- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels #300 üzenetére
Kamerában szerintem nincs túl sok különbség a kettő között. P20 lite szerintem inkább túlélesíti, A7 pedig inkább túlmossa a részleteket. A távolabbi részletek (pl. fák levelei) meg mindegyiknél paca, vagy inkább Mone festmény.
Súlyozni kellene, akkor én azt mondanám, hogy a P20 Lite felé billen inkább a mérleg kamerában. De...ennél a gyári app -ot ki lehet váltani Play -ről egy másikkal, és akkor törpül a különbség. Én úgy érzem, hogy ennek a kamerája többre képes, és több dolog orvosolható szoftveres javítással. Pl. valamilyen oknál fogva a gyári kamera app -ban nincs záridő állítás. Viszont... miután itt is van camera api2 támogatás, így ez is orvosolható másik app használatával.
Tavasszal várható amúgy a főverzió frissítés, ami a droid és a felület új verzióját is jelenti.
Játszani nem szoktam, de ha mondasz pár nevet kipróbálom. Valamikor este felé. Gyanítom egyébként, hogy ebben némileg erre fog billenni a mérleg. Egyes esetekben meg semerre.
Erősebb, aktív játék mellett az EMUI -nak egy idő után agresszívebb a leszabályozása. Órajelek, magok és RAM használata terén.
Ennek a kijelzője biztosan jobb, ezt tapasztaltam. Ami nem jelenti azt, hogy a P20 Lite képernyője rossz lenne.
Igazából mindegyik jó telefon és meg vannak a gyengeségeik meg az erősségeik. Egyikkel sem járnál rosszul, de ez felhasználás függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest