Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új AMD Software
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Abban 1etértünk hogy drágák
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.
Bluegene: 4440 stabil, de majdnem 4700-on validoltam és g31-ben 1.35V-on...egy fricska a nagyoknak
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest