Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Móci
addikt
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs, csak hogy inkább a H57 mellé 'csomagolják'.
Bár ez is gyártótól függetlenül változik.
Én is gondolkodtam AM3-ban, az Asus 890GX-es lapja nagyon is tetszik, csak ha vennék egy kétmagos Athlon II-t, akkor teljesítményben valószínűleg nagyon nem lennék előbbre (max. új, fejleszthető foglalat, DDR3), no meg az lehet egy picit többet is fogyaszt. -
Móci
addikt
Sok mindent nem ide találnak ki...
Bizony, a lapok nem olcsók. USB 3 meg SATA 3 ha jól tudom leginkább a H57-es deszkákon fordul elő, azok meg 30 körül legalább vannak, ha nem drágábbak.
Nem olyan rég volt a logouton egy kis bemutató egy Biostar lapról, na az mondjuk tetszett, s megvan 20 környékén.
Én anno a P5Q-t olyan 35 körül vettem, s igenis megérte, mert mindent tudott, amit akartam, stabil volt, no meg a tuningal sem akadt problémája. Rááldozom a pénzt, ha látom értelmét.
Amúgy visszatérve az új usb meg sata szabványokra: nekem nem hiányzik egyik sem. Mire elég jól el fognak terjedni, el fog telni egy, de lehet, hogy két év is.
Sok helyen örülök, ha usb2 van... -
Móci
addikt
Jó teszt lett, köszönet érte!
Mostanában gondolkodtam én is pont a 775 kérdésben, s rájöttem, hogy felesleges lecserélnem. Ha esetleg nagyon jó áron el tudnám adni, akkor talán egy i3 lenne az utód. Netezni, hd tartalmakat nézni, s néha egy minimális játékra pont elég lenne jó pár évig.
Bár nagy valószínűség szerint a mostani konfig fog maradni, felesleges lecserélnem.
Fogyasztás terén én is egy picit jobb eredményt vártam a Phenomtól, de annyira nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Borderlands 4
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Alza garancia 2025.12.06
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest