Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
A múltnap sikerült megmentenie a SmartThings find funkciónak. Apám kocsijából szálltam ki egy vidéki vasútállomáson késő este, véletlenül kiszálláskor kicsúszott a zsebemből a telefon. Azt hittem először hogy csak náluk maradt de kiderült hogy nem, így már rá is kerestem anyám iPadjén (ez már következő délután volt). Tűpontosan mutatta a helyet és szerencsére apámék rá is találtak hazafelé menet. Egy karc nem lett rajta pedig kijelzővel lefelé esett ki. Furcsamód nem talált rá senki pedig sokan ingáznak vonattal, bár sok mindent az ujjlenyomatos zár miatt amúgy sem tudtak volna vele csinálni + a lock screenen is ki van írva a nem éppen hétköznapi nevem.
Eddig szerencsére nem kellett használnom ezt a funkciót de jó tudni hogy ilyen pontosan működik, bár az akku még következő nap amikor rákerestem akkor is 44%-on volt és be volt kapcsolva a mobilnetem, anélkül veszett fejsze nyele lett volna valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest