Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Árpi001 #32087 üzenetére
TMX el vegyes nekem is a tapasztalatom! 5 gariztatásom volt velük ,miből 4 kisebb harc árán jött össze!
Ennek ellenére ha nem nyul az ember,ellehet érni mit akar szerintem! Ott is emberek vannak,csak a hangot kell megtalálni velük!
Nekem Laptopot,és több telefont is cseréltettek,persze jogosan!
Így nem mondhatok rájuk semmi rosszat!Ha azt mondom most megvárom a cserét,akkor hamar meg is lesz!
(#32089) Weeman1
Ez jó!
Csakszeresdisénmostlépekvissza
Jó ROM ,de nem olyan mint a Kyubi
-
Weeman1
veterán
Valaki ajánlotta és kipróbáltam a gyári kábelével is és már az Odin látja a Note 4-et.
Nem is kellett több,rögtön Bl és Cp csere,és feldobtam Twrp-ből az Emotion R16-ot.
Most bootolt be,minden ok.
Öröm bódottá.Mindenkinek köszönöm aki segített.
-
F_Gergely
őstag
Speedshopban 7500 most a note4 akkumulator.
[link] -
Árpi001
senior tag
válasz
laci1892 #32084 üzenetére
Nekem itt XVII keri Samsungnál 10,vagy 11 ezret mondtak.
apaszka: Nem hinném hogy a telemax olyan akinél meg lehetne várni.
Amúgy a Samu márkaszervizben egy ismerős tesztelte egy éjszakát az aksit.
Egyébként már a héten fel vettem velük a kapcsolatot:TMX Ügyfélszolgálat - Dániel (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)
Jul 13, 11:40 CESTTisztelt Ügyfelünk!
A várható elkészülési idő 5 nap amennyiben minden szükséges információ, alkatrész rendelkezésünkre áll.
Az új készülék még nem járt szervizünkben az IMEI szám alapján.
Készülékének új dokumentumait kell bemutatni annak garanciális ügyintézése érdekében.
Megértését köszönjük.
-
netcore
tag
Kb mennyire árazható be most egy telenoros, knox0x1esteló?
-
Árpi001
senior tag
Akkor nem veszek ilyet.
Csak sajna elég húzós az eredeti ára...
Lehet mégis csak gariztatnom kell. -
-
laci1892
őstag
válasz
MaCS_70 #32078 üzenetére
Az biztos hogy érdemes gyűjteni a malac perselybe és a Samsungtól venni akkut.
Most a legrosszabb esetben is a SOT nekem 4 óra 22p. Kerek 5 óránál mondjuk sosem jön ki több ha a fejem tetejére állok sem, de idáig az eredetinek mondott (speedshop/giga ) akkuból max 3,5 jött ki.
Az meg azért szerintem nagyon jó. Ha nem nyúzom szerencsétlen telefont egésznap akkor a bő 1 nap de a másfél is megvan.
-
válasz
Árpi001 #32077 üzenetére
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utángyártott akkuk (kevés jó nevű, bizonyított gyártótól eltekintve) nem hozzák a rájuk írt adatokat. Vannak trükközések, de azok egyrészt már középtávon sem biztosítják az ígért kapacitást, másrészt ezzel együtt az akku nagyon rövid élettartamát eredményezik, a tűzveszélyről nem is beszélve.
MaCS
-
Árpi001
senior tag
válasz
MaCS_70 #32076 üzenetére
Jó kérdés,én is ezen filozok.
De nagyon jól jönne az a 800 mAh többlet!
Azért kérdeztem hátha van valakinek tapasztalata ezzel az akkuval.Nagyon nem vagyok megelégedve a jelenlegi akku időmmel!
Samsungnál akku kimérve,3 darab akku teszt lefuttatva,63-64% os az akkum.
Az Istennek nem húzza ki a napot.
Mondjuk kb 1-1.5 hónapja van meg a telo.De sosem voltam elájulva az üzemidejétől...
Garanciális még a TMX-hez,de nem fűlik a fogam velük szerencsétlenkedni. Minimum 1 hét amíg náluk lenne,és kit tudja hogy kapnám vissza... -
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Ilyet használ ,vagy használt valaki már?
[link] -
rizso
addikt
Urak!
MM óta durvábban merül az akksim, mint korábban
Igaz, hogy nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód, de egy éjszaka alatt nem kellene 10-20%-ot merülnie új akksival
Akkumulátorhasználatnál az android rendszernek lett nagy étvágya...
Vélemény? Másnál is jobban merül?
-
dancsuri
veterán
válasz
darkarthur #32063 üzenetére
hú bakker
ÉS EZ? -
dancsuri
veterán
válasz
darkarthur #32060 üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
darkarthur #32060 üzenetére
[link] innen sem?
-
darkarthur
senior tag
Dobna nekem valaki egy tuti XEH 6.0.1 C-s ROM letöltési linket? Sammoileról valamiért nem akar, és nagyon kéne egy gyári Odin ROM.
-
netcore
tag
Kizárólag privibe szeretnék pár "hogyangarizzunk knox1-el " válaszokat javaslatokat és tippeket.
Alaplapot nem akarok cserélni. -
zho-lee
addikt
válasz
bebuci #32044 üzenetére
Beállítások/ Fejlesztői beállítások/ Hardveresen gyorsított leképezés címszó alatt az utolsó előtti menüpont szokott lenni, csekbox pipa be/ki lehetőséggel.
Fejlesztői beállításokat a szoftverinformáció menü/ Build számra kell azt hiszem 4x kattintani, akkor jön elő.
(kiírja, még mennyi katt van hátra) -
dancsuri
veterán
Független "F" DBT N910FXXS1DPG1
-
bebuci
tag
Tudja valaki mi az a képernyőfedvény, és hogyan kell kikapcsolni? Előre is köszönöm
-
laci1892
őstag
válasz
grabber #32035 üzenetére
Sima Samsungos csomagolású eredeti akku. Ámbár érdekes, ezt a fajta akkut nekem is többen említették. Lehet egyszer tesztre valahonnan beszerzek 🤔
De azért a mai nap már masszívan használtam a navit is, zene lejátszót, folyamatos szinkron és Bluetooth kapcsolat mellett. most tartok 3 óra 20 perc SOT-nál 30% akkuval.
-
apaszka
veterán
-
laci1892
őstag
K*a anyját a speedshop /gigatel/ párosnak.... 😠😠😠
Ma kaptam egy Samsungs barátomtól eredeti akkut ( az előző az első 2 boltvan vásárolt volt mint eredeti akku) . Hát waze.... Ki jött az 5 órás képernyő idő is most. Eredeti ára ennek mondjuk 13500 lett volna rengeteg pénz de most ki bírja közepes használat mellett a kicsit több mint másfél napot.
-
dancsuri
veterán
válasz
MrCsiT #32028 üzenetére
mint írtam nincs ott semmi baj, előző tulaj rakott bele Telenoros kártyát abban a pillanatban települtek a kérdéses progik. ha T-komos kártyát rak bele akkor meg a T programja települ. ez mindenkinél így van
Kell csinálni 1 gyári visszaállítást és máris eltűnnek az idegen szolgáltatói szemetek
-
MrCsiT
addikt
válasz
babhun #32024 üzenetére
Ha úgy vetted, hogy nincsenek az eszköznek származási papírjai, amiből világosan kiderülne az előélete, akkor nem csináltál jó vételt, már elnézést.
Ha nem tudod kinyomozni, akkor megpróbálnám a Telenor-ral felvenni a kapcsolatot, hogy kiderüljön, hogy is volt. Én már sikeresen vásároltam függetlenként, papírok nélkül - egyszer és utoljára - 23e Ft-ért régebben egy Galaxy S Advance-t, nagyon megbízható fórumtárstól, aki szintén függetlennek vette/kapta, erre fél év használat után, letiltotta a voda a telót. Ezen a ponton fogadtam meg, hogy papírok nélküli olyan eszközt, amit le lehet tiltani - még ha le is járt a gari róla - soha az életben nem veszek meg .. -
Rabidsnail
senior tag
Üdv! Hogyan tudnám elérni pld.Szülinapp navi alatt,hogy lezárt képernyőnél ne állítsa le a gps vevőt? Csak hanggal szeretnék navigálni,de pár másodperccel a képernyő lezárása után a navi a gps jel megszűnésre figyelmeztet. Köszi!
-
babhun
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap lettem boldog tulaja egy Note 4-nek, de nem biztos hogy boldog. Lenne egy pár dolog ami zavar engem. A telefont függetlenként vettem, de bekapcsolás után a menüben volt egy két telenoros alkalmazás. A UPC-s sim kártyámat simán vette, gondoltam akkor mégse lehet baj. Telefonon wifi-t állítva meg is találta szépen a 6.0.1-es verziójú frissítést, amit rá is engedtem. Sikeres frissítés után is működött a sim kártyámmal ami szerintem jó dolog, mert egy gsm boltban függetlenített telefon frissítés után már nem fogadja el a sim kártyát ha jól tudom?! Eszköz állapotánál az van hogy hivatalos, IMEI szám összevág a dobozon, telefon hátulján és a szoftverben is. Lehet hogy ez szolgáltatós volt, de hivatalosan függetlenített? Frissítés után is belekerült a pár telenoros alkalmazás és a böngésző kezdőlapja is a My telenor volt. Samsungnál simán tudtam regisztrálni. Szerintetek ez most így OK? -
apaszka
veterán
Most próbáltam ki a Dolby Atmos-t Jó a cucc, és nagyon jól szól, talán a sima Dolbynál is jobb szerintem.
-
dancsuri
veterán
Na megjelent szifonra is a Pokémon Gó, és máris eltűnt a "káros lehet" programok listájáról
(#32019) grabber
remélem hamarosan valamelyik Kínai gyártó is készít cerkás mobilt, és minden gondunk megoldódik -
dancsuri
veterán
-
vferi90
tag
Köszönöm,
most lakom be a rendszert. pár kérdésem viszont van.
1. Nem tudok magyar nyelvet állítani a kézíráshoz
2. a billentyűzetnél nagyon zavar hogy ott vannak a speciális karakterek, hosszú nyomásra nem az ékezetes karakterek jönnek elsőre hanem ezek.
3. ez a görgetős képernyőmentés hogy működik?Szerk.: Egyébként amióta fent van, nyomkálom, 20%-ot merült az akksi. A Noble-t reggel levettem a töltőről, 15perc alatt beértem munkába (vezettem tehát nem nyomkodtam, mobilnet be) merült 20%-ot.Tudom hogy kell pár ciklus mire beáll, de ez szerintem sok. Nem mondom hogy nem és szúrtam el valamit, még kezdő vagyok a témában...
-
Laki
tag
Üdv.F es telora van független rom?A t-mobilost szeretném lecserélni,a telo rootolt.
-
vferi90
tag
Köszi.
nem megy. csak samsung logó és apró rezzenések a végtelenségig -
theBigFace
tag
Köszönöm
felrakom nem még ma!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest