Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa58
tag
Nem a mosás a jó kifejezés, hanem hogy totál életlen, annyira csak az arcra fókuszál. Az előző telefonjaimnál nem volt ez ennyire kihegyezve. Próbáltam már tesztképpen 3-4-6 m-re lévő tárgyakat fotózni a szelfikamerával: használhatatlan, életlen. Az is lehet, hogy ennek így kell lennie, és akkor én vagyok a hülye.
-
törölt tag
Akkor így mutatom:
Különböző beállítások SZELFI módban csak az előtérre vonatkoznak. Az arc mögötti részt nem változtatják. A bokeh csak a bal oldali SZELFIFÓKUSZ fülön van. Ezt írtam neki feljebb.
Illetve azt, hogy az alkalmazás újraindításánál marad a szelfi kamerán, ha onnan lép ki, de az alapról indul. Tehát minden alkalommal, amikor elinditja a kamera app -ot, a szelfi mód SZELFI fülről indul.
SZELFI fülre lépve nem szabadna mosnia a hátteret.
-
PTomi92
aktív tag
Igen többször is kitöröltem, újrabevittem. Más ujjlenyomatos telefonnál ilyen gondom nem volt, stabilan működött. Itt tényleg van oylan, hogy egyszerűen nem tudom feloldalni vele a telefont, hiába törlöm meg az érzékelőt meg a kezemet is, házon belül próbálom tehát nem hidegben, párában, ilyesmi.
-
Mr.Silkó
veterán
A kollégámnak van egy fix kerete, amit rászánna a készülékre, ugyanakkor a Telenortól fogja valószínűleg kedvezménnyel elhozni a leendő mobilt, de így sem szeretne 100.000 forintnál többet adni a telefonért. Samsung J5-ről vált majd, szóval kábé minden előrelépés lesz neki, de magamnak én sem venném egyiket sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nintendo Switch 2
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest