- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem,hoy elszeretném adni a telomat,és hogy kell a vissza állítást csinálni?Hogy a következő tulajnak ne legyen vele semmi baja!Meg el lehet menteni valahova pld memória kártyára van e értelme egyáltalán ?Ha pld veszek majd egyszer egy másik samut akkor abból vissza tudom állítani vagy hagyjam inkább ezt a részt?És mi lesz a One tárhellyel az is elvesztem?Köszi előre is a válaszokat.Azért adom el mert idegesít,hogy nem normálisan működik a face és az insta is néha meg a weblapmegnyitás linkről az is kurva lassú kicsit de inkább nagyon vicces ez 6GB rammal a háttérben akkor se jó ha kilőttek a dolgokat a háttérben.Közben meg egyszer sem járt a telefon utcán sem csak a lakásban használtam eddig.Van DB brand skin is rajta meg mobiloutfitters fólia matt.Meg vagy 4 tok hozzá szóval sokat belefecceltem sajnos de ennyi volt.
-
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz
Memmaao #8828 üzenetére
Elenyésző! 😁😀Legalább vagy 40 ezernél járhatsz plusz ez a mostani rendelésed.De nagyon jó áron vetted. 😉Én az AA shoptól vettem. AQI tartóval meg csak az a bajom, hogy micro usb-s.Én meg már régen vettem a kocsiba usb-c kábelt.Ezért csak sina tartót rendeltem az AAtól. Várom, hogy feladják ma. Na 2%vagyok az aksinál kíváncsi vagyok bekapcsol-e majd vagy csere lesz... 🤗
-
kkp900
senior tag
válasz
hackeeeee #8763 üzenetére
Én is vettem olyan gyári Samsung 950es gyári qi töltőt. El is adtam azonnal szerintem max kisebb telóhoz jó csak. Note 8 nagy neki kb 2-3 cm-rel minimum nagyobbnak kellene lennie az átmérőjének, hogy kényelmesen tartsa. Vettem helyette egy Ikea lámpát ami töltő is egyben és ha akarom kiveszem a lámpát és csak egx nagy fa töltő pad lesz. Az ára ugyan annyi. Annyi hogy nem írja ki a gyorstöltés funkciót de láttam róla videót max 30 percel lett így hosszabb a töltés. Bátran ajánlom mindenkinek van 3 sima fehér töltőpadja is az Ikeának, ha valakinek több telója is van.
-
kkp900
senior tag
válasz
nbukta77 #8770 üzenetére
Szia! Nekem is megjött hétfőn gondolom egy helyről rendeltük, mert csak ott lehet kapni. De sajnos az autóstartó még nem érkezett meg hozzájuk.Arra leszek majd igazán kíváncsi. Akkor ha az is jó akkor eladom az összes tokom meg az autóstartómat is ami Samsung gyári. Szóval ez tényleg kurva vékony 😎😁
-
kkp900
senior tag
válasz
Somatom #8394 üzenetére
Azt végképp nem tudtam, hogy privátban sem lehet eladni... MIÉRT ENNYIRE SZABÁLYOZOTT?mást is érdekelne lehet.. A második srácnak azért írtam, mert egy kecskeméti, és én is az Outfittnél fóliáztattam a telómat mattra. Tanácsot adtam neki, hogy milyen is a matt fólia. Meg, hogy vigye magával a tokot is és akkor hozzá szabják a fóliát ahogyan nekem is tették..Meg ajánlottam neki 2 tokot ami van nekem is. A Hardveraprón meg annyira kevés ideig lehet hirdetni is meg az egész szerintem legalábbis a felülete olyan régi.Annál az is jobb, hogyha a faces csoportba hirdet az ember egyszerűbb az egész képbeiilesztéssel együtt 2perc az egész. Valahogy ezeknél a régi bevállt hirdető oldalaknál fórumoknál picit eljárt az idő..
-
kkp900
senior tag
válasz
S e t h #8392 üzenetére
Azért írtam így mivel valamiért nem lehet kitenni ha van ELADÓ dolgod amivel más lehet jól járna! Ezt sosem értettem ebben a Mobilarénás fórumban... Igen ráírtam, hogy priv üzentem neki külön. Nem hinném, hogy ez baj lenne. Én sem figyelem a telefonon mindig, hogy a legfelső részre görgessek, mert nem is feltételezném, hogy írt valaki. Főleg, hogy senki sem szólt hozzá a bejegyzéséhez. Csak, hogy tisztán láss... 😊Amúgy mikor fognak már modernizálni ezen az elavult fórumon? Képet telóról beilleszteni nem lehet, a linkek se normálisan jelennek meg, hogy utánna egy kattintásra lehetne megnyitni.. Kicsit több éve le van maradva sajnos, mert szerintem 90%-ban az emberek telóról nézik nem gépről. Mondjuk a képfelrakás onnan is kaki, mert nagy a méret. Át kell méretezni külön..
-
kkp900
senior tag
válasz
thebear007 #8307 üzenetére
Ha az UAG tokkal vitted el a fóliát felrakatni akkor úgy csinálták meg, legalábbis nekem, hogy így már más tokkal sem jön fel, mert nem ér a széléig ki. Alul sem és felül sem.Szóval szerintem jól megcsinálta a kopasz srác!
A kisebb nyüzüge az megszivatott rendesen 3szor rakta újra a fóliát és még karistos is volt. Ezért írtam a főnöknek a Celebnek. És kicserélték ingyen most matt van rajta. Kicsit homályosabb meg magasabbra kellett vennem a fényerőt.De cserébe az újlenyomatokat pikk pakk le lehet törölni róla.Maj
-
kkp900
senior tag
Ezt köszi szépen de ebben sok rövidítés meg Odin pld nekem új mert eddig Almám volt vagy elötte Note 3am gyári független azt nem kellett mokerolni.Ezért esetleg egy video elérhető e erről vagy egy részletesebb leírás olyannak aki elsőnek csinálná magának.Plusz miből kell kijelentkezni azt a részt nem értem.Ja és macbook proval csinálnám az meg nem fogja egyből felismerni az tuti.
-
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!Telenoros az enyém de független lett a kártya terén.De szeretném a XEH kódosra tenni a telót ,hogy kapjam a frissítéseket hamarabb.Egy leíró videót vagy leírást linkelnétek nekem ,hogy is induljak el és hogy csináljam meg.Plusz az lenne a kérdésem,hogy utánna újra kell eakni a telót vagyis elvesztek mindent?
-
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz
AndrewTdi #6343 üzenetére
Egy sima szilikon biztos !De ez UAG gondolom nem kell bemutatni,hogy milyen minősítésű tokokat gyárt!Nem sima szilikon tokot javasoltam ,hanem UAG-ot.Mondjuk nekem iphone 6mat átlátszó szilikon tokban ami kb 3000 ft volt leejtettem kavicsos betonra és megvédte.De ez az UAG több védelmet nyújt.
-
kkp900
senior tag
Egy kérdésem lenne a Facebook nagyon szagatt vagy laggol vagy mindegy hogyhívom de szar.Mivel nem lehet leszedni és újrarakni mert az okosok a Facen a csoportban ezt javasolták!Esetleg valami megoldás azon kívül ,hogy a Lite is szar volt!És nem szeretnék böngészőből sem.Vagy esetleg a telo a szar?
-
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
Nem kell hozzá nagy tudás csak egy hajszárító és ennyi.Nekem is ugyan ez a dragon van egy picit feljött a szélén mert nem eléggé hajszárítóztam a szegély részen.De újra hajszárító és tökéletes lett!Minőségben szerintem verhetetlenek.Nekem csak a hátlapon van meg a kameránál.Beastmodenak köszönöm az ajánlást !
-
-
kkp900
senior tag
Hello!Egy kis segitség kellene: 1Hogy lehetne a szöveg bevitelt pontosabban bevinni soka melléütés az Iphone 7 plushoz képest.lehet a téma a hibás benne?Meg lehetne egy picit gyorsabb id azt hol lehet állítani?2.Az az akkumlátor figyelő progi neve az mi amit itt szoktatok ajánlani mert most elkezdett sokkal jobban merülni de nem mutat semmit se kirívóan használót a gyári ami benne van.Pedig direkt telepitettem a Friendlyt is a Face helyett meg a Dark Ogyutubet ami fekete hátterű hogy ne fogyasszon a kijelző sokat.Előre is köszi szépen a válaszokat.
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!Valaki rendelt már Ebayről DEXET??
És ha igen meg is érkezett,és ugyan úgy működik ,mint a gyári ?
Mert kb12500ft -ért már lehet kapni.
Válaszokat előre is köszi. -
kkp900
senior tag
válasz
Aryon87 #4823 üzenetére
Légyszives magyarázd már el,hogy akkor a tied az független is volt eleve??Vagy Telenoros ,ahogy kommentelt valaki.És ha Telenoros akkor ha feltetted ez a XEH verziót nem fog garancia vesztéssel járni?Plusz ha nem akkor leírnád ,hogy kell feltenni.Az enyém is Telenoros ,és augusztusi vagy szept elejei az utolsó frissités sajnosÉs nem gyárilag független hanem egy kóddal lett az.
-
kkp900
senior tag
Próbálom rendbe rakni a telómat ,hogy újra fehér vagy fekete legyen az értesítő sáv!ES Explorert fajlkezelőt használok.Azzal is töröltem le kettő apk.Amiktől elvileg fekete lenne a sav majd.Yutube video alapjan de ez a szürke apk(amit a nagy úr ajánlott) bevakerált nekik az tuti mert nem lett fekete újra indítás után csak szürke.Ezért szeretném a másik kettő apk telepíteni újra.De most meg azt írja hogy telepítve vannak pedig sehol sem találom őket!Mivel tudnám megtalálni és kigyomlálni őket is meg ezt a szürkenotification apk t is????Előre is köszi a válaszokat ,hogy ne kelljen újra telepíteni a telót.
-
kkp900
senior tag
válasz
BeastMode #4667 üzenetére
Újra !Szürke lesz .De ami megjelenik értesítés az meg fehér.Sőt most meg nem tudom letakíratni az istenért sem!!Letöröltem plusz es file managerben cleant is csináltam de akkor is szürke maradt.Valami megoldás hogy ne legyen iylen felemás??Én csak egy sima feketét szeretnék!!!
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!
Ha a Grey notifactions.apk ra gondolsz akkor az valami beépülős valami progi lehet?Mert nincsen ikonja se.Letöltöttem ,elindítottam utána ,ahogy javasoltad jobbra balra vissza jobbra a navigációs sávon belül.DE még mindig fehér lett az értesítési sáv!!!!Azt szeretném,hogy amikor lenyitom minden fekete legyen.Vagy csak a TE fekete témáddal amit feltettél azzal működik csak?? -
kkp900
senior tag
Milyen az a tokbarát verzió??Ott fóliáztattam az enyémet clear van meg matt én másról nem tudok!összekarcolta a fóliát amikor lefele simította azzal a vizkinyomóműanyaggal ezért majd újra is rakják nekem ha újra pesten leszek.Ezért kérdezem ezt a verziósat hogy hívják pontosan?
-
kkp900
senior tag
válasz
gyurma888 #4561 üzenetére
Szia!Én probáltam már de valamiert nem sikerült sajnos.Azt szeretnem elérni csak hogy fekete legyen a fentről lenyìló sáv is ami mutatja az emaileket meg időjárást meg mindent..eggyel fentebbi sáv az fekete lett egy fekete témát használok de szeretném ezt a fehér sávot is feketén!Mi a megoldás?
-
kkp900
senior tag
Ma megjött a DB Dragon Skinem!Mondjuk nem gondoltam hogy black fridayen ezek is részt vesznek,ezért teli árban vettem.De egy hét alatt itt is lett.Fel is raktam most.Tökèletes egy cucc!
Kicsit a felső rèsze tökölősebb a belövèse a helyes mèretnek az oldalakhoz hogy passzoljon de utànna egyszerű.Aztàn hajszàrìtózàs ès simìtàs ès kész is Mondjuk elsőre 99% szerintem de a következő rutinosabban megy majd.Többet kell hajszárítózni az elején nem mertem annyira.De elállt oldalt ezért több ideig csináltam és utánna simítgattam.Nagyon tetszik köszi a tagoknak az ajánlást .
-
kkp900
senior tag
Van akinek fent van még az Outfitters fólia és meg van vele elégedve???Csak előre szeretném hátra dp skin jön majd ha idén ideér a posta miatt.☻✌
-
kkp900
senior tag
válasz
sanyijedi #3534 üzenetére
Mièrt a kameràt is befóliàztàk?Nem hinném vagy igen?Mert ha nem akklr ennyi erővel a tok is belóghatna nem?Nem tudom sajnos még nem láttam outf fóliázottat de amiket feltettek azoknál nem volt a kamera fóliázva.Ezért nem értem hogy a fólia hogy kavarhat be a kamerának.De lesznek emberek akik tudják mi a szitu!
-
kkp900
senior tag
válasz
#44461568 #3498 üzenetére
UAG plasmát akartál írni ugye?Most vettem olyat én is a citronnak van írva de zöldes sárga színe van.Hátlap tok.Értem akkor elvileg fóliát bírná.Majd kiderül ha megérkezik végre a fólia és fel tudom rakni majd.Mondjuk lehet hogy az Outfitt fólia lesz belőle.Köszi szépen a választ
-
kkp900
senior tag
Van valakinek UAG hátlaptokja??
Ha igen akkor milyen kijelzővédőt használ hozzá?Hogy ne szedje fel a tok.... -
kkp900
senior tag
válasz
kovacs65 #3484 üzenetére
Nem is fogok!Persze olcsóbban akar mindenki venni.de inkább legyen szolgáltatós ,mint egy év garis szerintem.Meg eleve tele lesz a piac minden telefonnál majd a függetlenített szolgáltatósakkal.Az meg ,hogy majd mennyit bukok rajta amikor eladom az kiderül akkor...Most meg használom majd ha végre megjön a rohadt kijelzővédő üvegfóliám .kb 20.a óta az országban van és nem ér ide...
-
kkp900
senior tag
válasz
apaszka #3483 üzenetére
Köszi szépen!
Megrendeltem aztán várom.Csak arra lettem volna kíváncsi ,hogy esetleg van e valami kis nyűgje a felrakásnak.Mert a videókon pofon egyszerűnek tűnik.Pld mennyi ideig kell hajszárítózni ,és milyen melegen?Ilyenekre gondoltam trükkökre.De ezek szerint neked is van fent ,ha elmondod szivesen olvasom.Ja meg mennyi idő alatt ért ide?
-
kkp900
senior tag
válasz
Anulu79 #3479 üzenetére
Igy van használom ,és semmi gond nem lesz vele.
Azért arra befizetek,hogy 150-ért meg akár 190-ért is Vadonat új Note 8!De elengedem a témát.Mindig is lesznek emberek akik olcsóbban tudnak okosságokat.Mint ahogy szerintem aki írta az telefonboltos lehet.A szavaiból az jön le na nekik meg úgyis csak a nagy haszon jár a fejükben mindig.De a skines témához senki nem szólt hozzá eddig.????
-
kkp900
senior tag
válasz
apaszka #3454 üzenetére
Fél éve még nem volt Note 8!Szóval nyílván más telóra vetted.De arra senki nem válaszol akinek Skin van a hátlapon ,mert csak oda szeretnék,hogy mennyire macerás feltenni?Mennyi idő latt jött meg?Plusz mennyire vastag is ez?Mennyit bír ?Lejön e? Meg ilyenek..Vagy inkább az Outfitterben egy carbont rakassak fel de az dupla ennyibe kerül
-
kkp900
senior tag
válasz
Anulu79 #3471 üzenetére
Igen ez egy mostani ár !És 300! 40 ezerrel több.Most az hogy gyári független ez meg utólag lett az.2 év gari erre is meg van.Regisztráció a samuhoz meg van.
Én még Október elején vettem.2hétig néztem a netet naponta.Zug boltos garisok voltak 270-ért.
Nyílván esett az ára némelyik boltban de aki 335ért adja az most is annyiért adja a 2 év garisat.Szóval szerintem 2 év magyar garival mivel szolgátatós 260 egy hónapja nem volt sok.És ezt biztos nem tíltják le.
De persze lehet másik oldalról is megközelíteni a dolgot.Csak halkan megjegyzem ,hogy mikor kerestem itt sem tudott senki Gyári függetlent 2 év garival 330 alatt.Mivel kérdeztem.Na most az ő telójuk használtan se ér 250 nél többet.Akkor ugyan annyit buknánk kb.Én azt néztem hogy meglegyen a magyar gari 2 év és hogy ha véletlen kell akkor független is legyen.Na be is fejeztem a dolgot ,mivel nem sok értelme ezen irogatni.Úgyis mindig van aki megmondja ,hogy szarul vette az ember mert csak a dualos 335 ért a jó. -
kkp900
senior tag
Ezt így nem értem ne haragudj hogy ennyire fikáztok hogy mennyire drága meg ilyesmi..Jelenlegi árak ugye 330 ezer független gyári 2év garival.Jelenleg 289 ezer telenor kártyásan Akkor most miért vettem drágán a saját flottámban a telot 260-ért? Nem valaki mástól a saját flottámba vettem ahol vagyok és leszek is majd.Csak a függetlenitő kód amit bukhattam de okt elején még nem is volt biztos hogy old egy kártyásat másbap nyitnak lehet a telenor nem is csinálja azt amit a Telekom.Az meg hogy nem dual simes nem is hiányzik mert sd kártya van úgyis benne plusz,meg nincs is másik számom..
Szóval nem egy magánembertől vettem akinek a szavára adnék hogy bla bla hanem számlásan van ennyiért 2 év magyar garival plusz be is van regisztrálva.Lehet én látom hülyén csak nem értem ezt a nagy fikázást!?Mikor ennél drágábban adták okt elején ezeket még a sufni boltok is!Amit kurvára nem szivesen vettem volna meg semmiylen háttérel egy év garival.
-
kkp900
senior tag
Azértr 190 kicsit enyhe túlzás szerintem...Tudom,hogy nem lesz letítva mivel abban a flottában vagyok benne.Ugyan az mintha bementem volna a telenorhoz ,és megvettem volna náluk.Csak ő intézte helyettem,mert ő kapja a kedvezményt a számla is meg van róla.Amúgy 60 ezerrel olcsóbb volt mint egy független gyári samu így 260 volt.Ha letíltják akkor megszűnik a flotta is de ezt kétlem.mert 10 éve vannak.Szerintem legalábbis nekem megbízhatóbb volt mintha egy magánszemélytől vettem volna szolgáltatósan ahol tényleg nincsen semmi garancia semmire.
-
kkp900
senior tag
Na akkor telenoros a telefon ezek szerint ?
A flottám is az!Akitől vetem a flotta vezető ,és ő mondta hogy van egy lehetőség ,hogy független legyen csak egy 6000 ft ért venni kell egy kódot .Azt is tőle vettem és működik is .Szóval most mi a bibi mért vagyok merész?
Nem függetlennek vettem szóval elvileg nem vertek át.Vagy mégis?
De az alapsáv verzióm akkor is950FXXU1AQHB! Akkor ezzel i a helyzet?
-
kkp900
senior tag
válasz
BeastMode #3455 üzenetére
Én is arra gondoltam egyből,hogy az lehet régóta szemezek vele!Nehéz volt felrakni a viedókat már megnéztem köszi csak mivel ők járatosak benne nekik nyílván könnyebb.Ezért kérdezlek téged aki maganak tetted fel gondolom?
És ,hogy tartósak is? Meg mennyi idő alatt jött meg?Amerikából jön?
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt kedves Tagok!
Ha ez az alapsáv verzióm950FXXU1AQHB akkor ezt ,hogy kell értelmeznem?Mert Dél -Amerikai országokat ír a Net!???
ÉS ,hogy ez lehet e a függetlenítő kód miatt?
Vagy nagy a baj vele?
Elvileg Telenoros lenne ,és akitől vettem attól vettem ,még egy függetlenítő kódot is.Működik is a teló a másik kártyával is.Csak szeretnék tisztán látni.Vagy azonnal felhívni akitől vettem,hogy adja vissza a pénzemet.
Mert akkor csak akkor kapok frissítést mikor Ecuador meg Guatemala???Kell még valami amit beírjak nektek az azonosításhoz vagy segítséghez?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Akinek skin van a hátulján az tenne fel képet is róla!
Plusz mobilottfitnél lett felrakva vagy rendeltétek és magatok tettétek fel?Ha igen akkor nehéz volt e (hajszárítózás pld).minden választ előre is köszi.Nekem speciel a dragon szürke vagy a carbon tetszik
-
kkp900
senior tag
válasz
gyuri81 #3264 üzenetére
Én is onnan vettem ! És annyi volt meg 6 ezer a kód hozzá!És működik vodáskártya van benne éppen.Regisztrálni is tudtam a Samsungnál meg is kaptam a 2 évet!Mondjuk mivel szolgáltatós alapból is jár de a házhozjövős miatt regisztráltam .Ha pesti vagy akkor egyszerűbb mert bemész a samsunghoz.Használni a telót csak akkor fogom mikor megjön végre a tempered glass hozzá.Akkor vissza rakom a kártyát is bele 6500 ft korlátlan beszélgetés plusz 4gb net euba is.Nagyon jó csomagjaik vannak és a 4gb net a legkisebb.Van korlátlan netes is az is azt hiszem max 12.Csak ajánlani tudom a flottát!Remélem ez nem reklám vagy tiltott dolog.Nevet nem írtam 🤗👍🏼 Okt 20-a óta az országban van és nem képes a posta hozni.Vicc.Szóval szerintem nyugodtan veheted vagy most több helyen is 299 ért van kedvezményesen a dual simesek 2 év garival a Joy napok miatt!
-
kkp900
senior tag
válasz
csocsoszán #3243 üzenetére
Egy linket kaphatunk? Más színben is van mert ez arany ha jól látom!??
-
kkp900
senior tag
válasz
no more #3220 üzenetére
Pedig a beállításnál kikapcsolt kijelző is van írva meg a faces csoportban azt írják működik értesítésnél is!Ezért kérdeztem hátha valaki tudja a megoldást rá,hogy normálisan jelezzen mindig kikapcsolt kijelzőnél is.Gondolom nem hülyesegből van a beállításokban ilyen opció is.
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem ,hogy kikapcsolt kijelzőnél az edge panelt beállítottam hogy jelezzen!De nem teszi...Mit kell kikacsolni esetleg hogy működjön a fény körbe lezárt képernyőnél nekem is végre!??? Előre is köszi a válaszokat.Már újra is indítottam de semmi..d emax annyi hogy mostmár a led se jelez!Szóval mi lehet a bibi?
-
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #3213 üzenetére
Azért nem hinném hogy komolyan gondoltad hogy harmad áron eredeti lesz majd!?
👍🏼 De akkor semmi baj sincsen vele és tölt az a lényeg.Köszi a választ
-
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #3198 üzenetére
Tudom hogy nem eredeti!De volt aki itt a csoportban vett és azt írta működik is szépen akkor meg minek a 22-ezres?Nekem van hozzá Blitzwolf fast charger töltőm meg 1,8m kábelom így az nem kellett hozzá!Nekem még nem jött meg sajnos majd kb 2 hét szerintem ha a Királyi Posta is úgy akarja.De neked van vele bajod ,hogy a szavaidból azt veszem ki hogy nem felel meg valamiért?Vagy semmi baja tölt és ennyi amennyi a gyári eredetinek is?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Aki használ UAG tokot az melyik típusát használja?És a tapasztalatok velük?
És hol vették?Esetleg egy képet is feltehetnétek róla ,hogy is néz ki a telón!
Nekem ez tetszik esetleg van-e valakinek ilyen!!https://de.urbanarmorgear.com/collections/samsung-galaxy-note-8-cases/products/plyo-series-samsung-note-8-case?variant=48120579983
Ez az UAG PLYO széria
-
kkp900
senior tag
Hello!A face csoportban valaki ajánlotta a gyári S8+fóliát!Neki 3 hete fent van és semmi baja plusz a toll se látszik meg rajta.Alul 3mm rövidebb oldalt 1 -el.Én ma megvettem de a Samsung Experience Storeban telefonon egyeztettem velük hogy mit is szeretnék,de inkább visszahívtak hogy lemondják a felrakást!!Mondtam eleve hogy kifizetem a fóliát és lemondok a gariról csak tegyék fel!Nem mivel nem arra való!!Mondom tudom de semmi bibi nem lenne ha feltennék főleg ,hogy előre kifizetem.Na ennyit a vevőorientáltságról!Ez az ország egy vicc!Szó szerint majdnem elküldtek telefonon a faszba!De ma bementem és mivel csak ott volt iylen fólia én meg csak ma voltam pesten így kénytelen megvettem.Majd feltetettem egy telefonossal.És állítólag így faszább is mert nem nyomja fel a tok majd!Szóval ha valaki költseghatékony akar lenni akkor lehet ez is egy megoldás!Voltam a Mobile Outfittersnél is de engem nem győzött meg a csávó az Arénában 11990 lett volna előre hátra.Inkább megprobálom a samufóliát! UI: feketére szeretném az értesítések hátterét van e erre valami progi külön esetleg???
-
kkp900
senior tag
Valaki azt írta a face csoportban ,hogy feltette a S8+ fóliát rá és tökéletes! A gyári Samsungot ami 2db 3000 ft.Valaki esetleg probálta még?
-
kkp900
senior tag
Szolgáltatónál vettre is jár és már független is pld a telekomnál!Nekem telenoros és regisztráltam és megvan a 2 év! A szolgáltatók alapbóla adják a 2 évet én csak a házhozjövő garancia miatt regisztráltam be,ne kelljen utaztatni felslegesen több hétig ha vaj van.Szóval szolgálatóknál is veheted és ott lesz annyiért szerintem.
-
kkp900
senior tag
Nem csak néztem meg is vettem azért írom a véleményt róla!Szilikon de a hátulja kemény műanyag.Akkor jó ha a fólia jó meg is rendeltem a biztonságért.A Wishről ajánlottak egy üvegfóliát arra várok hogy megérkezzen végre hogy feltehessem .Lejön e vagy nem majd.Aztán tartalékba marad ez a fólia.Mondjuk a hátuljára felteszem hogy védjem.Azt az egyet nem értem higy gyárilag miért nem lehet normális fóliát eleve rárakni mint régen!???Aztán akinek nem kell az leveszi.Ennyi pénzért azért egy ilyen komoly értékű dolog beleférhetne.Tisztelt Samuka!
-
kkp900
senior tag
Köszi szépen azt nem is láttam ,hogy kábelt is adnak mellé!
Az anyaga is olyan mint az eredetié ,ha láttál olyat már elvileg gumis hatású cucc?A fóliád,hogy bírja?Lehet akkor megrendelem azért a hatalmas lovéért.S pent is bírja nem karcolja?És ha Ringke Fusion szilikon tokba lesz akkor nem fog feljönni?Nekem nem balatonos a hátulja mint valakinek itt aki el is adta gyorsan.Szerintem jó tok és koreából 10 belül itt van.3 ezer volt.És kemény védő a hátulja nem a kis vékony 200 ft szilikon tok.
-
kkp900
senior tag
Akkor nem annyira hangos mint ahogy egyesek leírták!?
Meg is rendeltem egyből köszi szépen a linket! A buzi MM az áfafelezős napon vettem lassan egy hónapja de meg mindig nem hozták meg ! Így le is mondom a megrendelést.17 ezer lett volna de így 5 ből meg van!Fast Charger töltőm meg van külön meg kábelom is!Apropó ugye ennek is USB-C a csatlakozója??Hogy akár a gyári töltőt is tudjam esetleg használni vele kábelel együtt.
-
kkp900
senior tag
Hello! Szerintetek tudja ugyan azt az Ebayes fast charger ,mint a gyári
https://www.ebay.com/itm/Genuine-Fast-Qi-Wireless-Charger-Convertible-Pad-For-Samsung-Galaxy-Note-8-S8/352184075425?epid=19007015426&hash=item51ffce84a1:g
lMAAOSwrFZZ3x31
Mert sokkal jobb áron van ,és nem csak az ebayen láttam már.
-
kkp900
senior tag
Feketére lehet e varázsolni az értesítések fehér hátterét??
Ha van megoldás ne tartsátok vissza 😆😁
-
kkp900
senior tag
válasz
Winchester95 #2634 üzenetére
Akkor várjuk majd a felrakottról a képeket!
Plusz vélemény meg toll használat teszt karcos lesz e tőle! Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Politika
- Revolut
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest