Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is?
"Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók"
Konkrét gyártmányokra gondoltam, ami nem feltétlenül Sony, vagy Microsoft, hanem a PS4 vagy XBOXone paltformhoz készült egyéb gyártmányok, némileg barátibb áron, de azért megbízható minőségben. Ha ebben van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest