Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels #305 üzenetére
Igazából Huawei -ből az első szériáktól kezdve elég sok volt. Középső kategóriából rengeteg, illetve felsőből az összes, kivéve a 20 -as széria. Különlegesebb darabok is, mint a W széria. Sok-sok év Huawei után elég volt, nagyon meguntam.
Egyedül a P20 Lite volt nálam néhány napig. Mélyebb, rendszeres használatból eredő tapasztalatom nincs vele.
Barátnőmnek nézegettem, nála is P9 Lite -ot váltana. Elsősorban Xiaomi és Huawei vonalon néztünk neki vérfrissítést. Én inkább a Redmi Note 7 -et szerettem volna megvárni, de neki az már túl nagy. Úgy döntöttünk várunk a P30 Lite -ig, de szerintem az is nőni fog.
Samsung -ból én csak felső kategóriás cuccokat vettem. Abból is nekem inkább a Note széria. Illetve ott meg is áll nálam a márka.
Ezzel az A7 -tel tettem egy próbát a lejjebbi kategóriába és végülis azt mondhatom, hogy nem bántam meg.
Engem kicsit a szoftveres zártság zavar, de most már Huawei -nél is csak fizetősen lehet megoldani a bootloader nyitást. Ez persze nem mindenkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest