Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6991 üzenetére
Ezekkel a megállapításokkal nem tudok vitatkozni... Én, amikor vettem (mert meguntam az android tv hülyeségeit, lassúságát, fagyásokat), az Infuse-ról nem is tudtam, annyi elég volt nekem, hogy a Plex megy rajta, streaming meg a legjobb. Aztán itt belecsöppentem abba, hogy Infuse, DV8 stb. Nekem az iPhone-al és az Airstream-el nagyon jó a felhasználói élményem, Az RC-s Infuse-al meg helyreállt a dv dolog, szóval most nagyon elégedett vagyok az eszközzel. Én (persze nem vagyunk egyformák) az ár/érték arányt se tartom vészesnek, főleg, hogy cserébe "unalmas" stabilitást kapok. Öregszem (most leszek 50), már nem akarok semmivel kínlódni, kb. innen jött tavaly októbertől az Apple ökoszisztéma képbe nálam. #6992BossBoss látja a jövőmet
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest