Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bluetooth hangszórók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Király. Leírtam a nem túl rövid válaszom és véletlen lefrissítettem a képernyőt. Szóval elszállt minden.

Bár vaku jár a szelfi kamerához is, de nem látok rá opciót, hogy rá lehessen tenni az értesítést.
Jelen esetben viszont ennek nincs is túl sok jelentősége, mert a panel miatt kb. 0 -hoz konvergáló fogyasztással használható az Always On Display funkció.
Nem tudom mennyire ismered, gondolom már legalább hallottál róla. Lezárt kijelzőnél lévő állandó megjelenítés. Ide az óra, dátum, akksi kijelzés és grafika megjelenítés mellé értesítést is ki lehet tenni. Tehát jelzi, ha van nem fogadott hívásod vagy üzeneted. Ez ki- és bekapcsolható, illetve időzíthető is. Nekem reggel 6 és este 11 között működik.
Rendszer sebességben, menü lépegetesben, alkalmazás megnyitásban én nem érzek problémát. Azért persze nyilván van különbség egy felső kategóriás cucchoz képest. Pl. P20 Pro vagy Note 8. Mellesleg én minden telefonon leveszem a fejlesztői menüben az animációkat.
Nem kérdezted, de az ujjlenyomat olvasó elhelyezése elsőre kicsit fura volt nekem. De hamar megszoktam és szerintem baromi praktikus dolog. Ahogy az is, hogy a simításával lehúzható az értesítési függöny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi