-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
válasz
bwin.party #8098 üzenetére
Nem.
A Telekom árul dual függetlent. -
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Ma délelőtt tervezek vásárolni egy ilyen telefont. A dual simes változatot a Telenor forgalmazza?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8083 üzenetére
Van ilyen baki a többi szolgáltatónál is, de ha minden rendben a telefonnal, el fogod nézni nekik. Nem ismerem a Telenort, még nem voltam náluk, gondolom holnapra kiviszik. Jól teszteld majd le, minden porcikája jól működjön. Nekem is ez volt az első, félig volt az aksi, így mindent megtudtam nézni.
-
-
törölt tag
válasz
Pioneer #8055 üzenetére
Nem volt csere. Se helyszíni bevizsgálás. A futár csak pislogot mikor mutattam a telefont, hogy na ez lenne az. Így bepakkoltam, ő beletette egy piros zacsiba, azon egy láng ikon. Aláírtam amit kell, és huss ment is dolgára. Gondolom bevizsgálják és majd lessz valami. Telefonszámot kért, hogy írjam a nála hagyott papírra.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kengyel #8076 üzenetére
Az a baj a személyes vásárlással, hogy hiába való. Az elmúlt három hétben 3 üzletbe mentem be és semmi, egyik helyen sem volt készleten, és ez le is lombozott, így aztán online. Valahogy a drága készülékeket cseszik tartogatni. Lehet persze nagyobb városban jobb lenne a szitu. Szerepel is az oldalon, tehát ha kint van, rendelhető, akkor van készleten is. Gondoltam ez gyorsabb lesz, mint a szabadidőmet elcseszni utazgatásra. A mostanit is így vettem, azzal nem volt gond. Hát úgy tűnik most belenyúltam.
-
Teal'C
veterán
Én személy szerint benevezek egy 256gb-s Note 8 ra. Sajnos ez csak ázsiai változatban van. Vagy fekete vagy kék lesz. Az árát még nem tudom de bármelyik percben befuthat a hír
Ha nem lesz túl drága már cserélem is. -
kengyel
nagyúr
Jó nem mondom hogy nincs benne a pakliban, csak a hazai szolgáltatóktól, nem tartanék annyira. Nekem Vodafone-rendelés volt, teljesen rendben érkezett. Mondjuk, ott a G4-szállította,bennük megbízom.
(#8073) Hiei11
Ha nem szolgáltatótól rendelem,én is a személyes vásárlás híve vagyok. -
Cyberpunk
félisten
Teljesen ki vagyok akadva! Múlt hét szerdán rendeltem meg a készüléket, hétfő délelőttre kértem a kiszállítást (Telenor), de még mindig sehol. Infó szerint kiszállítás alatt.
Ha babonás lennék azt mondanám, ez rossz ómen, de nem hiszek az ilyen hülyeségekben. Na mindegy, bocsika, csak frusztrált vagyok, jó kiírni valahol.
-
nbukta77
addikt
Van meg valaki rajtam kivul aki ios- rol valtott? 8- rol vagy x rol?
-
Jakesz
addikt
Akkor szerintem el is dőlt, hogy melyiket veszed. A Note egy rétegtermék, amit kevesen használnak ki, de sokan megvesznek. Ha az S-Pen, a dupla kamera, a +2 GB RAM, akkor jobb vétel az S8+ jóval olcsóbban. Vagy megvárod az S9+-t, ami kb ugyanannyiba fog kerülni, mint most a Note 8, viszont az fejlődni is fog az S8-hoz képest az olyan alapdolgokban, amiket használsz is.
-
válasz
S e t h #8054 üzenetére
Bakker, hogy ez eddig nem jutott eszembe! Pedig bent hátul nekem is vannak durva dolgok! Jó sorrendben ( orr, majd aztán hát), még meg sem kell pluszban pucolni, mert a hátamon lekopik a bányászati produktum, és így vissza is tudom dugni.
( Sejtettem, hogy egy fórumban két Westend kalapos avatar előbb utóbb össze lesz keverve
)
-
Hadi
tag
sziasztok
Azokhoz szólnék akik a ceruza miatt vették meg a telót.
Ki mire használja ? (hogy megért neki ekkora felárat)
Köszi -
hackeeeee
Jómunkásember
Van 2 csoportom létrehozva a névjegyekben. Ugye vannak a privát, és a céges számok. A privátnak van flac beállítva csengőhangnak. Viszont random szerűen elfelejti, hogy mi volt beállítva.. Másnál is van ilyen?
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Szemezgetek a telefonnal és olyan kérdésem volna, hogy a garancia kiterjed a vízállóságra is? Szóval ha beázik, akkor is szervizelik vagy így jártam mint az Apple-nél?
Üdv Gyuri
-
nbukta77
addikt
Gyors eszrevetel. Aksi kozel sem birja ugy, mint x- en. Ugyan azok a felhasznalasi szokasok. Mas rendszer.
-
nbukta77
addikt
En most x- rol valtottam.
-
Necc
addikt
Tudtommal úgy működik ez a digitális stabilizálás, hogy lebufferel magának X képkockát, és megnézi hogy adott képkockán adott pontok egymáshoz viszonyítva hogy mozdulnak el. Ha nagyjából periódikusan mozog, akkor feltételezi hogy a felhasználó keze remeg (pl. sétál, parkinzon, stb...), és úgy vagdossa ki és deformálja a képkockákat, hogy ez a periodikus mozgás ne legyen látható.
Amikor egy digitálisan stabilizált videó hibáit nézem, akkor nem a "frame drop"-okra kell koncentrálni, egy videóban egy bemozdult képkocka amúgy se látható, hanem főleg a videó széleire kell figyelni, hogy nem látható-e remegés, torzítás vagy deformálás.
-
-
bandi0000
nagyúr
hogy hogy csak ennél okoz gondot a videó stabilizátor? más telefonoknál nem?
az ois nem pont ennél lenne jó, hogy ne remegjen a kép?
-
total90
veterán
Lehet valahogy Oreot varázsolni Note 8-ra? Van aki már csinálta?
-
Hali.
S8 am összetört. A biztosító alltal tudnék venni note 8 at is. Megéri a feladat?
Van itt olyan aki használt s8 at is es össze tudna nekem hasonlítani? -
Ákkk
addikt
válasz
bandi0000 #8003 üzenetére
Dxo teszteket jó fentartásokkal kezelni volt,hogy egy általuk nagyon jónak itélt optikát vásároltam ami csak az ő tesztjeiken volt jó máshol még a fele áru konkurenciát sem hozta azóta nem adok ezekre.
Otthonra a note 8 is jó videót készít ha komolyabb szinten űzöd akkor meg ne telefont mert annyival egyik sem jobb. Ez lassítás meg gyorsításos mánia a videózás terén főként nem telefonra való feature.
Aki a digitális stabit bekapcsolja annak nem meglepő ha dadog főleg ha mozgatja a kezét..... -
Ákkk
addikt
Hát az telefon mindenbe visszalépés egy note 8 után akinek meg a fotózás a hobbija az jobban jár egy céleszközzel mert akarhogy is nézem (fotósként) sajnos még lenne hova fejlődni és ez az érzékelő méretetek csak a legolcsóbb kompakt céleszközökkel tudnak versenybe szállni.
SzalaiÁdám95
Bixby Button Remapper néz körül a playen van pár alkalmazás erre.Gyurma888
Én ezért bírom a mobile outfitters fóliát kicsit áttörlöm nedves papíral és utána egy microfiber törlökendővel és eltünnek a nyomok.
Üveggel nem megy bele a telefon. -
SzalaiÁdám95
tag
Valaki tud olyan programot mondani amivel a bixby gombot masra is lehet hasznalnj es mukodik is hiba nelkul.
-
gyurma888
aktív tag
válasz
bulitshady #7992 üzenetére
Én is gondolkodom egy VR szemüvegen, viszont nekem Spigen fólia van rajta, amin látszódnak ugye a tollnyomok. Gondolom az nagyon látszódna benne és le kéne hozzá szedni
Valaki próbálta már üveggel vagy fóliával?
-
bandi0000
nagyúr
amúgy a videós beszóláson felbuzdulva csak utána olvasgattam, és azt írták, pl itt a ph-s tesztben, hogy dadog a videó a stabilizátor miatt, meg igazság szerint a DXomark is "lehúzta", bár abban reménykedek, hogy inkább szoftveres gond van vele, mintsem hardveres, és lehet azóta lett is javítva
sőt, auto focus lett nagyon lehúzva Dxomark tesztnél, amit nem igazán értek, mert szerintem ez a kamera az ami az s8-ban illetve S7 ben van nem? csak duplázva, és s7 ugyan erre 30%-al több pontot kapott
igazából nem videóznék sokat, csak mégis azért ennyi pénzért, nem egy újonc gyártóval a kamera ipar terén elvárható lenne a szinte tökéletes
-
gabyka
aktív tag
Sikerült elhagynom a ceruzát, tudtok esetleg helyet, ahol (nem horror áron) tudnám pótólni? Arany színű a telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged