Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #703 üzenetére
Szerintem....ha a Poco Gcam fotói nem jöttek be, akkor a 3 említett Samsung sem fog...de majd meglátod, ha akarod. Ha be tudsz menni egy MM -ba ott érdemes megnézni, ha egy pár sorral arrébb fotózol és belenagyítasz. Plusz a Samsung részletfeldolgozás. Ami nem felső kategóriában nagyobb szoftveres utómunkával jár. Náluk nem mindig szépen és jól...
Szerk.:
Rákeresel a hozzászólásaimra, akkor én dobtam fel pár fotót ezzel a telefonnal. Gyári kamera alkalmazással. Oreon és Pitén is.Pitén van javulás az Oreohoz képest.
janeszgol:
Én nagyon szeretem az LG -t. Bizonyos dolgokban nagyon korrekt. Viszont én is szenvedtem eleget a különböző G verziókon. Így 2x is meggondolom a vásárlásukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest