- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apaszka #27199 üzenetére
Ehhez van Telenoros garancia elvileg ki van fizetve, adták a számlát meg a garit is. 2016 januári. 135-ért szerintem még belefért. Néztem az "ötödikest" is meg az edge+ t is de nekem visszalépés lenne sok mindenben.
Köszi a segítséget srácok, felment a dbt, neki állok belakni.
Majd később megpróbálom beregelni. -
apaszka
veterán
válasz
#67656192 #27174 üzenetére
Az enyém is az! Német készülék, és független F-es. Persze itthoni prémium garancia nélkül.
Már lejárt a garanciám, KNOX 0/1Littlecar De lesz, és spityu oldalán, lesz segítség! A lenyílóba ott lesz a link hozzá!
-
törölt tag
válasz
leslien #27193 üzenetére
Imx van benne. Az s6 ban is az volt. Az s6 lágyabb képeket csinál ill a szoftveres ficsörök miatt talán jobb. Pl auto hdr és tsai. Ettől függetlenül a Note4 a legjobbak között van és csak a kamera miatt nem érdemes s6-ot használni. Egyetlen előnye a kompaktsága. Utálom az s6 hátlapját meg a csúszós oldalát. Nincs tökéletes telefon, ez sem az de ez legalább megáll a kezemben és bővíthető stb stb. Valamikor majd nyáron azért megtapizok egy s7-et, nem az áresés miatt hanem meg akarom várni a tapasztalatokat.
-
kazanka
őstag
válasz
#67656192 #27180 üzenetére
A Vodafonnál Pl. első évben 20 második évben 10 a hűségidő lejárta után 2 ezerért adják meg a függetlenítő kódot.A függetlenítás nem zárja ki a letiltást.Amennyiben nem fizet a tulaj ugyan úgy letiltják.Csak a saját véleményemet mondom:én biztos hogy nem vennék szolgáltatós telefont.A letiltás elleni garancia vállalással kitörölheted a ,,,,,d
-
törölt tag
válasz
kazanka #27178 üzenetére
Összetörtem az s6-ot, nem kicsit. A Note4-et szeretem volt mindegyik variáns. Szerintetek megér 145-öt most egy független f-es? Majd én is s7-et akarok de később, amikor kiderülnek a nyűgjei. Addig kéne valami. Most egy Alphát használok meg közben vettem egy A3 2016-ot is de azt eladtam egy hét után mert az a kamera egy vicc.
Tegnap majdnem vettem az Euronics-ban egy uj (c) - t de a pofám leszakad, hogy egy használt volt kirakva,szerencsére még ott észrevettem, hogy kopott a széle és le is volt ejtve. -
kazanka
őstag
válasz
#67656192 #27176 üzenetére
Nagyon sok szolgáltatós telefont kiadnak függetlenül a verseny miatt.csak ezt nem reklámozzák.Sokan csak véletlenül jönnek rá hogy független telefonuk van.Sajnos ez a letiltás lehetőségét egyáltalán nem befolyásolja.
Damoklész kardja mindíg a vásárló feje felett lóg,egy papírnehezék képében -
törölt tag
válasz
Janeway7 #27175 üzenetére
Én is így tudom de erősködnek, hogy ez valamelyik magyar szolgáltatótól lett függetlenül véve kp ra véve 2év garral. 145 az ára 2015 10 havi. Igazából Sony kamerát szeretnék (c) verzióban.
Egy óra mulva elmegyek megnézni, kíváncsi vagyok. Ez már a sokadik lenne, nem is tudom, hogy érdemes e foglalkozni ezzel a c/f dologgal. -
törölt tag
Srácok, szerintetek létezik Note4 f-esben független (nem függetlenitett)?
-
leslien
nagyúr
válasz
gabesz839 #27169 üzenetére
talán a Note 4 re még lesz 7.0 mert a Note 5 nem volt elérhető mindenhol... és talán többen vették a Note 4 t...
S e t h : csak nem rontják el.. hamarosan kiderül hogy tudják össze rakni mert a Note 5 már 6.0.1 el szaladgál..
most még mindig nem tudom h G4 vagy Note 4 maradjon májusig amikor veszek S7... -
apaszka
veterán
válasz
S e t h #27170 üzenetére
Igazad van.
Azért rontja el, mert az 5.1.1 túl jó lett.
Meg hát aztán elkezdték venni mint a cukrot?Szerintem így el fogják rontani, csupán üzleti érdekből.
A négy gyártását hamar le fogják állítani mert túl jó lettMár egy évnél is régebbi, de nagyon aktuális típus még mindig.
Persze ez csak az én véleményem.....
-
leslien
nagyúr
most h is van a Note 4 meddig kap még frissítést? 6.0.1 még lesz aztán októberben jön gondolom android 7.0
azt már felejtős.. vki tudja? -
ibenny
senior tag
Sziasztok,
Valamelyikőtök használja az Inbox alkalmazást levelezésre? Múltkor tesztképpen felraktam, működött, ahogy kell, de aztán letöröltem, pár nappal később újratelepítettem, de azóta nem jönnek meg az értesítések új levél érkezése esetén (nem promóciós, hanem ami eleve az Inbox-ba (Bejövőbe) érkezne). A beállításokban az értesítések stimmelnek, ezért nem értem mi történt - esetleg valakinek ötlet?
-
kovike
tag
A csipesz és azok a kis rúdak mik akarnak lenni a dobozban?
Már gyárilag 5.1.1 volt rajta...
Telenornál sikerült beszerzését!
-
apaszka
veterán
Van olyan fólia amihez adnak arra is. A Note3 nél legalább is adtak.
De lehet venni az ebay-en üveget és van videó is róla a youtube-n a cseréhez.
Szerk.Mint előttem mondja Béla, nekem se karcos, pedig semmi sem védi a lencsét. Jól bírja. Egy 0,2 milis tok van csak rajta,a fogás miatt.
-
oba
addikt
válasz
apaszka #27161 üzenetére
Tokon kívül valahogy meg lehetne védeni a karcoktól a kamerát fedő üveget? Nem akarok vastagítani a telefonon és a hátlap kinézete és textúrája is bejön
Esetleg valami fólia szerűség ami tényleg nem megy a fotók rovására? Leginkább a zseb ki/be rakástól tartok, főleg farmerben, hogy össze fogja karcolni.
Bocs nem válasz akart lenni, mobilon mellé nyomtam
-
kovike
tag
Én is csatlakoztam a Note 4-esek táborához,
gyorsan ki is törlöm a BlackBerryket...De azért a PRIV-re készült BlackBerry billentyűzetet már "ráhackeltem"!
Eddig nagyon pöpec, a BlackBerry billentyűzet is jól működik,
már eléggé megszoktam ezt, így valszeg marad... -
válasz
Parallaxis #27155 üzenetére
Hát, az árát majd meglátjuk -- akárcsak a használhatóságát is.
Én ezzel mindenesetre úgy vagyok, hogy már csak azért is kellenek ezek a fejlesztések, mert másképp a felhasználók sem tudnák eldönteni, hogy mi a jó megoldás. Lehet, hogy baromi nagy bukta lesz belőle, lehet, hogy két év múlva ez lesz az elterjedt módi.
Ha nincs kísérletezgetés, nincs fejlődés.
Anno az SMS-nek sem jósoltak semmilyen jövőt, vagy hogy aktuális témánál maradjak: a phabletkategóriát is már a születésénél temették.MaCS
-
szab120
tag
Na visszatértem Note 4-hez. Eladtam egy n910f-et, szerencsém volt, mert néztem a használtpiacot, csak függő vagy leharcolt telók voltak, és volt egy akció 128-ért bontatlan, gyári garival a jemila gsm-ben, samsungnál be is lett regisztrálva, hivatalos hazai forgalmazású készülék (le is lett kérdezve, mert a gsm boltoktól a legtöbb esetben a hideg kiráz). Gyári 5.1.1-es androiddal, novemberi gyártású. (kicsit gördülékenyebbnek érzem, mint az első kiadások között levő f-et, viszont a kamerája mintha gyengébb lenne)
Egyszerűen nincs más teló most a piacon, amire megérné váltani.
Talán a Note edge, viszont azt, ha leejted, 70-ért cserélik a kijelzőt...
Mate 8 bejött, de még nagyon drága, op2-nek ehhez képest gyenge a kijelzője,M9+ meg nem hivatalos és angol nyelvű.
Hol lehet megnézni egyébként, hogy milyen kamera szenzor van a készülékben? -
Parallaxis
addikt
válasz
MaCS_70 #27153 üzenetére
Két eszközt írtál, erre válaszoltam.
Egy mobilt/tabletet és egy Windows-os notebookot gondoltam, a hozzászólásod mögé, főleg mivel a cikkben is Windows-ról írtak.
Ha a droidos alkalmazáskészlet jelenleg is elég a munkádhoz, akkor neked valóban meg fog felelni, bár még ekkor is kérdéses, hogy az ár amin majd adják megéri-e (220-250 eFt körül jött ki a Note 4, ha ehhez még hozzájön egy kb. 80 eFt-os dokkoló a Note 6-nál, akkor már nagyon nem érdemes összevetni az árakat, mert ennyiért egy mobil+notebook lazán megvan).
-
válasz
Parallaxis #27152 üzenetére
Miért is nem fogok ezzel sokmindent kiváltani???
A jelenlegi androidos kombi tabletem egy Asus TF300-as, Tegra 3-as SoC-kal. Teljesen jól használható -- a sokszor erősebb új rendszer miért lenne rosszabb?
MaCS
-
Parallaxis
addikt
válasz
MaCS_70 #27151 üzenetére
Jelenleg két eszközt tarthatok karban, ezzel az eszközzel mindez megspórolható.
Apró dolgot mindenki elfelejt.
A Samsung vagy a saját Exynos SOC-át, vagy a Snapdragon 820-at fogja használni (vagy mindkettőt) az új Note-ban. Ezzel meg maximum a mobilos Windows rendszer futhat a még ezer sebből vérző Continuum-mal.
Nos azzal te nem sok mindent fogsz kiváltani.Ha ilyen hibrid cuccon töri a fejét a Samsung, akkor nagyobb esélyét látom az Android/Chromium kombónak (főként, hogy valószínű a Google is össze akarja őket vonni a közeljövőben).
-
válasz
gyuri81 #27134 üzenetére
Már miért ne lenne értelme?
Én máris vevő lennék rá.Jelenleg is aktívan használok androidos kombi tabletet, ha maga a telefon lenne a lelke, elég sok macerától óvna meg, és jelentősen könnyítene az életemen.
Úgyhogy nekem jöhet -- bár maga az új note-vonal nem tetszik...
MaCS
-
dancsuri
veterán
azért nem semmi [hőkamerával jön a CAT okostelefonja]
-
oba
addikt
Nem annyira nagy újdonság ez a telefon/tablet dokkolás
Itt van a Motorola megoldása 2011ből: [link] persze közel sem néz ki olyan jól mint a Samsung terv
Az ubuntu phone -t meg már évek óta desktop géppé lehet dokkolni: [link]Biztos lesz az a réteg akinek jól fog jönni, a teljesítménnyel sem lesznek gondok már, 4v.8 mag, 4-6 gb ram, erős gpu...
-
F_Gergely
őstag
válasz
gyuri81 #27142 üzenetére
Nekem is tök jó lenne, mert egyszerűbb lenne sok dolgot igy csinálni. Telefonálni meg ha kell kiveszem, vagy bluetooth headset, (autó miatt - kihangosító - úgyis mindig be van kapcsolva a BT).
Így sem használok már számítógépet, de így kényelmesebb lenne a használat.Nyilván nem mindenkinek van erre szüksége, mint ahogy a userek zöme sem azért vesz note4-et mert van benne ceruza. De van egy réteg akinek igenis jó ez a cucc.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Mikulásbá #27132 üzenetére
már igy sem használok számítógépet, de sokszor jó lenne a picit nagyobb képernyő meg a fizikai billentyűzet. Mivel csak netre, kommunikációra kellene annak tökéletesen megfelel. Asusnak volt ilyen próbálkozása de ott a készülék nagyon borzalmas volt számomra. A Microsoft sem tudott olyat letenni az asztalra amire azt mondanám hogy kell. De ez a note6 féle megoldás ez tetszik, és ismerve a note szériát a telefon sem lesz gyenge, nem minőségi.
-
Tajpan95
csendes újonc
Elvileg ma jön meg mart kuldtek emailt h a postara fel lett adva. Magyar oldalrol lett rendelve. 2-5nap volt kiirva szallitasra. Es vegigneztem az oldal jellemzeseit sok pozitivum volt irva szoval remenykedek benne h ez is jó lesz
ha jó lesz feltétlenül irok
-
-
Tajpan95
csendes újonc
Egy olyan kerdessel fordulnék hozzátol h ugye a gyári aksi 3220mah de talaltam egy ugtan gyartottat ami 4500mah. Mennyire tukrozheti a valosagot? atvagas lehet? Mert az aksi kod es fogadott es leadott aram mennyiseg is stimmel vele.
-
apaszka
veterán
-
smekone
tag
Esetleg más is megmondhatja hogy melyik note 4 miben jobb
!
-
handrash
őstag
válasz
FuRiONight #27104 üzenetére
A készülék oldalán fentről úgy négy centire jobb oldalon!
-
smekone
tag
Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok és hezitálok hogy mire 3 vagy note 4 legyen. Nem tudom hogy a note 4-nek hogyan bírja a procija a QHD felbontást ? Illetve hogy a note 4-ből melyik típus a nyerő ?
-
BeastMode
őstag
válasz
Balazska15 #27098 üzenetére
Hagyjuk... Már viszket a tenyerem egy újabb Androidos telefon után, szóval hamarosan megint beindulok úgy érzem
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, rég voltam erre mi a helyzet Note 4 F -es verzióval h műkszik? sikerült a telenornál vennem egyet ,és kérdés h melyiket tartsam meg ?Note 4 vagy G4 amíg jön a következő hullám ...
-
handrash
őstag
válasz
FuRiONight #27094 üzenetére
Jobboldalt felül van egy gomb, hosszan nyomva behoz egy neműt és itt a legfelső lehetőséget válaszd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest