- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FuRiONight #38790 üzenetére
amikor uj akksit kapott elotte volt gond? es megoldotta? vagy hasznaltan vette es kapott elméletileg gyari uj akksit? a kovi par napban raerek venni masik akksit, kiprobalom de sok mindenre nem szamitok
-
futor
aktív tag
válasz
FuRiONight #38476 üzenetére
Szabadkán szerviz: 800 dinár (6 e(OFF)uró)(/OFF) (max. 20 perc)
-
bobace
addikt
válasz
FuRiONight #38476 üzenetére
Hopika, tiltott vizeken evezel
A fórumon csak legális függetlenítésről lehet tárgyalni. Ez a leírás amúgy tuti nem megy. Esetleg lehet venni kódot a neten, valami jobb helyről, de akkor már szinte mindegy ha hivatalosan teszed.Ha nincs rá gar és hűségidő, akkor már most is tudod függetleníteni a szolgáltatónál. Persze nem mindegy honnan van. Voda 2500, Telekom 15000, Telenor 7650 Ft.
-
Nodika88
tag
válasz
FuRiONight #35255 üzenetére
Kezdoara lehet, de en nem arra voltam kivancsi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FuRiONight #35248 üzenetére
Én most fogdostam pár zászlóshajót, hát a note4-nek még mindig nincs szégyenkezni valója, de úgy gondolom, hogy egy flagship két év alatt nem is avul el annyira, hogy xarnak lehessen titulálni.
Nekem most a közelségérzékelő nem működik megfelelően, szerintem app csinálja, de nincs kedvem legyalulni a rendszert.
Viszont az adblocker szerintem nagyon szívja az aksit, lehet leszedem mert brutális. -
dancsuri
veterán
válasz
FuRiONight #34802 üzenetére
-
handrash
őstag
válasz
FuRiONight #27104 üzenetére
A készülék oldalán fentről úgy négy centire jobb oldalon!
-
handrash
őstag
válasz
FuRiONight #27094 üzenetére
Jobboldalt felül van egy gomb, hosszan nyomva behoz egy neműt és itt a legfelső lehetőséget válaszd!
-
válasz
FuRiONight #27072 üzenetére
eszerint mind a 8 cella feltöltve és okés.
obalix; volt már rá példa, hogy visszazárt a rendszer csesztetése során a szolgáltatós hálózati zár.
attól is függ persze, hogy milyen módon lett függetlenítve, de ezt csak az tudja, aki csinálta, meg ezen a fórumon nem is kibeszélhető részleteiben a téma - ha nem hivatalos eljárásról van szó -, így nem mennék bele jobban. -
válasz
FuRiONight #27057 üzenetére
szia,
amikor teljesen feltöltve az akkumulátor, akkor a *#0228# kódra kiírt értékek szerint minden cella okés?
-
kazanka
őstag
válasz
FuRiONight #27057 üzenetére
Beregisztrálod,ha még nincs a My Samsungon és javítást kérsz.Küldik a futárt a telefonért és ha igényled kapsz cseretelefont.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #27040 üzenetére
Az érdekes, hogy 50% alatt eszméletlenül gyorsan elkezd merülni a telefon, kb 2 óra alatt le tud merül, van, h hozzá sincs nyúlványa ez 10-20%-okakat merül!
Ez miatt már volt a T-mobil-nál!
Samsung szerviz nem jatszik esetleg? Mit kell erről tudni?
Köszönöm!
-
BeastMode
őstag
válasz
FuRiONight #27043 üzenetére
Root nélkül nehéz.
Amúgy jól látom, hogy 86% az akksi?
Amúgy nekem míg megvolt a Note 4, megvettem a Samsung Package Disabler Pro-t és azzal jópár felesleges alkalmazást letiltottam. Meg is volt az eredménye, sokkal kevesebb volt a wakelock. -
Balazska15
senior tag
válasz
FuRiONight #27043 üzenetére
Szerintem, ha egy app ragadna be akkor az nem egyből nullára merítené. Szervizben akksit cseréltek?
-
BeastMode
őstag
válasz
FuRiONight #27040 üzenetére
Úgy nézem, ott hirtelen valamelyik alkalmazás folyamatosan pörgette a telefont.
-
B1T3
addikt
válasz
FuRiONight #2784 üzenetére
Telefonszám kijelzése:
Beállítások > Alkalmazásbeállítások > Hívás > További beállítások > HívóazonosítóNem tudom, milyen alapvető dolgokat javasolhatnék.
Első körben fusd át az összes beállítást szépen sorban, és nézd meg, mi az, ami stimmel számodra, és mi az, ami nem.
Aztán tiltsd le a jövőben soha nem használt alkalmazásokat (amennyiben van rá mód, van, amelynél nincs rá lehetőség, itt jönne képbe a root). Legelső bekapcsoláskor, azaz amikor beüzemeltem a telefont, 1,71 GB volt foglalt, most néhány dolog letiltása után, és szintén miután bekapcsolom, 1,32 GB. Persze a telefon használata során könnyen felkúszik a maximum közelébe is, de míg ez nem okoz belassulást, ezzel semmi probléma nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest