Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peace

nagyúr

válasz zazenke #7972 üzenetére

Az eszköz a legfrissebb verzión van. Remélem, hogy tényleg a film volt rossz vagy a Plex hülyesége. Az az igazság, hogy baromira belefáradtam már ebbe a média lejátszás kálváriába az évek során. :( Samsung Qled-en Plex ugye nem vitte a magas bitrátás filmeket. Belenyugodtam, néztem max 20-25 gigás filmeket és elvoltam. 11 hónapja megvettem ugye a G4-es OLED-et, az szépen játszotta a DV-t, aztán felugrott, hogy fissítés érhető el. Lefutott és máris nem játszott többet DV-t mkv-ból. Nem baj, akkor néztem HDR-ben, megbékéltem vele. Aztán kijött a WebOS 25 és tönkreba**ta a médialejátszót meg Plex-et, folyamat újraindul, mert elfogy a memória. Na itt már nem kicsit voltam ideges. Akármennyit beszélgettem itt fórumon, úgy festett, hogy akkor nem érdemes és nem is lehet megúszni a dedikált lejátszót. Mindenki ajánlgatta Aliexpressről a csoda lejátszókat meg kodi meg corelec meg anyám kínja. De az Apple tűnt a legfelhasználóbarátabb és összességében legjobb megoldásnak, így kiadtam rá ezt a majd 60k-t. Azt mondjátok, hogy Infuse, akkor még azt a havi 500 Ft-ot is benyelem, tényleg nem tétel. Én csak végre azt szeretném így 6 év vergődés után, hogy leüljek, elindítsam a filmet/sorozatot és menjen..... :R

Új hozzászólás Aktív témák