us nagyon ritkán töltöm " gyorsan"
-
janaman01
addikt
Persze a telefonhoz adott ( gyári bontatlan ) dobozban lévő kábellel próbálom az akkunál be van állitva a gyorstöltés is stb....
Csinálnál egy képernyőmentést hogy neked hogy írja ki töltés közben hogy gyorstöltés vagy szuperfyorstöltés?Na eddig a szupergyorstöltést nem próbáltam , de tényleg kiirja és az működik is mert egyből kevesebb időt ír töltésre, de akkor a sima gyorstöltés mennyivel is tölt ha a fentebb említett töltőm van?
-
Pistakiss
őstag
válasz
blueye #11285 üzenetére
Szia!
Van 2 db 45 W-os samsung "Super Fast Charging" feliratú töltőm. Az egyiknél a telefon kiírja, hogy szuper gyors töltés, míg a másiknál csak Szuper töltést ír ki. Mondjuk a töltési időben csak pár perc eltérést jelez, 28/24 egy adott töltöttségi szinten rádugva.
A fehérnél írja a szuper gyors töltést -
-
dnelb
veterán
válasz
ShadowLac #11301 üzenetére
pali nem értett hozzá akkor, befognak égni ugyanúgy csak idő kell neki. A státuszbáron az akksi ikon már nekem is bevan égve, maga a sáv alja is + lenn középen az insta/tiktok plusz jel is.. S8 ugyanígy volt, ezután jön majd a messenger felső csíkok, utána meg a billentyűzet gombok is
Egyelőre csak szürke képen látni még.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest