- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgreen
csendes tag
válasz
Mikulásbá #17698 üzenetére
Ebbe az irányba hajlok én is, nagyon szeretem és bőven elég lenne mindenre de gazdasági alapon nem igazán látom értelmét hogy ennyit beletoljak, akkor már tényleg egy újabb generáció lenne a jó döntés.
Van esetleg tapasztalat arra hogy hol lehet ilyen sérült telefonokat hatékonyan eladni, boltban érdemesebb vagy szokásos hardverapró, jófogás stb? -
Capella
senior tag
válasz
Mikulásbá #17472 üzenetére
Neked ez kellene. [link]
Ebbe tudsz billentyűzetet , egeret is dugni, és persze közben tölteni is. Nem itt a legolcsóbb, csak futtában rákerestem példaként. USB-n tudsz rádugni megfelelő kártyaolvasót is.
Ami SD kártyát is fogad, az az adapter drágább, meg említettem hozzá még az Ethernet portot.
Olyan, hogy DeX dokkoló csak a Note 8-hoz kellett, a Note 9-től lekezeli maga a telefon, ha HDMI kábellel monitorra vagy TV-re dugod. -
_ak_
addikt
válasz
Mikulásbá #17466 üzenetére
Én sem akartam, de csak beadtam a derekam, iPhone 8 óta hiányzik a "sztereó" hangzás és a mai napig utalom, hogy hátul van a az ujjlenyomat olvasó. Illetve kettő kártyával azért figyelnem kell, hogy megfelelő szinten legyen a töltöttség, ha netán nem tudom tölteni útközben. Leharcolt S7 Edge-ért adtak 30-at, eladni lehet, hogy nem is tudtam volna, mert nem volt már túl szép állapotban és iden nem várható nagyobb mobil. A többi csak extra.
-
Capella
senior tag
válasz
Mikulásbá #17469 üzenetére
A Note 9-től már nem kell külön DEX kütyü a DEX üzemmódhoz, csak egy Type C HDMI adapter. Mondjuk ennyiben ez is egyfajta kütyü.
ó
A Note 10+ DEX képessége még tovább fejlődött valamicskét, de már ezt is a telefon maga tudja.A sima, töltés nélküli Type C HDMI adapter olyan 1.500 Ft körül beszerezhető az eBayen, de jobban járnánk egy töltő porttal és további USB portokkal rendelkező adapterrel, amely 8.000 Ft fölött kezdődik.
Ha gigabit Ethernet port is kellene, az 12.000 Ft környéke, és pluszban SD kártyaolvasót is tartalmaz. -
Taci
addikt
válasz
Mikulásbá #17466 üzenetére
Dehogy nem szabad.
Ha neked tetszik, vedd meg és használd egészséggel.
Amúgy én sem érzem azt, hogy erre kellene váltanom. Kapott még 1 évet a Note8.Nekem amúgy a kamera fejlődése hiányzik. Ha nem lenne benne a széles látószögű, igazából nem is nagyon lenne előrelépésnek nevezhető a változás. Remélem, az S11-gyel már felfejlesztik végre ezt a szekciót is.
Amúgy nagyon jó a Note10(+), nagyon is, és ha nem lenne telefonom, ezt venném (Note 9-nél is így voltam.) . De van, és a 8-ról (nekem) nem éri meg váltani, egy másodpercig sem jutott eszembe.
De aki megveszi, biztosan nem fog csalódni.
-
james008bond
őstag
válasz
Mikulásbá #15699 üzenetére
Ott van tv amire rákötöd? És bohóckodsz egy bt tapipados billentyűvel? Komoly melót szerintem ezzel így nem lehet csinálni. Én ezt egy zsákutcának gondolom és parasztvakítós pénzlehúzasnak. Miért kell külön hardver ahhoz, hogy tv-t kössem és egy pc kinézetű felületet jelenítsen meg? Ezt miért nem tudja alapból?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Mikulásbá #15472 üzenetére
De lehet, simán.
Másrészt van aki foglalkozik vele és van aki nem.
Én feladtam a fóliát ennél a telefonnál, zavaró volt az s-pennel használni.
Azóta láttam olyan karcot amit a sas is csak szemüveggel látna meg, noha tokban van a telefon, de ez sem garancia mindenre.
Mondjuk engem már ez hidegen hagy, évekig egy rakat pénzt ajándékoztam a fóliás forgalmazóknak, gyártónak, közben itt fog elrohadni a fiókban a teló, mert nem adom el. -
válasz
Mikulásbá #14998 üzenetére
Ez így tök szép is szerintem leírva
Viszont nem csak a fényképezőből kerülnek ki képek, hanem a többi albumból is . Elég sokszor kell visszakeresnem különböző mappákban régebbi képeket egyéb infók miatt, így picit macerás számomra a pendrive, felhő nyilván jobb az ilyen célra. Vagy esetleg lehet az összes albumot egyből szinkronizálni mondjuk a drive-ba? Vagy ezt ti hogy használjátok?
-
mtm800
senior tag
válasz
Mikulásbá #14423 üzenetére
Számomra nem volt meglepő...note 8- at és x-et használok napi szinten ,viszont a lányom s9+ t .már egy hónapja összeengedtem az s9+ az iphone x-el ...... szóval az A11 bionic még mindig nagyon meggyőző. Ettől függetlenül a note 8 at lecserélem majd az árak hanyatlásával note 9 re.
-
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mikulásbá #6517 üzenetére
Dehogynem, még bt5el is agyon tömöríti a zenét... bőven kijön
nomeg mi előnye a bt fülesnek a kábelessel szemben? tölteni kell, rosszabb a hangja, pláne azonos árkatban, nem tudod a nyakatba lógatva hagyni, rossz helyen van a mikrofon, nincs hozzá távirányító, hangerőgomb. Vagy van a fél vezetéknélküli, ami körbe megy hátul a nyakadon, de akkor annak megint mi előnye van a simával szemben
?
-
Gabor1123
tag
válasz
Mikulásbá #6431 üzenetére
Köszönöm!
Azt jól sejtem hogy a Dex-ben csak állítva fog működni? Fektetve, total commander-rel kényelmes volt, tölteni meg az elosztón keresztül is tudtam. Kár érte, de ha másképp nem megy, veszek DEX et hozzá.
Csocsoszán : mi ez a paragon szoftver? Nem ismerem. Sima otg csatlakozóval direkt rádugva látja a 2TB - os winchestert, csak úgy a másolás nem megy... -
Madwe
nagyúr
válasz
Mikulásbá #6295 üzenetére
De pont az az előnye, h laptop s nem asztali
Cégbe pl vennék, de a dex az csak az asztalomnál menne, miközben én rohangálok emeletek között
Nem az a bajom a DEXel h macera bevinni a cégbe otthonról, hanem az, h ha használom, akkor asztalhoz vagyok kötve a monitor meg bill miatt. Míg ezzel nem, de hdmi out pl van rajta
-
apaszka
veterán
-
kentucky
őstag
válasz
Mikulásbá #4296 üzenetére
Olvasd vissza, kétszer is bepróbáltam a három napon belülit
A szerviz pedig még azelőtt volt, hogy írták, hogy nem tudják úgy összeilleszteni a szervizben, mint a gyárban. Kövezzetek meg, de ki nem szeretné két nap mézesmadzag után megkapni a készüléket?
Tudom, hogy nem vállalnak garanciát, de nem is ez volt a lényeg, hanem egy zsákbamacska telefon lesz mindig a zsebemben. A fényszivárgásról meg ne is beszéljünk.
Na de én befejeztem a sírást, és a kellemetlen tapasztalatoktól független ajánlom másoknak a telefont, mert nagyon jó készülék, de nekem már nincs kedvem visszatérni. (Egyébként mindig szerencsém van ilyen téren: S3 alaplapcserés volt, G4 cserekészülék - bootloop
).
-
válasz
Mikulásbá #3153 üzenetére
Akkor hogyan tudok vele fizetni? Először odaérintem, nyilván hibás lesz, majd megadom a PIN-t és újra a terminálhoz érintem?
rájöttem... a képernyő alján vagy egy kis lakat és arra kell rányomni és így már csak PIN-el nyílik ki...de ha van másnak esetleg ötlete...
thebiker: igazad van nem lesz hibás, de mivel meg kell adni a PIN-t, így újra a terminálhoz kell érinteni
-
tothak
tag
válasz
Mikulásbá #3107 üzenetére
Alapvetően a Simple-nél PIN kódot csak akkor nem kér, ha ujjlenyomattal oldódott fel a telefont. Ez akkor is működik (nálam legalábbis igen, de csak ujjlenyomattal, írisz leolvasóval olyan már nem), ha be van bármi állítva, mint megbízható eszköz.
A lényeg az, hogy kikapcsolt kijelzőnél érintsd az ujjad a leolvasóhoz, hogy azzal oldd fel a telefont, és akkor működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest