- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
En sem vegeztem soha FR t mikor meg s7 hasznaltam es soha nem vol gondom vele. Teny nem volt 20 appom se de akkor is...
-
Capella
senior tag
válasz
kengyel #7390 üzenetére
Én azt gondolom, hogy nem kell feltétlenül és kapásból factory reset főverzió frissítéskor.
Akit ez megnyugtat, vagy mindenképpen tiszta lappal akar indulni, az persze csináljon FR-t.
Szerintem inkább meg kell nézni hogyan működik a rendszer, az appok a frisstés után. Lehetnek problémák, de ilyenkor elsőként elég azoknak az appoknak az adatait törölni, amikkel probléma van, nem az egészet.
Ha ekkor sem javul meg, vagy annyira sok területen van probléma, ráér akkor az FR. -
Necc
addikt
válasz
james008bond #7387 üzenetére
Míg anno az SGH-I927 -em specialitása az volt, hogy 3G-n kb. 2-3 óra inaktivitás után egyetlen egy hívást se csenget ki, pedig az már rég nem mai modell.
-
kengyel
nagyúr
válasz
james008bond #7388 üzenetére
Ez így leírva jól is hangzik, de ha a telepítés után hiba lép fel, akkor általában az FR-szokott segíteni. Most ha megérkezik az Oreo, érdemesebb egy FR-t nyomni, mint valami hiba legyen. Mégis csak, egy főverzió frissítésről beszélünk.
-
zzola
titán
válasz
james008bond #7388 üzenetére
Windows főverzió váltásnál is ajánlott a reinstall, lásd W7/8-ról W10-re váltásnál...szóval ez egy hülye példa volt...
-
james008bond
őstag
Szerintem nem a kemény rétegnek készítik ezeket a kütyüket akik szét romolják a telefonjaikat, hanem a teljesen "naív" felhasználóknak. Kérdezz meg 10 embert az utcán mi az az android, akik tudják azoktól azt, tudják-e mia az a ROM, Rootolás és a többi pl. wipe cache stb. Na szerinted 10-ből hányan fognak ezekre válaszolni? Szóval elég nagy baj lenne ha minden frissítés után fr és újratelepítés jönne. Egyébként ez hol melyik készülék használati útmutatójában van így leírva? Gáz lenne ha a windows-nál is minden nagyobb frissítés után rendszer újratelepítése következne....itt is az egyszerű felhasználók vannak akik ezekhez nem értenek azt se tudják miről van szó, és mégis használják a készülékeiket frissítés után mindenféle mókolás és újratelepítés nélkül. Szóval azok a frissítések úgy vannak megírva, hogy ilyen dolgokra ne legyen má szükség.
-
james008bond
őstag
Már S7 óta ismert ez a történet. Én is belefutottam azzal is a N-al is. Nem az általad leírtak miatt van ez a hiba. Ilyenkor repülő mód be/ki és megjavul. Valami 4g kezelés és toronyváltás talán az oma, vagy szimplán Samu specialitás. Bár anno S7 eseten mintha más telókat is érintett volna ez a dolog.
-
jacis
nagyúr
válasz
S e t h #7377 üzenetére
Én nem szeretem a nagy vastag tokokat, mert elrontják a telefon kecses alakját (szerintem). Emiatt van most az S7e-emen is egy vékony tok. Nagyon vigyázok a telefonjaimra így kicsi az esély, hogy leejtem. Sőt most a Note esetében még a tok nélküli használat is felmerült már bennem.
-
Ez a hivas varakoztatas hol lehet mert rakeresve a beallitasokban nem talalok ilyen opciot.?
Dual simet nem hasznalok.
A telefonom le volt rakva az asztalra (nem arcal lefele) es az asszony hivott. Amugy igen nalam ez a spam szures engedelyezve van a telefonon, nem hinnem ez kavarna be...Most nezem a telekom fiokomat hivastartas funkciom van ami aktiv jelenleg.
Akkk amugy mondasz valamit mert regen eleg sokszor elofordult viszont egy ideje nalam nem utotte fel a fejjet leszamitva a mai napot.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #7361 üzenetére
Mert egy fr-el megelőzhetőek a további probléma lehetőségek amit általában egy ota főrendszer frissítése okoz.... erre álltalában felhívják a figyelmet a frissítés esetében is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7361 üzenetére
Mert neked fő verziószámváltásnál még nem kattant be droidod gondolom, míg másoknak igen
-
Necc
addikt
Ezt okozhatja a készülék is vagy a szolgáltató is.
Utóbbinál célszerű ellenőrizni nincs-e feltételes átirányítás, illetve a hívásvárakoztatást is célszerű bekapcsolni.
Kevert történet lehet még (készülék+szolgáltató) hogy dualsim készülék esetén nincs bekapcsolva a dual-standby, és ha egyik simen van hívásod, a másik sim lehullik a hálózatról.
Ha a készülék utasítja el, célszerű ellenőrizni, hogy nincs-e bekapcsolva hívásszűrő, és a blocking mode ne legyen aktív, illetve ellenőrizd le hogy nem kapcsoltál-e be valami nagyon
okos(hülye) mérnök által kitalált, amúgy bénán működő automata hívás elutasító gesztúrát a készüléken. Emlékeim szerint alapértelmezetten a készülék nem csörög, ha pofával le van fordítva, ami a gyakorlatban nem csak akkor aktiválódik, hanem zsebben is például okozott nekem már ki nem csörgő hívást. -
OmniaI900
tag
Van már valami hír az MM es kavicsos esetről
-
Sracok, az mitol lehet ha idonkent Hivnak nem csorog ki es csak smst kapok rola. ?
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Szellem. #7346 üzenetére
Tavaly mar januar masodik dekadjan kint volt, de marciusban meg jott ra frissites. Nekem tobb hiba is volt benne meg januarban.
Elotte, S6-re az S7 bejelentesevel kb. egyidoben jott.
Elotte nem voltam Samus, nagyban kerultem oket, igy nem tudom.Tekintve, hogy a beta oreo program most zarult par napja, es azt igertek a visszajelzeseket attekintik es javitanak meg hibakat, leghamarabb februarban johet talan ki az S szeriara. En kb. marcius korul varnam Note-ra.
(#7347) S e t h: pont az elmult evek tapasztalatai miatt sem ertem, miert vartak egyesek mar a tavalyi evben.
-
S e t h
nagyúr
Általában- korábbi évek tekintetében - mikor szokott kijönni a főverzió?
Nem durva ez hogy átcsúszik már februárra? Vagy ki tudja, lehet tovább is.
Vagy az oreo problémás? Nem tudom hány gyártó, hány készüléke kapta meg eddig, de mintha most még lassabb lenne a frissítési ütem. -
-
válasz
james008bond #7343 üzenetére
Akkor lemaradtam. Nem követtem az eseményeket.
Már kezdtem izgulni, hogy egy jó kis oreo jön, de semmi. -
-
dongasre
tag
Valahogy a touch részét nem lehet resetelni??? Fólia feljött a szélen és teljesen összecseszte az érintést . Érdekes spen tökéletes.
-
Aryon87
félisten
válasz
kutyahurka #7331 üzenetére
Fel eves kommentre reagaltal -
Aryon87
félisten
Ma vegre egy nagyon jo idot fogtam ki, igy ki is hasznaltam. Ugy latom nem veszett karba az ido amit raforditottam
-
dongasre
tag
Sziasztok! Olyant csin most a tel h nem erzekeli az ujjam vagyis nagy ritkan igen. Zeneltem youtube es akartam ertesitesi savot lehuzni...semmi. Cerkaval mukodik minden szuperul. Reset volt de 1-2 mozdulat utan beall a krakk. Szerintetek?
-
jacis
nagyúr
Srácok ha már feloldás téma szóba került ma akkor hagy kérdezzem meg, hogy hány féle feloldást lehet használni egyszerre a telón? Értem ez alatt azt, hogy az ujjlenyomat mellé be lehet állítani az arc vagy íriszt? Azt gondolom, hogy én az arc felismerést fogom használni és a otp alkalmazáshoz használom majd az ujjlenyomatot ha lehet ilyet.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #7316 üzenetére
Leht ujra kell kalibralni. Elso beallitaskor neztem utoljara, azota nem. Ezek szerint a hiba nalam lesz, vagy csak koszos a szemuvegem
-
zzola
titán
Megérkezett az alzától rendelt Spigen Gold tok! Árához képest nagyon jó!
-
_Fefe_
tag
Nem láttam még ezeket, habár nem használom már a Gmail és FB Messenger appokat.
A Gmail app helyett a "Samsung Email" appot használom, a gmail fiókokra is, az rendben működik értesítés ügyileg is. De nem gond, ha találok megoldást valahol, akkor ide úgyis leírom majd.
(Egyébként érdekes, hogy a Sony Z3C értesítései minden programmal működnek nekem. Talán ezek a gondok csak Samsung esetében, android 7 mellett jelentkeznek.
)
-
RichErm
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatói szoftver: TMH/TMH/TMH
Független, telekom
Most akkor ez XEH? Vagy mit jelent a tmh?
Köszi
-
_Fefe_
tag
A Gmail app helyett én a "Samsung Email" alkalmazást használom, ez küldi az értesítéseket a beállított gmail fiókokra. A Twitch, az Origo biztos hogy nekem nem küldi az értesítéseket, a többi alkalmazás viszont igen. Fura. Ezért gondoltam, hogy az N8 beállításaival nem stimmelhet valami, mivel mást nem láttam panaszkodni az értesítések hiánya miatt ezeknél az alkalmazásoknál.
-
_Fefe_
tag
Ezt már kipróbáltam én is, sajnos nem működik nálam, de köszönöm. Ez az "Akkumulátorhasználat optimalizálása" rész - Beállítások/Alkalmazások/Speciális hozzáférés/Akkumulátorhasználat optimalizálása -, ahol kizárom azokat az alkalmazásokat, amik szeretném ha küldenének értesítést. Ennek ellenére egyes alkalmazások mégsem küldenek értesítést.
-
Aryon87
félisten
Nalam a gmail es a messenger kesik.
Tegnap pl nem jelzett egyaltalan, megnyitas utan omlottek be a szovegek. 1-2 percbe tellett mire lenyugodott 🤣Kioldas: ujjlenyomatolvaso jo nekem hatul, jobbannis preferalom, bar neha orulnek ha lentebb lenne az a franya gomb, ugy a Samsung felirat helyen
Iriszolvaso is aktiv, de az is csak azert ha netan nedves ujjam miatt nem akar oldani masik, akkor jo a szemem is erre, csak a bohockodas vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest