Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ezt magamtól is kitaláltam
de gondoltam hátha jön valami racionális magyarázat, azért röhej, hogy a legolcsóbb lapok is 20k körül vannak és asrock tálalásban. Azért 775-nél lehet belépő lapot venni 10-11k-ért ami még tuningra se rossz, amd-nél kb 12-ért, abba meg am3-as cpu is megy, s1156-ba meg idáig egy lowend cpu se jött ki, "legolcsóbb" a g9650 a maga 20k feletti árával, most aprós árakat ne nézzünk, aprón lapot meg ramot is lehet olcsóbban venni, de mezei usernek alhangon s1156-ban lap meg g9650 40k bruttó körül van és ebben nincs usb vagy sata3, nem magyarisztánnak találták ezt ki 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de gondoltam hátha jön valami racionális magyarázat, azért röhej, hogy a legolcsóbb lapok is 20k körül vannak és asrock tálalásban. Azért 775-nél lehet belépő lapot venni 10-11k-ért ami még tuningra se rossz, amd-nél kb 12-ért, abba meg am3-as cpu is megy, s1156-ba meg idáig egy lowend cpu se jött ki, "legolcsóbb" a g9650 a maga 20k feletti árával, most aprós árakat ne nézzünk, aprón lapot meg ramot is lehet olcsóbban venni, de mezei usernek alhangon s1156-ban lap meg g9650 40k bruttó körül van és ebben nincs usb vagy sata3, nem magyarisztánnak találták ezt ki