Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blossom
kezdő
Legalább képes jelezni, hogy van-e már hálózati kapcsolat.
Amíg nincs, felesleges erőltetni.A manuális IP újabban kicsit problémás lehet.
Korábban ez volt az első dolgom.
Némi meglepetéssel tapasztaltam a 2+ éves táblagépemen és az 1+ éves mobilomon,
hogy miért nehézkes időnként a hálózati kapcsolat összehozása:
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . . -
Én is úgy szoktam otthagyni. Nekem sem csinálta még sosem azt amit írtál. Egyébként a tvOS18-ban nekem többször előjött a vezérlőpanel, amin volt kikapcsoló gomb is. Sosem próbáltam ki, mert amikor előjött, akkor éppen nem akartam kikapcsolni, mikor ki akartam, akkor véletlenül sem tudtam előhozni. Mióta 26 van, azóta nem találkoztam vele..
-
Blossom
kezdő
Mi az Infuse verziószáma?
8.3-nak kellene lennie.
Legalább fél éve ott van a lehetőség, kb. akkor néztem meg.
Nem használom.
99,9 százalékban eleve adott a felirat a videó fájlban.
Ha mégsincs, akkor előre gondoskodok róla, hogy a videó fájl mellett legyen.
Sokféle felirat készül, nem biztos, hogy a jó töltődik le. -
blakey
titán
…amikor elindítom, akkor hibakóddal indul bármelyik app is ment a kikapcsolás pillanatában. Netflix, Disney, YouTube..
- próbáld meg úgy leállítani, hogy a főmenüben vagy. Soha nem állítom le alkalmazás közben. Hibakódot még nem láttam. Nekem is kábellel van összekötve, valamint fix ip van hozzárendelve.…tud az Infuse opensubtitles oldalról feliratot szedni.
- sokra nem mész vele, mert sajnos nem teszi a fájl mellé, sz@r, valamint ha Plexet használsz, akkor nem tudja úgy hozzárendelni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Feliratot mostanság már nem szedek le, mert mindenhez van, de ha nagyon szükséges és nincs nálam gép, akkor a Dune-n futó Kodival töltöm le. -
-
Blossom
kezdő
Többnyire csak akkor fordult elő probléma eddig, amikor az Apple valamit átírt,
és az Infuse nem tudott róla vagy későn reagált.
Kellett néhány nap, hogy ne szaggason, de ez igen ritkán fordult elő.
Az Infuse lassan felnőtt korba lép.
A hősidőkben pl. csak az xy.srt fájlt látta, az Xy.Srt nevet figyelmen kívűl hagyta.
Azóta a videófájl többnyire már eleve tartalmazza . . . -
.LnB
titán
Én 99%-ban Plex-et használok. Sose volt vele semmi bajom. De pont a múlt héten, egy MLB World Series meccs, 2160p @ 60fps HDR kifogott rajta. Az szaggatott, de fent van Infuse, és az vitte rendesen. Aztán a döntő második meccsével is ugyan ez volt. Orosz release, lehet nem a legjobb, meg ugye 60fps.
De ezen kívül, sosem volt a Plex-szel bajom. Én azt is használom elsődlegesnek, csak fent volt az Infuse is, mert itt sokan ajánlották. De mióta megvan az Apple Tv, ez az első, hogy Infuse-t használtam.
De jó cucc az is, azzal össze lehet kötni a Plex-et, és megjelenik az Infuse-ban is minden a Plex-ről.
-
zazenke
őstag
ha jól emlékszem mp4 el nem bír a plex és dadog . infuse-nak ez nem lesz akadály sőt a netről innen onnan lelopott mp4 "filmekkel" csak az infuse bírt el eddig 100%ban pedig android boxból is viszonylag új és erős boxom van kodival. De a kodit(android-al) csak másodlagos lejátszónak használom és azt vettem észre hogy mindig visszatérek az infuse-hoz . Mostanában gondolkoztam el hogy kellene egy zidoo a kodi helyett de lehet felesleges az infuse mellett kiadni 139 ezret.
-
zazenke
őstag
a plex nem erre az eszközre való. ez az eszköz csak infuse alkalmazással hozza a majdnem tökéletes szintet ami előfizetős azt hiszem most 500 ft havonta ami szerintem "nem pénz" a tudásáért . És tudja használni a plex szerverét ha ragaszkodsz ahhoz. Szóval tessék feltelepíteni majd párosítani a plex szervereddel. És rövid beállítás után köröket fog verni a plexre. na ezért biztos szidni fognak de én is sokat próbálkoztam a plex-el és van hogy jó eredményt hozott de az infuse az megkerülhetetlen itt
-
Blossom
kezdő
Az Apple TV 4K (2022) modellben nincs belső ventilátor.
A gyártó szerint az A15 Bionic processzor és a hatékonyabb hőkezelés miatt
„nem igényel hűtőventilátort”.Azért óvatosan, szűk szelőzetlen helyre nem tenném.
Nálam régivágású médiaszekrényben árválkodik,
aminek a polcai 40 cm körüli készülékekre lettek tervezve.
/ Elől és hátul is nyitott polcok. /
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . .
Én ugye még mindig inkább Plexezek, mert eddig csak egyetlen egyszer volt vele bajom.