- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem, mielőtt a kukában végzi az ATV-m. Egy HD verzióm van és soha semmi gondom nem volt vele. A hálóban csak ezt használom, egy Samu TV-n. Egyik napról a másikra a távirányító nem ébresztette fel alvó módból. Ilyenkor tápkábel ki és vissza, majd a bekapcsolást követően látszólag minden oké, de random kikapcsol, vagy alvó módba megy az ATV. Amiket már próbáltam: gyári visszaállítás, apple ID kijelentkezés majd vissza, legújabb szoftver telepítés. Az érdekes az, hogy a szoftver frissítés elég hosszú folyamat és közben nem kapcsolt ki, de ha normál üzemben akár csak az alap képernyőn vagyok, akár bármilyen funkciót használok, kb. 5-10 perc után magától kikapcsol (vagy alvóba megy). Ilyenkor a távirányító nem ébreszti fel. A neten nem találtam semmi infót erről a hibáról. Van valami ötlet, vagy ez már kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest