Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Abban 1etértünk hogy drágák
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.Bluegene: 4440 stabil, de majdnem 4700-on validoltam és g31-ben 1.35V-on...egy fricska a nagyoknak
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Senki sem töröl ennél jobban
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Villanyszerelés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...