- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Nem azzal van a baj, hogy lement, hanem azzal, hogy mennyit ment le.
Bár vicces, mert kb megjelenési áron vettem, 1 hónap múlva, lement a 330-ról 260-ra. Meg Dual Simes lett.
(Valahogy így látom a galaxy note 10 széria árcsökkenését is majd).
Ezt az attól neked nem lesz rosszabb szöveget szerintem hagyjuk, senki nem beszélt másról, nem is célzott rá, még a gondolat sem merült fel bennem. Tudom sokan így nézik a dolgokat, de én magammal foglalkozom, nem másokkal. :)Nekem volt S2 az nagyon minimálisan volt beégve, 2 évesen. Volt S6, az elmúlt 2 éves, az is be van égve, de minimálisan. Mindkettő állapotsáv.
Note 8 volt eddig a legdurvábban beégve, tegyük hozzá, hogy nagyon sokat használtam. Továbbá 80%-ban max fényerőn ment.
Úgy kell elképzelni , hogy alapból számítógép helyett is ezt használtam.Másnak:
Garanciális csere volt, nem tudom mennyibe kerülhetett volna.
Minden esetre én meg vagyok velük elégedve és a telefonnal is.
Az igazság az, hogy 2 év múlva, ha a kijelző beég, már nem tudom mit fogok csinálni vele... -
BIG001
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítő szándékot. Miután a készülék beállításokban nem találtam hibát, megnéztem a Telekom mobil app. beállításokat és meglepődve tapasztaltam, hogy a hívásátirányítás be van kapcsolva, és nem is lehet kikapcsolni. Az ügyintéző szerint "hívásátirányítás azért aktív a kártyádon mert be van kapcsolva a hívásértesítő szolgáltatás"
nem értem ugyan, hogy ez hogy függ össze, de kikapcsolta és a problémám megszűnt. -
BIG001
csendes tag
Köszönöm, de ott minden rendben. A vezetékesről hívom magam ha azonnal felveszem akkor létrejön a kapcsolat, de a következő csöngés pillanatában megszűnik. Most jut eszembe, hogy mintha a note 4-es telefonomnál is lett volna valami hasonló és talán a szolgáltatónál kellett valamit beállíttatni. De már pontosan nem emlékszem.
-
-
laci1892
őstag
Tök őszintén a Note 8 teljesítménye bőven kielégítő, nem ezért cserélném le.
Azért filózom a note 9-en ( talán efelé húz jobban a szívem mint a 10 ), mert most nagyon drágának tűnik nekem a Note 10+ .
Bár lehet várnom kéne csak egy félévet?🤔🤔Mindazonáltal nekem egy picit a jobb kamerára lenne szükségem. Kicsit kevésnek érzem azért. Sok mindenben jobb a p20 pro-tol a 8, de kamerában egyértelműen ég és föld a kettő, elég nagy léptékű vissza lépést jelent a Samu a p20 pro-hoz képest..
A note funkciók mindenképp kellenek, plusz a Samu kényelmi szolgáltatásai. Így csak Note lehet ennek a felvátója. Szeptember végén jár le a hűség idő. Akkora azért esik a 9 ára is valamelyest.
Hát....
konklúzió : meglátjuk hűségnyilatkozat keretein belül mennyi lesz a két telefon között a deficit. :/🤔🤔 -
bcl
senior tag
Azt még nem is írtam, hogy volt a tavasszal még egy...
Akkor a kamera romlott el, és akkor is cseréltek kijelzőt is. Akkor mondták a srácok, hogy a gari második évében kötelező kijelzőt is cserélni, ha megbontják a telefont.
Ezt most még nem cseréltettem ki, de kettő már volt - ingyen
Picit várok, hogy kitaláljam, mi legyen. Az előzetesek alapján a Note 10 nem biztos befutó, úgyhogy lehet, hogy veszek egy S10 plusz-t, és várom az S 11 nagy dobását, amit mostanában kezdtek pedzegetni. Az S10-nek már egész jó ára van, talán még jól ki lehet majd belőle szállni. Ha nagyon hiányzik majd a toll, akkor lesz fél év múlva egy N10. És várom majd az S11-et azzal tovább... -
bcl
senior tag
Lehet, hogy én voltam a 120, de az asszem tavaly őszi infó...
Nekem akkor is kellet kijelzőt cserélni, de végül gariban volt, ingyen. Csak azt hittem, nem úgy lesz, és kérdeztem árat. Én is meglepődtem, hogy jóval lejjebb ment, mikor a múltkor megkérdeztem.
Jó azért, hogy már nem 120, de még így is sok... -
California1
őstag
Köszönöm mindenkinek . Sikerült.
Megnézve a lassított videót (MBP) sajna nem olyan jó "nagyobb" kijelzőn a minőség. Visszavette 720p-re és gondolom redukálta 30fps-re szerintem. Amúgy a kamera beállítás jelenleg 1080p 60fps. Gyári app lassított funkcióval készült ,esetleg mit és hol lehetne állítani,hogy jobb legyen? Előre is köszi -
S e t h
nagyúr
Azt már többször megcsináltam.
Viszont most az a furcsa helyzet állt elő, hogy eltűnt, de én csak egy dolgot csináltam, aminek nem tudom mi köze lehet hozzá.Átállítottam a nyelvet angolra.
Eltűnt.
Most vissza magyarra és egyelőre nem jött vissza.
Furcsa, de egyelőre most még oké, kérdés ez mennyire tartós állapot. -
bcl
senior tag
Pont ez a bajom, hogy ahogy hallom, a Note 10-ben nem lesz még 5x-ös zoom. Ha mégis, akkor nem számít mennyi lesz, tuti vevő leszek rá!
Nekem a P30 Pro-val az a bajom, hogy az a hülye NM kártya megy bele, ami horror áron van, és ráadásul olyan pici kapacitású, hogy az nekem nem elég... A 256-ost, ahogy látom, nem nagyon lehet kapni, de amúgy is most egy 400 GB-s kártya van a telefonomban, és olyan jó 2/3 részt tele is van...
Amúgy a Huawei körüli hiszti különösebben nem zavar, sőt, most kicsit lejjebb mentek az áraik, ami végül is nem rossz
- de a tároló kevés, az NM meg mintha nem is lenne...
-
Massmurderer
őstag
P30 Pro drágább mint a note 9.Én amit teszteknél láttam a P30 Pro képeket,nem gyözött meg picit se.Hiába van ott 3 kamera.Itt a tesztbe is legtöbben le is irták hogy kamera részen nagy csalódás.Telón nézed,minden oké,gépen meg már olajfestmény szintü az egész.Mpx meg a sok kamera nem jelent semmit.Ha megnézed,note 8-nál 12mpx van csak,böven elég.Én a note 4 kamerájával is meg voltam elégedve.Azért néztem összehasólitásnál a P30 Pro vs nokia 808 kameratesztet.Hááát...nokia jópár helyen földbe döngöli a P30 Pro-t,pedig a nokia nem mostani teló.Ez is azt bizonyitja,mpx,meg a sok kamera nem minden.Engem az se érdekelne ha pl. note 8nál 1 kamera lenne csak.Jó képet csinál,az a lényeg.Amúgy ép minap olvastam hogy melyik tipusoknál van a legtöbb hiba,és elég sok van pl. a szelfis telókra,ahol 20-30mpx az elsö kamera.Azért pont érdekes mert note 8 sehol nincs ott ezek közt a meghibásodásos telók közt.
-
laci1892
őstag
Köszi szépen. Mondjuk egyenlőre így is lehengerlő a Note.
Sikerült meggyőzni a Samunak arról hogy, érdemes legyen várni a következő Note-ra.
A többi széria nem releváns számomra. Kell az S-pen mindenképp. Jó cucc. Belopták az S funkciók magukat a szívembe.Így pár hét használat után a p20-pro után van néhány dolog azért ami hiányzik. Bár igazából csak két dolog.
A kisebb aksi, és az infravörös.Főleg az utóbbit sajnálom.
Nagyon hasznos, lehetett vele a légkondit is irányítani, tv-t hifit akármit. Nem kellett elől tartanieegy rakás kapcsolót. Elég volt csak a telefon.
Tulajdonképp nem is értem, azt hiszem az S5 vagy s6-ban volt utoljára beépítve a Samsungba?
Nem értem miért hagyták el.... De már az s9+ -on sem volt. Kár érte ( . . . )A kamera csak este operál rosszabbúl, de ez a saját preferenciám szempontjából figyelmen kívül hagyható.
Cserébe az asztali mód (DEX ) bőven jobb mint a miui ( Huawei ) desktop módja, illetve a szoftvere is jóval átgondoltabb, kifinomultabb. mondhatni a Samsung után visszatekintve a miui rendszerre, elég kontraproduktívnak tűnik már nekem.
Átgondoltabb a Samu szoftvere. Használhatóbb mindennapi életre, munkára egyaránt.+1 :
A kijelzővel megvettek kilóra. Ez a 2k Amoled . . . .
-
California1
őstag
Amiket sokat használok vagy kell azok már Oreon is így voltak. Az egész olyan mintha elmenne a rendszer nagyon mélyen aludni és mikor bekapcsol a kijelző akkor meg megindulnak a notik. Esetleg ez ellen a "mélyalvás" nincs valami? Vagy hol lehetne beállítani,hogy villanjon fel a kijelző ha értesítés jön (mint az iPhonenál)
-
domerator
veterán
És tényleg... baxxx... percenként tettek fel huawei telókat az apróra, nem semmi
Jó kis virtuális atomot dobtak a huaweire!Én csak most ismerkedem a nyolcassal, azt tapasztalom is hogy eddig simán vette a napi használatot, de tényleg ennyire jó ez a teló?
Iphone használat után voltam kénytelen droidra váltani, de őszintén bevallom, a pár napos note használat után meglepően elégedett vagyok.
-
FroZone99
aktív tag
Köszi a kiegészítést.
Viszont belefutottam egy hibába. Be van állítva kétszeri gombnyomásra a kamerát. Ha megnyomom kétszer indul a kamera,de ha belépek a Beállítások-Speciális funkciók és ott rányomok a Bixby gombra egyből beadja a kamerát és nem tudok így állítani se rajta????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged