Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Deszar...
Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.
-
Peace
nagyúr
És tényleg basszus!!! Most már felfogtam mi ez a lehúzás, de az volt az első dolgom, hogy ezt a ge*is érintéses vezérlést kilőttem, mert mocskos idegesítő. Mind1 is, inkább intézem PC-n annál a pár filmnél, ahol szükséges. Nem értem miért nem lehetett simán a feliratok menüpontba tenni ezt az opciót, mint a Plex-nél.....
-
Csabi1984
addikt
Ugyanezt tudom állítani. Egy nagyon jó optimalizált cucc. Egyszerse tudtam lefagyasztani. Amúgy nekem sose volt gondom, hogy (még) nincs passthrought. Az 5.1 az 5.1, a 2.0 az 2.0 ennyi

Amúgy a magyar szinkron hibája amikor az effektek elnyomják a párbeszédet. Szerencsére nem az eszköz hibája.
-
beci
őstag
Köszönöm.
Engem csak a hangkiemelés része érdekelne, a többi tudása nem. Azt tudja a tv-m és a hangrendszerem. Viszont esti tv nézés közben a feleségem jól érti a beszédet,én nem. Ha feljebb hangosítom, akkor neki már túl hangos. Az én hallásom így 50 felett már nem olyan mint 20 éve, de csak a beszédhang halk nekem. Esetleg még egy airpods pro-n gondolkodom. Vagy ez vagy az. -
Csabi1984
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.