Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Félreértettél. Sem pro, sem kontra nem minősítettem a hsz. -ed. Az "itt tilos" a topikban megjelenített konkrét üzleti ajánlatra vonatkozott. Nyilván ezért csak priviben írtad meg. Még ha kijátszanál is egy szabályt, akkor sem tartanálak hibásnak. Ha egy szabály kijátszható, akkor rossz, és nem az a bűnös aki kijátszotta, hanem az, aki megalkotta.
Csak írtam Seth listájához egy plusz lehetőséget. -
kkp900
senior tag
válasz
Somatom #8394 üzenetére
Azt végképp nem tudtam, hogy privátban sem lehet eladni... MIÉRT ENNYIRE SZABÁLYOZOTT?mást is érdekelne lehet.. A második srácnak azért írtam, mert egy kecskeméti, és én is az Outfittnél fóliáztattam a telómat mattra. Tanácsot adtam neki, hogy milyen is a matt fólia. Meg, hogy vigye magával a tokot is és akkor hozzá szabják a fóliát ahogyan nekem is tették..Meg ajánlottam neki 2 tokot ami van nekem is. A Hardveraprón meg annyira kevés ideig lehet hirdetni is meg az egész szerintem legalábbis a felülete olyan régi.Annál az is jobb, hogyha a faces csoportba hirdet az ember egyszerűbb az egész képbeiilesztéssel együtt 2perc az egész. Valahogy ezeknél a régi bevállt hirdető oldalaknál fórumoknál picit eljárt az idő..
-
kkp900
senior tag
válasz
S e t h #8392 üzenetére
Azért írtam így mivel valamiért nem lehet kitenni ha van ELADÓ dolgod amivel más lehet jól járna! Ezt sosem értettem ebben a Mobilarénás fórumban... Igen ráírtam, hogy priv üzentem neki külön. Nem hinném, hogy ez baj lenne. Én sem figyelem a telefonon mindig, hogy a legfelső részre görgessek, mert nem is feltételezném, hogy írt valaki. Főleg, hogy senki sem szólt hozzá a bejegyzéséhez. Csak, hogy tisztán láss... 😊Amúgy mikor fognak már modernizálni ezen az elavult fórumon? Képet telóról beilleszteni nem lehet, a linkek se normálisan jelennek meg, hogy utánna egy kattintásra lehetne megnyitni.. Kicsit több éve le van maradva sajnos, mert szerintem 90%-ban az emberek telóról nézik nem gépről. Mondjuk a képfelrakás onnan is kaki, mert nagy a méret. Át kell méretezni külön..
-
S e t h
nagyúr
1. nehogy más megtudja, hátha a közösség is tudná hasznosítani
2. hívjuk fel a figyelmét mindenkinek, hogy üzenetet kaptak, hiszen ki tudhatja, lehet fogyatékosok és észre sem vennék, hogy üzenetük jött
-
törölt tag
https://ipon.hu/webshop/product/eiger_3d_screen_protection_for_samsung_galaxy_note_8_fekete/1632424
Bocs nem tudom másként linkelni. Ez mennyire jó? A samu protect tokkal használható? Valaki vett már ilyet?
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
A párom két simmel használja a telefont. Az a probléma állt elő, hogy napi több alkalommal is ha hívják valamelyik számát, kikapcsoltat jelez a hívó félnek, ő meg azonnal kapja az smst, hogy keresték. Nem beszél a másik számon, mert akkor ez értelemszerű. Az öcsémet kérdeztem, mert ő is két simmel és még csak ugyanazon szolgáltatók simjeivel hadználja az övét, de neki nincs ilye gondja. Valami ötlet? -
KaitouP
nagyúr
-
mjani1172
addikt
Ez jó hír! Köszönöm mindenkinek!
-
SzalaiÁdám95
tag
Meg egy olyan kerdesem lenne mindekitol h amelyik uveglapot vagy foliat 3D-s nek vagy eppen teljes hajlitotnak tuntetnek fel a leirasban azok is csak félig hajlanak le nem?
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Elérhető erre a telefonra, 100% os hívásrögzítő?
Sajnos a mate9 - em, amióta oreora váltott csak rootolt készüléken megy,én nem akarom ez miatt bukni a garit, nem is értek hozzá, nem akarom buherálni.
Viszont a hívásrögzítő nekem fontos, a meló miatt. -
ShadowLac
addikt
Melopow M002 Akinek van. Kérdezném,hogy pl: you tube lejátszásánál a hangot nem viszi át a tv re emiatt a hifi sem megy. Csak a telefon szól.Azt hiszem a videóknál sem.
A hdmi kábel jó mert laptophoz ezt használom.
Szóval nálatok ez a hang hogy van? Átmegy vagy nem?
S8 al használom. -
tothak
tag
Szia,
WAZE:
Beállítások->Hang és hangutasítások->Hangok lejátszása hangszórón legyen kikapcsolvaGoogle Maps:
Settings->Navigation settings->Play voice over Bluetooth legyen bekapcsolva(Bocsi, lusta vagyok magyarra állítani a telefont
)
Here-t nem használok úgyhogy azt nem tudom.
-
apaszka
veterán
Én is bt-n továbítom a telefon hangját a fejegységhez. Internet rádió, közben a waze megy és simán kezeli a hívásokat is.
Igaz a telefon egy nexus 6p a kocsi fejegység egy Suzuki SX4 , de mivel nem tudja gyárilag a bt-t így egy ilyen cucc van köztük.
De a lényeg, hogy mennie kellene neked is rendesen.link
A Note 3 al és a 4 el is működik ez a dolog. A Note 8 al is kellene.
Egy másik készülékkel ki kellene próbálni, hátha nálad van csak a hiba. -
kengyel
nagyúr
válasz
KaitouP #8352 üzenetére
Ha úgy veszed, ez is egy időálló készülék, nézd meg a hardveres felszereltségét, biztos kibírja a 2.-évig. Maga a proci nagyon gyors, 6GB-Ram benne van, szép kijelző, naprakész szoftver, jó árazással. Akkor mi a kérdés ?
Ha ez nem bír ki 2.-évet, akkor nagy gond lenne. És még az Oreon kivűl, még egy főverziót, biztosan megkap.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem hasonlót, akkor annyi választ kaptam, hogy az alkalmazásoknál kellene beállítani. De hogy hol...?
Szóval: a Note8-at BT-n összekapcsoltam az autós fejegységgel (egy Pioneer MVH-X370BT, ha ez számít). Nos, a telefonos kihangosítás hibátlanul megy, de bármilyen navit indítok, a telefonon beszél, nem a kihangosítón (rádión).
Elég kellemetlen, mert zene is szól, az autónak is van hangja, a forgalomnak is alkamasint, szóval így nem az igazi.
De se a Waze-ban, se a Here we go-ban, se a Google Térképekben, vagy a Trafihunterben nem találok kifejezetten olyan (vagy arra emlékeztető) opciót, hogy bluetooth-on dumáljon.
Ez pedig ment Symbian-on, KitKat-on, Win10-en (Lumia), ugyanezzel a fejegységgel, külön beállítás nélkül.A mai út alkalmával viszont az történt, hogy az egyik hangutasítás bemondása közben bejött egy hívás, és így a rádión fejezte be a telefon a dumát. De csak míg csörgött is. Aztán felvettem, lebeszéltünk, majd minden visszatért az eredeti kerékvágásba. Szóval valami csak van... ha más nem, bug...
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne bármit (de főleg navit) BT-n hallgatni?
-
Somatom
veterán
válasz
Ateszpapa #8362 üzenetére
Ez csak keresés eredménye, vagy tapasztalatod is van vele? A rendszertámogatásnál nem írja a Linux/Android kompatibilitást. Szerintem azért, mert nem Asix chipes a lanvezérlője, és így nem biztos, hogy megfelelően lekezeli a kernel. Pl. az RD chipeseket csak USB 1.1 -es eszközként csatolja, ezért max. 700Kb/s körüli tempóra képesek.
-
Capella
senior tag
válasz
Ateszpapa #8362 üzenetére
Ennyit nem biztos, hogy ér. Illetve talán lehet keresni picit olcsóbbat.
Az tény, hogy az USB 3.0 gigabites LAN adapter jóval drágább. Nekem USB 2.0 100 megabites LAN van, párszáz forint volt az eBayen. Tény, hogy elég lassú, de ennyiért csak plusz lehetőségnek kellett.
Az USB 3.0-ra olyan 3000 alattira emlékszem. -
Capella
senior tag
válasz
SzalaiÁdám95 #8357 üzenetére
Gyári tok többféle is van, de igen, nálam így működik.
Samsung Clear View Standing Cover és Nillkin 3D CP+ Max. -
AndrewTdi
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Somatom #8361 üzenetére
Parancsolj.
Amúgy ennél bizti van szebb meg jobb megoldás, de a lényeg, hogy megoldható.
Ahogy a DEX-nek is van alternatívája a Melopow002-vel.
Nekem az utóbbi van.
Csóró DEX, kb 4 ezerbe került. -
-
SzalaiÁdám95
tag
Van fent valakinek gyari samu tok uvegfoliaval ha igen milyen a folia?
-
Firehand
tag
Sziasztok.
Én is csatlakoztam a csapathoz, szerdán hoztam el a készüléket a Kecskeméti MM-ből mikor valaki beírta ide mennyi az ára. Megrendeltem online de a biztonság kedvéért személyes átvételt kértem.
Sajnos melo miatt még nem költöztem át a készülékre Samsung Note 2-t vált, még mindig működik de már néha nem élvezet a kezelése. ;-)
Nagyon tetszik a telefon, mivel én munkában használom, sokszor por és egyéb éri a telefont ( Note 2 hátlapot inkább nem mutatom meg... milyen...) így úgy gondoltam felszaladok Pestre a Mobiloutfitterrel rakatok rá teljes fóliázást és kezdetnek a Samsung Protectud Covert veszek hozzá. A fóliával ez a tok működik és nem szedi fel ugye? A fólia mindenképp kellene mert a Note 2 hátlapot is a por tette tönkre.
Matt fóliát érdemes a készülékre rakni igaz?
De van pár tok ami tetszik a Spigen neo hibrid.... Sajnos én azért többször ejtettem el az előző telefont, de ott a tok jól megvédte.... csak ott nem volt lekerekített a széle....
Az otterbox tokot is néztem de az már nagyon nem adja ki a telefon szépségét :-(Más kérdés, a kezdő képernyőre lehet valahogyan kirakni mappát amibe a hasonló alkalmazásokat tehetem?
Köszönöm a segítséget, lehet még lesz pár kérdésem -
Teal'C
veterán
válasz
KaitouP #8352 üzenetére
Szerintem az s9 nem sok újat fog hozni mint azt többen is írták inkább csak ráncfelvarrás az s8/s8+ ra, viszont még hónapokig drága lesz.
A Note 9 jó választás ha tudsz várni (főleg ha valami hasonló design lesz mint a videóban) esetleg pont lejár az előfizud vagy ilyesmi.
De mindezek mellett most a Note 8 már elég jó árakon van, akár még egy makulátlan gyári független nem szolgáltatós samsung garisat is kifoghatsz olcsón használtba.
Igy én azt ajánlom vegyél egy Note 8 at azt tuti nem bánod meg és ha van előfizus kedvezményed ősszel (kb november) ha tetszik a Note 9 még mindíg cserélhetsz és volószinűleg még a mostanit is jó áron el tudod adni.
De a szokásaid pénztárcád te ismered
-
Cyberpunk
félisten
válasz
KaitouP #8352 üzenetére
Jövőre megint jön új csúcs készülék/kek, és azután is, tehát ne ez döntsön, mert ilyen alapon sosem veszel.
Én mindig megnézem mit tud az adott készülék, ami tetszik, és átgondolom, hogy 1-2 évig együtt tudok-e élni vele, ha igen, akkor megveszem. Nyilván ha már nagyon közel az új megjelenése érdemes várni, ennek a Note 9 lesz az utódja. Így a Galaxy S9 már nem érdekel, hiszen ott nincs meg minden, ami itt van. A Note 9 meg csak az ősszel várható.
-
KaitouP
nagyúr
Sziasztok!
Itt az ideje lassan 2 éves Huawei P8 Lite -om mellé beújítanom egy új telefont, ezúttal a Galaxy Note 8 -at néztem ki magamnak. Sosem volt még csúcskategóriás telefonom, és a Note 8 nagyon tetszik a maga nagy kijelzőjével, remek hardverével.
Viszont nem tudom, mennyire érdemes megvennem ezt a készüléket, ha idén a Samsung kidobja a következő szériát. Nem tudom az S9-S9+ milyen specifikációkkal érkezhet, de nemsokára, úgy tájékozódtam, leleplezik - illetve nyilván lesz Note 9 is. (Fogalmam sincs mikor.)
Időtálló hardverrel megáldott készüléket szeretnék, így véleményt kérnék tőletek, érdemes -e a Note 8 -ra beruházni most, vagy inkább várjak a vásárlással?
Előre is köszi mindenkinek!
-
shadowcam
tag
Sziasztok!
S8 fórumról jöttem, mai nappal csatlakozom Hozzátok egy ilyen szépséggel!
-
kkp900
senior tag
válasz
thebear007 #8307 üzenetére
Ha az UAG tokkal vitted el a fóliát felrakatni akkor úgy csinálták meg, legalábbis nekem, hogy így már más tokkal sem jön fel, mert nem ér a széléig ki. Alul sem és felül sem.Szóval szerintem jól megcsinálta a kopasz srác!
A kisebb nyüzüge az megszivatott rendesen 3szor rakta újra a fóliát és még karistos is volt. Ezért írtam a főnöknek a Celebnek. És kicserélték ingyen most matt van rajta. Kicsit homályosabb meg magasabbra kellett vennem a fényerőt.De cserébe az újlenyomatokat pikk pakk le lehet törölni róla.Maj
-
-
Cyberpunk
félisten
Na azt mondják a futár visszahozta, mert a megadott címen, és telefonszámon nem tudtak elérni. Hát ez lol, mert végig itthon voltam, és az adatok is stimmelnek, mindig külön figyelek ezekre rendelésnél, nehogy elírás legyen, vagy valami. Egyébként elvileg 3x próbálkozik a kézbesítő, aztán 5 munkanapig a postahivatalban vehető át.
Valamit elhallgatnak, de majd hívnak egyeztetni, mikor küldhetik újra.
-
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #8307 üzenetére
Gondolom nem tokos vezió van rajta....
-
törölt tag
Nah. Megjött az új. Tényleg cserélték mert a régin vokt egy nagyon apró karc a tetején. Kicsomagolás után aksi 23%.
-
Taci
addikt
Vagy csak egyszerűen kihagyták, mivel "a legtöbb embernek úgysem számít"...
Wi-Fi is pretty much a widely available commodity and the omission of the Ethernet port won’t matter to most people.@bandi0000: Nem, ha ez hiba, akkor mindben az. Majd az S9-től felfele nem lesznek talán ilyen problémák.
-
bandi0000
nagyúr
ez az éjszakai videós hiba nem csak első genes telefonokat érint ugye? vagyis ez nem valami olyan hiba amit javítottak?
1 hete rendeltem a telefont, de semmi híre hamva, nem is lehrt online rendelést át venni MM üzletbe, gyorsítani se nagyon tudom a dolgokat
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #8301 üzenetére
Visszaszívom, az Uag tok elkezdte az alsó sarkokon lenyomni az otfitterst is.
-
S e t h
nagyúr
Ma majdnem elmentem a mobil outfittershez, de mivel a régi még részben tart/csak okádékul néz ki/ plusz számomra nem egyértelmű mennyire bírja az s-pent, így végül mégis a seggemen maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest