- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Szerintem nem a kemény rétegnek készítik ezeket a kütyüket akik szét romolják a telefonjaikat, hanem a teljesen "naív" felhasználóknak. Kérdezz meg 10 embert az utcán mi az az android, akik tudják azoktól azt, tudják-e mia az a ROM, Rootolás és a többi pl. wipe cache stb. Na szerinted 10-ből hányan fognak ezekre válaszolni? Szóval elég nagy baj lenne ha minden frissítés után fr és újratelepítés jönne. Egyébként ez hol melyik készülék használati útmutatójában van így leírva? Gáz lenne ha a windows-nál is minden nagyobb frissítés után rendszer újratelepítése következne....itt is az egyszerű felhasználók vannak akik ezekhez nem értenek azt se tudják miről van szó, és mégis használják a készülékeiket frissítés után mindenféle mókolás és újratelepítés nélkül. Szóval azok a frissítések úgy vannak megírva, hogy ilyen dolgokra ne legyen má szükség.
-
Ákkk
addikt
Sajna ez gg5 ami az s8 note 8 szériánál van szerintem könnyebben karcolódik mint az s6--s7nél használt elődje.
Az kijelző védő üvegekkel meg nagyon sokat romlik a kijelző érzékenysége ez a tapasztalatom. Az keménység amiket meg ezeken feltüntetnek mind kamu a gyémánt a 10-es akkor ezek az üvegek max 5-ös keménységűek lehetnek de még az sem biztos a 9h+ nilkin meg kamu. -
Kasya
nagyúr
+1
Utoljara S6-ot hasznaltam folia nelkul, es eleg sok piszkos/foldes munka mellett sem karcolodott kulonosebben, ellenben a vedoreteg kapott kopast. A kopas zsirosodas eseten ugy nezett ki, mint ha karc lenne. Gondolom az oleophobic reteg lehetett.
Ma mar nem a kijelzo serulekeny, hanem a reteg rajta -
De én a kijelzővédőknek ma már értelmét se látom... A GG már van annyira karcálló, hogy ha nem homokos környezetben használod, nem fog megkarcolódni.
Sajnos nem értek veled egyet, mert nem kell homokozóban használni, hogy megkarcolódjon a telefon. Mikro karcok meg fognak jelenni pl zsebben hordástól, napi használattól. Természetesen aki erre nem allergiás, az nem fogja észrevenni a karcokat és nem is fogja érdekelni.
-
Gabor1123
tag
-
Gabor1123
tag
-
malor
aktív tag
Nekem ez tetszik egy ideje. De jól témázható a telefon. Mindenki válogathat kedve szerint témák és ikonok variálásával is.
Amúgy azon még ma is meglepődők, hogy ez mennyire nem ismert. Hányszor, de hányszor hallottam már boltokban, hogy "nekem nem tetszik a háttér és az ikonok" miatt valamelyik Samsung csúcsmobil. Kirakni is úgy kellene, hogy erre valahogy felhívják a figyelmet.
-
Jó cucc,de akinek már asztali perifériái vannak,az nem fog venni ilyet,marad a DEX-nél.Egy ismerősöm 2 DEX-et vett,egyet a melóhelyén egyet otthon használ.
Régebben volt egy Asus koncepció,ahol a telefont bele kellett tenni a kijelző előtt lévő részbe,az volt az agy.Azóta is csend van felőle. -
Madwe
nagyúr
Kicsúsztam szerkből... szóval lehet volt már, de lassan megjelenik s nekem újdonság, s a dex röghözkötöttsége nem tetszik, ellenben ez igen!
"Example: Samsung s8 is the perfect companion for your Mirabook, with Dex, you can take full advantages of the Mirabook."
-
Aryon87
félisten
FHD+ felbontason van. Semmi kulonbseg nincs se az ennel kisebbel sem a nagyobbal. Szal tokmindegy..
Mas: fotos hajlamuaktol kerdeznem: ki az aki hasznalja az elo fokuszt? Tenyleg ennyire makacs kaka, vagy en vagyok bena hozza? Mert kb a naradek hajam is kihullik tole..
Huawei-fele szeles rekeszt jobbnak talalom ebben a megoldasban.
Ennek nem mindegy, hogy milyen messze vagyok a tematol, meg hogyan tartom... + ha a jobb fokuszert megadom neki a fokuszpontot, ugy kiegeti a hatteret, hogy siralom.. -
Somatom
veterán
Nálam a Waze, vagy a G.Térkép nem játszik, mert nem tudják lekezelni, hogy 4m magas vagyok, 18m hosszú, és 40 tonna. De, ha ez menne, akkor sem egy 300 ropis telót használnék napi 13 órában a szélvédőn.
A navit a PNA adja, a zenét, hangoskönyvet, meg a traffi infót a teló, a fejegységen keresztül. -
malor
aktív tag
Ha nem vetted volna észre ennek a hírnek az volt a finom üzenete, hogy az Apple "finomhangolása" eredményes és kézzelfogható. Hadd lássa a paraszt, hogy a Designed by Apple in California még mindig fontosabb mint a Made by Samsung.
Fake news világban mindenről mindent lehet mondani. Nincsenek szabályok, csak érdekek/célok, amik mind szentesítik az eszközöket. A lényeg, hogy olvassák és megosszák, beszéljenek róla. Én tegnap láttam az X topikjában. Hol máshol ugye, mert ez nekik készült, az ő lelküket simogatja
-
Kasya
nagyúr
Ha ennyire beakarod tartani, akkor toltes kozben is probald minel huvosebben tartani a telefont. Celszeru kikapcsolni. QI fast charge is foloslegesen melegiti. Valaszd a "lassu" toltest.
Papiron rengeteg mindennel lehet hosszabbitani az aksi elettartalmat, de ha nem figyeli az ember, ket evet akkor is ki kell tudni huzni vele. 2 ev utan meg ugy gondolom, ha a telefont nem adja el az ember, egy aksi cseret kibir. -
Kasya
nagyúr
BU honlapjara gondolt, sok info talalhato rajta. Tobbynire innen szoktak informaciot meriteni.
-
Ákkk
addikt
Na most leirom a videónak minimum 1/20 as záridő kell ez normál lámpafényben egy szobában ,emberi szemmel hasonló fényt lássunk a filmen 1.7 rekeszértékű optikával 1250-es iso kell ami jelen esetben ekkora méretű szenzor esetén igencsak nagy zajjal jár. Az s8 ugyanez.
Hangot most nem tudom tesztelni de képben nincs probléma.
Próbáld meg manuálissan pro módba 50 es iso-val teljessen más eredményt fogsz kapni. -
Aryon87
félisten
Nekem asszem megy kikapcsolt kijelzovel is. De itt ki is fujt a tudomanya
Mas: ledjelzesre a lightmanager van beaktivalva, viszont x ido utan elfelejt mindefele jelzest, es kakukk a led villogom. Restart utan megint jo. Na most ezt kb 2 naponta csinalom..
Akkubeallitasnal ki van veve az alkalmazasfigyelobol.. -
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, viszont ha annyit kipróbálsz, hogy ugyan azon a ponton tartva a kamerát, elindítod vga felbontásban a felvételt, majd magasabb felbontásban, teljesen más az eredmény.
Szerintem ilyesmi gond lehet.. De ez az Én véleményem.
Persze igen tudom, hogy más a felbontás, de kb. úgy néz ki VGA felett, mintha alapból bele zooom-olna a videóba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Normál sötétedett lencsével (szinte full fekete) Nekem simán detektál a faceID.
És, szemüveg nélkül csináltam meg az arc detektálást.
Memmaao: Azért az kemény. Bár arra már rájöttem, hogy a szakáll és a haj alapból nem befolyásoló tényező.
Annyit ért a tok, amennyiért jön, a clean cover sem nagyon nyúlik a kijelző elé. Alapból tokban tartom. Ha ez fontos, akkor marad a clear view, csak egy kézzel nem vagyok képes gépelni. -
Nem gondolnám, hogy az iris scanner bármi olyan sugárzással terhelné a szemed, ami káros rá. Az arcfelismerésről annyit, hogy kevésbé pontos, mint az iris. Ikertesóm telefonját pl. simán feloldom arcfelismeréssel, pedig nekem van szakállam, neki nincs, és a szemüvegünk sem egyforma és napszemüveggel is próbáltuk, még úgy is!
#hackeeeee: A note 4 protective coverjét én is imádtam, megvolt mind3 színben. A note 8 tokja sem csúnya, de sajnos a kijelző elé nem nyúlik, így elölről nem sokat véd, hátul meg feleslegesen duplán vastag. Az enyém ez okból a fiókban pihen.
-
Kasya
nagyúr
Szemuveges vagyok, napszemuveget nem hordok.
Munkam miatt amugy sem hordhatnek.Az Iris-t probaltam, ment szemuvegben is, de kotel kellett tennem es maceras.
Felsotet szobaban sem szokott gondom leni vele. Ahol este vagyok, ott meg a Smart Lock miatt nem is kell feloldanom (pl. otthon).
Az ujjlenyomatot mar csak egyedul a vasarlasoknal es a bongeszo jelszavaknal hasznalom. -
hackeeeee
Jómunkásember
Én erre az üfsz-től azt a választ kaptam, hogy igen.
A +1 év még mindig csak akkor jár, ha a telót a Samsung Magyarország hozta forgalomba, ergo, ha itthoni a teló, akkor jár, ha nem, akkor nem. Ha kinti (EU-s országból származik), akkor csak 1 év jár, és szükséges a számla, és, hogy rajta legyen a számlán az imei. Ez is szinte már minden nap le van írva, többször..
-
Ha már elindult ez aflame, kultúrált keretek közt elfér itt ez az off, meret tanulságos!
Cipőre fél év a jótállás és 1,5 év a szavatosság. Ez annyit tesz, hogy az első fél évben hiba esetén a bolt vizsgálja be és garanciáztat, a maradék 1,5 évben neked kell ezt a procedúrát intézned, a bevizsgálás költsége a vevőt terheli. Ez pl. azért vicces, mert a Dockyard-ban vásárolt columbia vízálló túracipőre is olyan garanciajegyet adnak ki, amin az van feltüntetve, hogy alkalmi viseletre alkalmas, nem vízálló. Hiába waterproof rajta a jelölés, hiába omni grip a talp. Nekem egyszer egy columbia talpa elkopott 3 hónap alatt és a garipapírra akartak hivatkozni, hogy nem rendeltetésszerűen használtam, mert minden nap ezt hordtam. Persze bevizsgálták és kaptam csere cipőt, mert jogos volt a reklamációm.
És, hogy ne legyen teljesen off ez a szürke import flame: Amíg a sufni-GSM a 0% áfás számlát magának megtartja és én mint 0 perces használt telefont kapom meg a készüléket, addig az bizony nem rendelkezik érvényes garanciával! Nem tudom a sufni GSM számlájával még az első egy éven belül sem a szakszervizbe vinni. És itt jön a bizalom kérdése, mert a sufni GSM-hez vagyok kötve garanciális hiba esetén. Ha ez egy nagyobb múltú GSM, akkor bízhatok benne, hogy korrektek lesznek, ha mellényúltam, mert a legolcsóbbra mentem, akkor b@szhatom. Én inkább maradok a biztos forrásnál, és a hivatalos garanciánál. Szerencsére nem a kenyérre valót költöm telefonra. Nem nyújtózkodok túl a takarómon, ha 2-3 évente veszek egy flagshipet. Ha nem lenne rá keretem, nem vennék ennyiért telefont! -
zack
nagyúr
Céges flotta esetén? Nem igazán. Aláírási címpéldány, alapító okirat, az ügyvezető személyi igazolványa.
Melyik a nagyobb veszteség? Ha autókat telefonokat hozol ki cégre, és nem 1-2db-ot, majd a cég bedől, jogilag is nehezebb érvényesíteni a követelést, mint magánszemélyek esetében.Más:
Ezek az edge panelek nagyon tetszenek. Note 5 után ezt igazi előrelépésnek tartom. Ki milyet használ?
Vennék is párat, csak nem tudom melyiket.Adott témában van több lehetőség is.
-
Teal'C
veterán
Kívülről úgy élesztik fel hogy direkt töltést kötnek rá kb 5 percig viszonylag nagy árammal(mellesleg ez veszélyes mivel ha hibás az akku elpukkan). Mostmár mivel beépített akku van ez nem opció de gondolom valami úton megoldották csak lassan nehogy elpukkanjon és elhiheted a tavalyi note 7 után biztosan óvatosra van beállítva.
-
Teal'C
veterán
Nem az akkunak kell több óra esetlegessen hanem az elektronikának. Ennyire ne nézz már hülyének, nem az akku engedéjezi a bekapcsolást hanem az elektronika és amíg az nem érzékel optimális töltöttséget addig nem enged. Előttem sem ismert a pontos működés de egyszer egy szervízben láttam hogyan élesztik fel a full 0-a akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest