Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Sziasztok, új felhasználó vagyok (ATV 2022), topikot is nagyjából átnéztem. Nálam eddig szerencsére minden szépen, hibátlanul megy, a blakey és mások által jelzett hibákból semmit nem tapasztaltam az eltelt hetekben.
Nem villog a beállításoknál, szépen vált, nem volt fekete dv filmem stb.Nagyon tetszik, hogy egységes felirat stílust tudok használni mindenhol, ha beállítom a kisegítő lehetőségekben, mert agyvérzést lehetett android tv-n kapni ettől. De ez csak a streaming-re igaz.
Használom a Plex-et régóta, az is átveszi az apple tv felirat stílust, de a felirat pozícióját viszont felteszi a fekete sáv fölé, ami egy full szélesvásznú filmnél rohadt idegesítő, ellentétben android tv-n meg szépen lent volt. Illetve rengeteg beállítási lehetőség hiányzik, de gondolom mert teljesen más a kliens. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest