Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Sok mindent nem ide találnak ki...
Bizony, a lapok nem olcsók. USB 3 meg SATA 3 ha jól tudom leginkább a H57-es deszkákon fordul elő, azok meg 30 körül legalább vannak, ha nem drágábbak.
Nem olyan rég volt a logouton egy kis bemutató egy Biostar lapról, na az mondjuk tetszett, s megvan 20 környékén.
Én anno a P5Q-t olyan 35 körül vettem, s igenis megérte, mert mindent tudott, amit akartam, stabil volt, no meg a tuningal sem akadt problémája. Rááldozom a pénzt, ha látom értelmét.
Amúgy visszatérve az új usb meg sata szabványokra: nekem nem hiányzik egyik sem. Mire elég jól el fognak terjedni, el fog telni egy, de lehet, hogy két év is.
Sok helyen örülök, ha usb2 van...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest