Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
apaszka #7005 üzenetére
Az Extreme Digital csak akkor vállal felelőséget a termékért ha a futár előtt felbontod,és az esetleges probléma a szállító levélen szerepel.Velem történt olyan hogy led izzókat rendeltem és fel akartam bontani a dobozt mivel tudtam erről.A futár azt mondta nem ér rá ilyesmire,mondtam neki hogy akkor vigye a pics@ba.Felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták hogy a szerződésük szerint köteles megvárni a csomagbontást.2-3 nap múlva megkaptam újra a csomagot/ugyan az hozta ki/ felbontottam és a 9 db-ból 2 törött volt.Megírta a jegyzőkönyvet és pár nap múlva küldték a 2 izzót.Tudom hogy ez így nem hangzik egyszerűnek, de valamit valamiért.Nekik ez a dolguk.
-
malor
aktív tag
válasz
apaszka #7010 üzenetére
Elállni a vásárlástól sem könnyebb, mert nincs meg a telefon, amit vissza kéne adni.
Amúgy az MM dobozon van egy súly megadva mindig. Az megegyezik a kavicsos súllyal, vagy annyi amennyinek a telefonnak kellene lennie?
Mert, ha nem a telefon súlya van a külső dobozon, az már fél siker lenne.
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
apaszka #5767 üzenetére
szavatosság=/=jótállás=/=garancia. Minden termékre itthon 2 év a szavatosság tudtommal, amiből az első általában 1 év az jótállás. A jótállás letelte utáni szavatosság ideje alatt neked kell bizonyítani, h a termék nem a te hibád miatt hibásodott meg. Garanciának általában a jótállást hívjuk, nem a szavatosságot
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
apaszka #5355 üzenetére
Bárki bakizhat..
Plusz, túl sokat nem tudunk, azon kívül, hogy "lemerült" de sem szoftvert, sem semmit nem tudunk, hogy mégis mi volt a háttérben..
De ahogy alattam is írják, simán benne van, hogy az új szoftverrel jövő anomália, valami folytán.. bár érdekes ugyea jobban merülés anomáliája is, ami szintén összefügg a decemberi frissítéssel.
-
Kasya
nagyúr
válasz
apaszka #5355 üzenetére
Ha jol kovettem vissza a forrast, durvan 10-15 ember jelezte a problemat az elmult 2 heten belul USA-ban, forumon, twitteren. Tehat nem egy szeleskoru valami. Valamint az elmult 2 hetben volt egy frissites is, ha jol emlekszem.
Na meg azt se felejtsuk, hogy vannak olyanok, akik csak szeretnek a hirre felcsatlakozni es szinten problemazni.
-
Teal'C
veterán
válasz
apaszka #5349 üzenetére
Kiváncsi lennék mivel Amcsi készülékek nem-e volt rátelepítve a kiszivárgott Beta Oreo. Mert az okozhat fejtörést mivel csak külön trükközve lehetett feltelepíteni is.
Amúgy ha jól vettem ki az XDA oldalán a mostani frissítés már az alapja és elengedhetetlen az Oreo frissítéshez. Mivel ez alatti kiadásra(BQKG) nem ajánlott felrakni. ÉS CSAK AZ AMCSI MODELLHEZ JÓ MIELŐTT MÉG VALKI BELENDÜLNE.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
apaszka #5026 üzenetére
Én azért még annyira nem örülnék.
Csak pár dolog ami buktató lehet:
Karcállóság (igen öngyógyító, de mekkora karcot tud eltüntetni? az LG flex hátulja se tudott mindent)
Egy pókhálósra tört kijelzőt nem hiszem hogy meg tud menteni
Átlátszóság (szart se ér nem látszik tőle rendesen a kijelző)
Tapintási érzet (ha nem csúszik rajta az ujj akkor kijelző felé alkalmatlan) -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kentucky
őstag
válasz
apaszka #4291 üzenetére
Nem volt kedvem visszaküldetni, meg töröltetni a rendelést, szolgáltatást visszaállítani plusz egy hetet vagy többet még várni, mire sikerül megrendelni a telefont, és akkor még nem is írták, hogy lehet ugrik a vízállóság. Mindegy, elvileg csütörtök-péntek kész lesz és visszaküldöm, aztán rendelem az iphone 8+-t. Jó telefon a note8, de ezek után elhihetitek, hogy nincs kedvem hozzá.
Az együttérzést köszönöm
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
apaszka #4233 üzenetére
Öhm, mivel pénteken vette át, onnantól nézve 14 nap, és 15-éig állhat el a vásárlástól. Ne keverjük a fogalmakat..
Persze, ha nem tudják cserélni, simán mondhatja azt, hogy akkor köszi mégsem kell, csak onnantól az adott előfizetéshez nem fog tudni másik készüléket venni.
-
-
kkp900
senior tag
válasz
apaszka #3483 üzenetére
Köszi szépen!
Megrendeltem aztán várom.Csak arra lettem volna kíváncsi ,hogy esetleg van e valami kis nyűgje a felrakásnak.Mert a videókon pofon egyszerűnek tűnik.Pld mennyi ideig kell hajszárítózni ,és milyen melegen?Ilyenekre gondoltam trükkökre.De ezek szerint neked is van fent ,ha elmondod szivesen olvasom.Ja meg mennyi idő alatt ért ide?
-
kkp900
senior tag
válasz
apaszka #3454 üzenetére
Fél éve még nem volt Note 8!Szóval nyílván más telóra vetted.De arra senki nem válaszol akinek Skin van a hátlapon ,mert csak oda szeretnék,hogy mennyire macerás feltenni?Mennyi idő latt jött meg?Plusz mennyire vastag is ez?Mennyit bír ?Lejön e? Meg ilyenek..Vagy inkább az Outfitterben egy carbont rakassak fel de az dupla ennyibe kerül
-
-
válasz
apaszka #2984 üzenetére
Szerintem romold ki magad a note4en (bár lehet, ez már megvolt, mert note4 fórum alapján elég hardcore tolod
) Aztán ha lecsillapodtál, vegyél egyet!
Nem fogod megbánni!
#BeastMode: sukár ez a kígyó!
#Laci0530: Köszi! eBay mostanában lassan jön még, Kínából. Gondolom a posta ezeken ül a legtöbbet. Koreabol a Ringke tok itt volt 1 hét alatt, szintén eBay. Még várok egy Spigen liquid air tokot és két noname tpu tokot az eBay ről
-
laci0530
senior tag
válasz
apaszka #2984 üzenetére
A root garivesztés nélkül nem igazán esélyes. Viszont ennél a készüléknél nem is igen érzem szükségét. Az utolsó root-olt Samsung telefonom a Note III volt, utána az S7 edge-et és az S8-at sem ítéltem szükségesnek root-olni (a garancia és a biztonsági funkciók miatt sem).
# 2971 Memmao: E-bayről rendeltem (szeptember 25-én, október 30-án érkezett meg), kb. 1.300,- forint volt a Nillkin Nature füstszínű tok. Nekem van fólia is a telefon hátulján (csak a biztonság kedvéért, hogy a tok és az üveg hátlap közé se kerülhessen véletlenül porszem), így nem tapasztalok tapadást, szivárványosodást, de ez természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest