Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
OmniaI900 #18412 üzenetére
Szia,
alapból van a samsungban edge lightning, ezt a beállításoknál a kijelzőn belül az edge képernyőnél tudod bekapcsolni (világító szélek néven fut).
De ha felrakod a nice lock-ot innen, akkor a samsung good lock-hoz hozzáférsz (régió miatt le van tiltva nálunk alapból).
Ebben a nice lock-ban sok okosságot találhatsz, a fent említett edge lightning és routines mellett taskbar, navbar és egyéb beállításokat, clockface-vel új órákat rakhatsz az always on displayre vagy a zárképernyőre.
Ez a link esetleg mehetne az összefoglalóba is, ha még nincs benne.Más:
Ha van root a telón, akkor nagyon gyorsan vissza lehet állítani a régi appokat adatokkal együtt a Titanium backuppal. Legalábbis pár éve azt használtam a régi telókon, ezen még most telt le a gari szóval első rootos romom van fent. Na majd ha jön az új hades akkor tesztelem. -
Necc
addikt
válasz
OmniaI900 #6074 üzenetére
Vagy csak nem jól tartod
Főleg a régebbi, androind 4.X és előtti kijelzőkön az akkumulátor töltöttségének ikonja szokott minden kijelzőn beégni, nekem a Note 3-ba égett be a waze sárga kör ikonja elég csúnyán, illetve a kék szín erősebb kifakulása miatt a régi kijelzők elsárgulnak, illetve a maximális fényerő is csökken, csak mivel ehhez évek kellenek, az embernek fel se tűnik. -
-
válasz
OmniaI900 #1865 üzenetére
Nem tudom, hogy a Note 4 esetén milyen témád volt, de volt már rá precedens nálam is, hogy van ami eltűnt, vagy már az újabb készülékre nem tudtam felrakni. Lehet, nem kompatibilis a Note 4 felülete vagy rendszere a Note 8-al!
A nanoshine és tárairól:
Én nem hiszek ezekben. Ez olyan parasztvakítás. Volt aki meg volt győződve róla, hogy szuper, de simán voltak olyanok is akik az ellenkezőjéről számoltak be.
Én egy sima fóliát tennék rá. vagy ha nagyon vigyázol rá, akkor maradhat csupaszon. -
SX Wave
aktív tag
-
válasz
OmniaI900 #1779 üzenetére
2. Nem, fizikailag van korlátozva a szolgáltatós telefon az 1 SIM kezelésére, semmi köze a szolgáltatóhoz. Plusz, tudtommal csak a Telekomos ad független készüléket (de az is 1 SIM-es), a másik kettőnél függetleníttetni kell, ami ingyen csak akkor történik meg, ha már nincs tartozás a telefonra (plusz összefügg a hűségidővel is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest