- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Igen, ezek mind be voltak állítva. Ezek szerint már megtaláltam máskor.
Mégsem szólt...
...egészen addig, amíg ki nem próbáltam más üzemmódban kapcsolódni...Szóval a rádión "normál" esetben USB-ről hallgat a család zenét. Ilyenkor csak a hívás szól, meg a zene. Most, hogy kicsit jobban ránéztem, láttam, hogy a telefon azt írja: "hívás hangja".
A beállítások között megtaláltam, hogy be lehetne állítani a "média hangja"-t is, de a csúszkát hiába állítom át, vissza kikapcsol.Ha "BT Audio" módba állítom a fejegységet, szól a hívás, meg a navi is kihangosítva dumál, de ugye olyankor nem az USB-ről megy a zene...
Úgy emlékszek, korábban (más telefonokkal) ment USB üzemmódban is a kihangosított navi.
...hát, legalábbis úgy emlékszek...Hogy ez most a Note8 hisztije, vagy eddig is így volt, csak más telefonok letojták... azt hiszem, sosem fogom megtudni.
Ezzel kapcsolatban van valakinek valami ötlete? A fejegység beállításai között nem találtam olyasmit, ami erre utalna. Gondolom, más profilt ajánl fel más-más üzemmódban ez a dög...
(#8371) T0rnad0
Na ez az, pont ezt nem tudom. Visszabillen a csúszka kikapcsolt állapotra...(#8374) apaszka, (#8375) csocsoszán
Nekem csak az megy. Illetve csak az megy, ha úgy kapcsolom őket össze, ahogy szeretném; ld fentebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Blackberry Priv!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged