Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beomlasztja a teljesítményt az egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Abban 1etértünk hogy drágák
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.Bluegene: 4440 stabil, de majdnem 4700-on validoltam és g31-ben 1.35V-on...egy fricska a nagyoknak
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...
-
Chaser
legenda
H55 mellett is van usb3, satat azt nem néztem, nem lesz rá szükségem /sajnos/. Kell még idő amíg elterjed, de ha már ilyen csoda gépet vesz az ember még az sincs benne az árban ennyiért?...én a g31-et 11-12 körül vettem 1 éve, előtte is az volt kicsit más verzióban, amilyen olcsó volt annyira stabil is
A mostani 3300-ast abban vágtam 4.5G fölé
ki kéne próbálnom végre egy am3 procit
-
Chaser
legenda
Ezt magamtól is kitaláltam
de gondoltam hátha jön valami racionális magyarázat, azért röhej, hogy a legolcsóbb lapok is 20k körül vannak és asrock tálalásban. Azért 775-nél lehet belépő lapot venni 10-11k-ért ami még tuningra se rossz, amd-nél kb 12-ért, abba meg am3-as cpu is megy, s1156-ba meg idáig egy lowend cpu se jött ki, "legolcsóbb" a g9650 a maga 20k feletti árával, most aprós árakat ne nézzünk, aprón lapot meg ramot is lehet olcsóbban venni, de mezei usernek alhangon s1156-ban lap meg g9650 40k bruttó körül van és ebben nincs usb vagy sata3, nem magyarisztánnak találták ezt ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Techdemóból valóság, újból bemutatkozott a Zoopunk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teljesítmény engem túlzottan nem érdekel, mostani cuccok alapon is kellemesek, max bóhockodásból tuningolok, néha jól sikerül. Valami htpc szerű dolgot akarok, ramok ára egekben, majd ha jól lement a ddr3 ára akkor elgondolkozok desktop összerakásán talán, addig kipróbálok egy am3-at max 1-2 gb rammal, egyik itthoni gépben cel430 van 1 gb rammal, hasít mint az atom
e3300-zal 720p-s mkv-t is gond nélkül eszi, csak az a fránya dvi nincs rajta
ezért most amd 740g chipsettel, kb mint intelnél a g31, árban is hasonló. Nemrég mértünk x2 240-et, elég kellemes a fogyasztása, nem sokkal marad el a c2d-től ha elmarad is.
9.5k-ért árultam újan, nem vitték el, ez lett belőle...

ki kéne próbálnom végre egy am3 procit