- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kíváncsi lennék egy új Shield-re, volt Shield-em, nem jött be, eladtam. Volt másfajta (zidoo, stb) mediaplayer-em is, mindegyikben volt szerethető rész.
Ami stabilan van, az az oppo+apple tv (utolsó) modell infuse-zal, teljesen kielégíti az igényeimet a 24bit LPCM - biztos van, akinek ez nem elég (Anthem+Dynaudioval használom).
Nagyon tetszenek a felsőkategóriás Zidoo-k, de drágák nekem.Nem érdemes a másiknak esni, mindenki leírta, hogy mi a meglátása, tapasztalata. Nem feltétlenül kell egyezni ezeknek, de a másik kioktatása és minősítgetése kerülendő.
Ami biztos, hogy az ATV nem "low cost streaming lejatszo soundbaros usereknek"...
Az is biztos, hogy a passthrough végén nincs "t" betű, nagyon elnézést kérek emiatt a megjegyzés miatt, de a blue-ray-t sem szeretem olvasni (nem itt és most fordult elő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest