Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Beégett kijelzőt cserélnek gariban?
-
Jappán
tag
válasz
komoramazsi #11268 üzenetére
Reggel megérkezett
-
janaman01
addikt
A media marktban 35w os töltő volt csak..elhoztam annó( samsungos eredeti)
Most szükség lett volna a gyorstöltésre, de nem tölti gyorsabban...mi lehet az oka? -
zoli8814
aktív tag
Gyári clear view tok aod-dal használva nem mozog ugye az óra, és így nem ég be a kijelző?
-
minilego
senior tag
válasz
komoramazsi #11277 üzenetére
Romania, Orange halozat.
-
bordi10
senior tag
válasz
komoramazsi #11277 üzenetére
Told rá PC-n SmartSwitch-re kábelen, lesz update
-
minilego
senior tag
válasz
komoramazsi #11265 üzenetére
Nekem ma jott meg a frissites.
-
Kleroo
veterán
válasz
geryboro #11272 üzenetére
Amilyen a formánk, a legrosszabb snapi széria lesz, amire végre samu vált. :D. S1 óta samsungozom. Talán az volt az első és utolsó odaverős exynos. Hummingbird :DD
Fura hogy szinte mindig ittott lemarad. És főleg a kamera frontján... egész látványosan kijön nappal, hogy több részletet rálegóz a 108MPről a 12es végső képre.
Pedig fullosan házon belüli HWekkel azt gondopnám, hogy frankóbbra tudják csiszolni...de hát nem. -
Remiel
őstag
válasz
komoramazsi #11268 üzenetére
már csak ezért sem veszek többet telefont szolgáltatótól
-
Kleroo
veterán
válasz
geryboro #11267 üzenetére
Nézek majd egy ilyet énis. De érezhető microlag alig volt, pedig én is allergiás vagyok (PCn elég keményen űzöm az ipart :D ) szintén fullos felbontás.
Bár jobban megnézve nálad sincs olyan vészes kemény beszakadásból sok.
Lehet csutkafull gamer telót kéne venned, ha ez ennyir szar számodra. -
Jappán
tag
válasz
komoramazsi #11265 üzenetére
Hali! Telekomosként még sehol semmi.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Nálam még a mai napig nem dobta fel a novemberi biztonsági frissítést, hiába megyek rá manuálisan is.
S22 U 512 GB.
Van még itt valaki, akinek nem jött meg ?
🙃 -
Kleroo
veterán
válasz
geryboro #11256 üzenetére
Apexre kíváncsiságból rápróbáltam. Ott is ragadtam fél órára. :D
Nekem tükörsima. Default beállításokkal langyos se lett a teló. Maxolt fps-sel azért langyosodott. De sziklaszilard 60fps, összesen volt max 5x mikrolaggom, az meg kb semmi. Semmi egyéb. Extreme graf szint mellett is 40fps fölött volt. Eyecandy. Nekem egy szavam sincs, mocsokjó. :) gambooster stb-hez hozzá se értem. Nekem is legfrisebb rendszer ketyeg.
Fura. -
Taci
addikt
válasz
szkutyi #11258 üzenetére
Ezeknek a számoknak semmi értelme kontextus nélkül - de még azzal sem, mert te úgy használod a telefonodat, én így - mindenki máshogy. Én azért írtam le, hogy az én felhasználási szokásaimmal az előző OS-hez képest csökkent a SoT. De ha mellé írod, hogy az előző rendszeren ezek a számok hogyan alakultak számodra, akkor máris használható infót adtál.
-
Taci
addikt
válasz
gery14 #11252 üzenetére
Nekem rosszabb lett az akku teljesítménye, észrevehetően rosszabb. Frissítés után nagyon rossz volt, de utána valószínűleg még tanult, mert beállt lassan. Viszont azóta is nézem a képernyőidőket töltés megkezdése előtt, és bizony hiányzik belőle néha nem kevés az előző OS-hez képest. Viszont én nem csináltam FR-t, csak cache-törlést (ahogy mindig is szoktam OS-frissítés után), úgyhogy lehet, egy friss rendszeren rendben van minden - majd a többiek elmondják.
-
geryboro
senior tag
frissites utan csak ezt probaltam, es amit eszrevettem hogy [Apex Legends Mobile] ultra FPS moddal, gamebooster es gamebooster +al ment. ~60fps-t ki lehetett konyorogni a telefontol, voltak kissebb fps ingadozasok, de most minden drop utan beakad a jatek, illetve meccs kozben is vannak laggok.
frissites is ratett egy lapattal, es jobban is melegszik a telefon.
valamint csak! 3*-ra indul el a jatek, elso 2 inditasnal fc es kidob.[PUBG Mobile] nem kell bemutatni. max 30fps.
[PUBG New State Mobile] ez kepes a 60fps-re, de szinten van imput lag.
[Super Mecha Champions] max 30fps szinten, jatszhatatlan, melegedos.
[Arena Breakout] zart beta, de tobbi tesztelt keszulekhez kepest 30-40 fps, laggok es a textura betoltessel is akadnak problemak.meg ugye az ember talalja ki hogy milyen opcioval fut normalisan az a nyomorult jatek.
Elsobbsegi mod, vagy:
bekapcsolt jatekoptimalizalas, vagy
alternativ jatekteljesitmeny kezeles Labs-bol, vagy
gamebooster plus-on belul barmelyik opcio es
azon belul csuszka + frame booster.
jezus. -
gery14
senior tag
Sziasztok !
Hogy szuperál az új Android mik a bugok , észrevételek ?
Én még direkt nem raktam fel nem akarok semmi szart es ismerem a samut szoktak szarul elsulni frissitések foleg ha droid ugras van.. -
geryboro
senior tag
válasz
zoli8814 #11247 üzenetére
ha belekezdenek egy eleg osszetett listat tudnek irni neked, hogy milyen nagyobb teljesitmenyigenyes jatek( itt nem a kendi krass, madzsong es tarsairol van szo) nem tetszik a telefonnak.
ha igy allunk hozza, akkor fenykepezo gep fenykepezeshez,
gps navigaciohoz, hordozhato dvd lejatszo filmezeshez, stb...2022-t irunk, mar esport is van mobil platformon.
es az exynosos telefon hiaba flagship, nagyon hatul kullog a dologban. -
zoli8814
aktív tag
-
TiMoN
senior tag
Jött a nov frissités!
-
Valaki tudja esetleg hogy mi lett az oldallal a mai nap folyamán?
-
csubííí
senior tag
válasz
slayernick66 #11236 üzenetére
Nincs mit.
-
vandorbab
csendes tag
válasz
pixelblondie #11235 üzenetére
Lehet, hogy rosszul értem a kérdésedet, de akkor ez egy MÁSIK telefon.
A régi telefonod Galériája felkerült a OneDrive-ra. Szinkronizálta nap, mint nap.
Az új telefonod képei és videói is felkerültek a OneDrive-ra. Azt is szinkronizálja nap, mint nap.
Nem fogja viszont szinkronizálni a régi telefonod képeit az új telefonodra.
Az új telefonod Galériájába csak akkor fogod látni a régi telefonod által a OneDrive-ra feltöltött képeidet, ha letöltöd őket a OneDrive felhőjéből az új telefonod Galériájába.
(vagy közvetlenül átmásolod a régi telefonodról az új telefonodra, amikor átköltözöl rá)
Tudtommal a OneDrive csak a feltöltő eszköz Galériájával SZINKRONIZÁL, a többinek pedig lehetőséget nyújt a képek eléréséhez.
A Galéria pedig kizárólag az adott telefonhoz szól, nem pedig a OneDrive teljes tartalmához.
Ha rosszul tudom, akkor a fórumtársak úgyis kisegítenek! -
Kleroo
veterán
válasz
M_David #11228 üzenetére
A probléma inkább az, hogy ez kell a vásárlóknak. Rommá HDR-ezett, rommá mikrokontrasztolt agysonmókolt kép. Direkt ilyen. És a tesztekben így is remeknek hozzák ki. Pedig kb 5éve ez az irány. És egységesen minden modernebb telón ugyanaz van. S10 is évről évre kapott mindent, azért van partiban ma is. Ha lesz éraváltás, ide is megjön.
Én azt várom nagyon, hogy a 108mp enhanced módban lehessen még trükközni. Mocskosul nagy potenicál lenne benne.
-
vandorbab
csendes tag
válasz
pixelblondie #11233 üzenetére
Alapvetően a szinkronizálás azt jelenti, hogy minden változást lekövet a telefonod Galériája és a OneDrive között.
Ha máshonnan származik a kép vagy a videó a OneDrive felhődben, akkor a Galériába való letöltés marad, szerintem.A OneDrive lehetővé teszi, hogy letöltsd azokat a fényképeket és videókat, amelyeket egy másik telefonról, táblagépről vagy számítógépről szinkronizáltál a OneDrive-on keresztül.
1. lépés: Nyisd meg a OneDrive alkalmazást, majd koppints a Photos (Fényképek) fülre.
2. lépés: Koppints arra a fényképre vagy videóra, amelyiket le szeretnéd tölteni a telefonodra.
3. lépés: Koppints a Download (Letöltés) gombra.
4. lépés: A megerősítéshez koppints újból a SAVE (MENTÉS) elemre. Ha másik helyre szeretnéd menteni, koppints a Vissza nyíl ikonra, majd válassz egy másik helyet a fájlodnak, például a Documents (Dokumentumok) vagy a Pictures (Képek) mappát. -
pixelblondie
senior tag
Az csak a galeria kivalasztott albumait szinkronizálja fel a onedriveba.
Nekem pont forditva kene.:) -
vandorbab
csendes tag
válasz
pixelblondie #11229 üzenetére
Talán ez segít:
OneDrive app – Én – Beállítások – Galéria szinkronizálása -
Gabbana
aktív tag
Eltörtem az S-pent...
Ágyon maradt, pont rákönyököltem
Többféle van, vagy nem tudok rosszat venni?
-
pixelblondie
senior tag
válasz
pixelblondie #11215 üzenetére
Erre valaki valamit?
-
M_David
tag
válasz
Kleroo #11224 üzenetére
A prófeta szóljon belőled az új érával kapcsolatban.(bár minden új modellnél ez a marketing megy, valamint ha így is lesz akkor is nagy kérdés mennyire lesz a régebbi modelleken is érzékelhető a változás)
Fura látni hogy egy ekkora mamut cég, az egyik legnagyobb telefongyartó nem képes a képfeldolgozáson látványosan csiszolni, ha már a bitang hardver adott
-
M_David
tag
válasz
ShadowLac #11225 üzenetére
Úgy teszteltem hogy egymás után készítettem képeket ugyanarról, egyszer az adott funkcióval, egyszer nélküle, majd belezoomoltam és megnéztem a részleteket. Egyikkel jobban mos, másikban több részlet marad meg és élesebb is lesz a végeredmény. Simán észre lehet venni a különbséget (sztem), főleg ha sötétebb / félhomályos témáról lősz képet (amikor nagyobb már a zajszűrés).
-
Kleroo
veterán
válasz
janaman01 #11213 üzenetére
Tesztelgetem lassan 1 hónapja szintén S10+ után.
A samunak van egy idiota algortimusa, ami rogyasig mikrokontrasztolja a kepet. Az s10 hulladek szenzoran ez sokat segit. Az ultran sokat ront. Olyan mintha egy upscale 8MP kép lenne. Rawban nem tul jo, expertraw egész jó. De az enhanced 108as képei nappal brutálisan jók 24MP kornyekere lemeretezve. Csak itt meg az osszes kepjavito moka off... a kettot kene mixelni. A HW adott lenne, de valami miatt az egyen mikrokontraszttengert engedik ra. Gyilkolja a tonusokat, szinteret, elesseget, termeszetesseget, mindent.
Abban remenykedek, hogy az 23U egy uj era kezdete lesz, es ide is lecsorog egy kevesbe agyonmodosito kamera app.
Bar a mobilatena tesztet nezve igy is sokat fejlodott. Az ottqn alap default kepek szerintem konkretan botranyosak. -
Zin
őstag
Megéri venni most S22 Ultra-t vagy várjak a 23 U-ra?
-
-
Hauzer
tag
válasz
tengeritehen #11211 üzenetére
Nekem is így jött. Nagyon fasza teló. Nekem bejön a kamerája..bár a szuper lassítás csalódás az s20 plus után..felé annyi időt tud rögzíteni. Akku idő talán jobb mint az elődje. Tanulgatás után 1 napot ki tud bírni töltő nélkül normál használattal. Ami számomra a legzavaróbb , az a súlya. Kurva nehéz. Egy kezes használat, uram bocsá fotózás, nagyon komplikált tud lenni.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
A Onedrive képeim nem jelennek meg a Samsung galériában. Ez hogyan orvosolható?
A masina minden fotót, kiválasztott albumot pedánsan feltölt a Onedriveba, azzal nincs gond, illetve a Onedrive mint app önmagában is kiválóan funkcionál, csak hozzá voltam szokva, hogy a galériában is látom a onedrive mappáimat, képeimet.
Ötlet?A kamerát illetően ez nekem most picit csalódás, olyan s21 ultra érzés a p30 után.
Remélem csak a kamerát kell bepöccinteni valami pro beállitásra és akkor jobb lesz.Utóbbi években használtam Huawei p20 pro/p30/s21 ultra/p40pro és most ez a jószág.
-
pepe792
tag
válasz
Nem
Nem
Spen meg használattól függBővebben:
Aksi. 2 napot úgysem bír, ha meg napközben nem tudod töltőre rakni nincs értelme, hogy másfél napot bír.
Kamera meg az egyik legjobb, minőségre meg zoomra is.
Böngészésre nem fogod elővenni az spent, de jegyzetelésnél jól tud jönni. -
janaman01
addikt
válasz
Én is mostanában cseréltem az s10+ ot ultrára...
Nekem a kamera nem hozza azt amit a reklámokban behájpoltak...
A rendszer gördülékenyebb gyorsabb nyilván.
Az enyém 256/12 tehát hoszabb távon egy ideig biztos elég lesz.
Fényerő valóban jobb , egyértelműen jobb mint az s10+
Akku kb azt hozza mint az előző teló...igazából nem is érdekel..ha kell felnyomom töltőre azt annyi..
Tollat a Note3 óta nem használtam, de egyébként nem rossz kezdek visszaokni rá..
Teljesen rendben van egyébként az ultra engem egy dolog zavar jobbkezes lévén, a hangerő gombokat mi a francért kellett jobb oldalra rakni..hívás közben csak szerencsétlenkedik az ember ha halkabbra vahy hangosabbra akarja venni.. -
Remiel
őstag
válasz
axlfsi #11208 üzenetére
Flottát semmi értelme egyéni előfizetéshez hasonlítani. Nincs macera kilépéssel, belépéssel, elvileg a neveden a szám, de mégis mindenhez mástól kell engedélyt kérni ésatöbbi.
A te hasonlatod olyan, mintha a kisboltost a Lidlhez hasonlítanád. Mindketten vesznek lisztet, csak az egyik havi 50 kilót a másik havi 2 tonnát. Ki kapja majd olcsóbban?
Szolgáltatói viszonylatban mondtam, hogy nekem ez így a legjobb. -
tengeritehen
csendes tag
Sziasztok,
Úgy néz ki ilyen céges telóm lesz mostanában. Objektív véleményeket kérnék
Az akku tényleg ennyire borzalmas? Ezen javít a One UI 5?
A kamera valóban csalódás?
Ha S pen-t nem használom, nyújt ez a telefon többet más csúcs készüléktől?
Köszönöm. -
axlfsi
veterán
22 év után T-től számohordozással átmentem KÜF-be (Kedvező Üzleti Flotta)
5016 Ft-os havidíjjal 50Gb net és korlátlan beszálgetés mindenfelé, itthon és EU-ban egyaránt
Ettől most nincs jobb deal (korlátlan nettel is olyan 7ezer lenne ha jól rémlik, de nekem teljesen felesleges, még az 50 is, ezért maradtam 5ezreben. Upgradelhető bármikor btw). -
TODI1111
veterán
válasz
slayernick66 #11204 üzenetére
Próbáld ki [ezt] a programot.
Samsung gyári program. Szinte minde beállítható egyezés használathoz. -
M_David
tag
válasz
janaman01 #11184 üzenetére
Ugyanez idegesít engem is, de nagyon.
Ami fura hogy ha teljes felbontásban csinálsz nyers képet nagyon jó a minőség / élesség / részletek, szóval a szenzor / hardver kiváló. Viszont a JPEG-ek nagyon mosottak, életlenek szerintem is, főleg ha kicsivel kevesebb a fény az ideálisnál és vagy a legkisebb mozgás is bejön a képbe. Erre van remény hogy változzon idővel, vagy már csak az újabb modellekre koncentrálnak majd? (JPEG feldolgozásra gondolok) Sokan azt hiszik irreális az elvárások, de én is csak az előző telefonjaimhoz hasonlítom és tényleg néha visszalépést érzek....
van esetleg a gyári mellett más app amivel esetleg javulna a helyzet?
-
csubííí
senior tag
válasz
slayernick66 #11204 üzenetére
Talán segít, ha erre gondoltál.
Viszont ez csak akkor működik, ha a navigációs sáv újjhúzásos módban van.Beállítások- alkalmazások- alapértelmezett alkalmazások kiválasztása- digitális asszisztens app- eszközaszisztens alkalmazás- válaszd a keresőt.
Ekkor a kijelző bal vagy jobb alsó sarkánál megérintve átlósan vagy felfelé simitásakor egyből a kereső jön be. -
slayernick66
tag
Sziasztok, tegnap ota en is S22 Ultra tulaj vagyok. Lenne One UI kerdesem. Mivel eleg nagy a telo, lenne par olyan dolog amit atszabnek hogy kenyelmesebb legyen de egyelore nem sikerult sem shortcutot sem atallitasi lehetoseget talalni. MOndok egy peldat. Amikor felfele nyilat nyomok a home kepernyon, akkor az alkalmazasok jonnek fel. No de a kepernyonek a tetejen van a kereso ahol be tudnam irni mit is keresek. Nem lehetne ezt valahogy az aljara varazsolni, vagy mashogy megoldani hogy ne kelljen sem az egykezes modot aktivalni, sem ket kezzel dolgozni? Olan okosan ki lett talalva pl a gyorsinditoknal hogy ketszer lefele lehozza alulra a gombokat. valami ilyesmi erdekelne itt is ha van.. koszi!
-
geryboro
senior tag
csoro digimobilommal nem irok semmit
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest