Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz castiels #300 üzenetére

Kamerában szerintem nincs túl sok különbség a kettő között. P20 lite szerintem inkább túlélesíti, A7 pedig inkább túlmossa a részleteket. A távolabbi részletek (pl. fák levelei) meg mindegyiknél paca, vagy inkább Mone festmény.

Súlyozni kellene, akkor én azt mondanám, hogy a P20 Lite felé billen inkább a mérleg kamerában. De...ennél a gyári app -ot ki lehet váltani Play -ről egy másikkal, és akkor törpül a különbség. Én úgy érzem, hogy ennek a kamerája többre képes, és több dolog orvosolható szoftveres javítással. Pl. valamilyen oknál fogva a gyári kamera app -ban nincs záridő állítás. Viszont... miután itt is van camera api2 támogatás, így ez is orvosolható másik app használatával.

Tavasszal várható amúgy a főverzió frissítés, ami a droid és a felület új verzióját is jelenti.

Játszani nem szoktam, de ha mondasz pár nevet kipróbálom. Valamikor este felé. Gyanítom egyébként, hogy ebben némileg erre fog billenni a mérleg. Egyes esetekben meg semerre.

Erősebb, aktív játék mellett az EMUI -nak egy idő után agresszívebb a leszabályozása. Órajelek, magok és RAM használata terén.

Ennek a kijelzője biztosan jobb, ezt tapasztaltam. Ami nem jelenti azt, hogy a P20 Lite képernyője rossz lenne.

Igazából mindegyik jó telefon és meg vannak a gyengeségeik meg az erősségeik. Egyikkel sem járnál rosszul, de ez felhasználás függő.

Új hozzászólás Aktív témák