Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rep3at

őstag

A múltnap sikerült megmentenie a SmartThings find funkciónak. Apám kocsijából szálltam ki egy vidéki vasútállomáson késő este, véletlenül kiszálláskor kicsúszott a zsebemből a telefon. Azt hittem először hogy csak náluk maradt de kiderült hogy nem, így már rá is kerestem anyám iPadjén (ez már következő délután volt). Tűpontosan mutatta a helyet és szerencsére apámék rá is találtak hazafelé menet. Egy karc nem lett rajta pedig kijelzővel lefelé esett ki. Furcsamód nem talált rá senki pedig sokan ingáznak vonattal, bár sok mindent az ujjlenyomatos zár miatt amúgy sem tudtak volna vele csinálni + a lock screenen is ki van írva a nem éppen hétköznapi nevem.

Eddig szerencsére nem kellett használnom ezt a funkciót de jó tudni hogy ilyen pontosan működik, bár az akku még következő nap amikor rákerestem akkor is 44%-on volt és be volt kapcsolva a mobilnetem, anélkül veszett fejsze nyele lett volna valószínűleg.

Új hozzászólás Aktív témák