Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
gulyasa #4088 üzenetére
na az a kihívás adódott a linkelt, frisebb bast castle-el, hogy az install végén zöld halál fogad... (egy teljes zöld képernyő és semmi más - utána meg fekete...
és minden bekapcsolásnál is) lehet, hogy a bastcastle elrontotta a lejátszómat és már csak a gyárival működik..?
-
nuke7
veterán
válasz
gulyasa #4079 üzenetére
fat32, 4gb, usb2.0 - 4 vagy 5 file van rajta, kicsomagolva (meg talán egy asus bios) a gyökérben, nem mappában. Csak az image kell? Én azt olvastam a tutorial-ban, hogy a zip-ből mindent rá kell másolni.
- bootargs.bin
- fatboot.bin
- recovery.img
- update.zipcsak az update zip-et kellene rátennem, kicsomagolva..?
-
aleister
veterán
válasz
gulyasa #4061 üzenetére
Igazából az Android is elavult már. Eddig a kislányom tudott YT-n meséket nézni rajta, de így hogy ez a lehetőség már megszűnt, gondoltam áttérek Linuxra. Mindenki azt írta, hogy sokkal gyorsabb lett neki a lejátszó L* alatt.
Nekem is megvan már 6-7 éve biztos. Belenézek hétvégén, hogy mennyi port szedett össze szegényke. -
Laca0
addikt
válasz
gulyasa #3786 üzenetére
Régebben én is találkoztam ilyennel, de mostanában nem. Nem tudom, hogy mi lehet az oka.
Most pedig aránylag sokat kavarok a winyókkal, mert a router-re is van kötve egy, azt is szoktam vinni a grétihez, PC-hez és az amúgy a grétire kötött winyót is szoktam PC-re, műholdas box-ra kötni, ill. a Fiam is el szokta mindkettőt vinni és LG smart tévén használja.
Érdekes módon mostanában nincs ilyen fájlrendszer problémám.
Persze nem azt mondom, hogy ez nem valós probléma, csak hogy engem mostanában elkerül. A router-en, pc-n, box-on mindig csak eltávolítást csinálok, a grétit meg mindig kikapcsolom. Lehet, hogy a windows 8.1 valamivel hibatűrőbb, mint a win7 és elődei?!? -
Laca0
addikt
válasz
gulyasa #3712 üzenetére
Persze, tudom én ezt, de én azért írtam, mert ezeket a jelöléseket néztem, ezek "fogtak meg".
Azért tartottam fontosnak ezt, mert "High Speed HDMI" van minden gagyi kábelre is írva, az nem fogja megkülönböztetni. 1.3 már elég gyakori, de azok nem tudnak akkora sebességet, ami kell az ethernet-hez és a 3D átvitelhez.
És az sem elég, ha csak az 1.4-es szabványnak megfelelőség a biztos, mert ha az "a" változatot tudja, akkor a RAW hang adatfolyamatokkal gond lehet. (bár nekem azzal nem volt gond régebbi kábellel sem)
Mint ahogy írtam, nem biztos, hogy ez az oka a kép akadásának, de ilyen minőségű kábellel lehet, hogy megoldódnának a problémái. -
Zoty4
őstag
válasz
gulyasa #3594 üzenetére
nekem most valami custom firmware van fent (nem tudom hol lehet megnézni a számát), innen a forumrol ajánlotta, valamelyik kolléga.
ez a firm már akkor az utsó volt, vagy azóta lett vele mókolva?gulyasa: a jelenlegi viszi a bd50et a belerakott hddről, csak hálózatról meghal a komolyabb 720p-től is
3D-s filmeket is csak a bele rakott vinyoról érdemes. -
FefeeX
veterán
válasz
gulyasa #3255 üzenetére
Logitech működése kicsit más mint a többi univerzálisé, fogod a programot, és ott a többszázezres adatbázisból (ami mindhez elérhető) összekukázod amid van a programjában, USB-n rápattintod a távirányítót és megtanítja neki...
Viszont sajnos a Logitech megvált a távirányító üzletágtól, már csak elfekvőből, vagy használtan lehet vásárolni, viszont szerencsére támogatás az még van hozzá. Ugye jelen szabályok szerint kb 8 év a kötelező támogatási idő kivonás után, nem is tudom mi lesz majd velem utána -
szasai
csendes tag
válasz
gulyasa #3101 üzenetére
kár h nincs időd az oldalra de így is nagy segítség így h nem vagyok jártas egyáltalán a dologban. valószínűleg lesz még kérdés menet közben is csak az az egy hónap soknak tűnik mire ideér!
akkor ezt a CS vonalat keresgélem majd remélem lesz még aki ír a tapasztalatairól a 3.0.5.5 ről ha nem akkor 3.0.5.3 marad. majd visszakeresek az oldalon h honnan és mit érdemes letölteni h ne csináljak papírnehezéket a "masinából"! -
szasai
csendes tag
válasz
gulyasa #3098 üzenetére
szia gyulyasa!
néztem az oldalad nagy segítség! szerinted bast castle 1.04 mod 3. v. 3.0.5.5.? melyikkel lesz hasznáhatóbb a full 3d? vagy hagyjam rajta azt amivel jön?
bízom benne h hamarabb kézhez kapom unokatesóm órát rendelt hongkongból kb 40eft-ért nem fizetett semmi vámot v akármit csak jött a csomag, talán nekem is szerencsém lesz. -
tothl
addikt
válasz
gulyasa #2983 üzenetére
Nem az auto resolution a lényeg, hanem hogy ezek az androidos boxok előszeretettel skáláznak fel.
Tehát beállítod a kimenetet 1080-ra, ez eddig ok, a TV info 1080at mutat.
Viszont a kernel 720p -vel számol, 720p-ben látod az android launchert és a programokat, csak fel van skálázva 1080-ra. Ettől még a videoplayer lehet 1080as, de jó lenne tudni.
Ha tesztprogramokat nézel az nem elég sajnos, azok mutathatnak 720as felbontást..
Jó lenne tudni mit tud a vas, amúgy okés.
Auto frame rate nekem jó, ha 60hz fix, a filmek jól néznek ki, nincs ricegés és nem lesz barátok közt effekt.
A 3d frame pack is nagyon jó és pl. a nova launcher tök szép folyamatos, egész jó kis kinézetet lehet rittyenteni a ketyének. -
f8enter
aktív tag
válasz
gulyasa #2841 üzenetére
Ez nagyon tetszik!
A hangfalak, amin a zenehallgatás (mint fő funkció) menne, aktívak. Az is nagyon szimpi, hogy mindig minden kimenet aktív, így nem kell vesződni akkor, amikor mást kötök rá.Láttam külföldi webshopokban, szerintem rendelek egyet, hacsak nem jelentkezik valaki, aki eladná a saját jól működő eszközét.
Van valakinek eladó? Ha gondolja küldjön egy privát üzit.
-
-
válasz
gulyasa #2636 üzenetére
Köszi!
Még mindig nem tudom, hogy melyik firmware-t tegyem a lejátszóra, melyikkel lesz legstabilabb és legtöbb 3D ISO-t lejátszani képes. Sok mindent olvastam már, talán el is vesztem az infókban. Segítséééég!Ahogy írtam is, több (másnál jól működő) 3D BD ISO-t nem játszik le. Ez függhet a firmware-verziótól? (Jelenleg a 2.6.8.0 van fönt.)
-
FefeeX
veterán
válasz
gulyasa #2438 üzenetére
Egyértelműen nem eSATAp van az eGreaten, direkt most néztem meg, ez egy sima, szabványos eSATA port, max egy USB táp átalakítóval tudod USBről etetni.
joco52: azt hiszem itt elbeszéltek egymás mellett... van olyan eSATA ami tud áramot is, mert összvérmegoldás, kombinálva az USBvel...
-
joco52
tag
válasz
gulyasa #2438 üzenetére
Itt nézd meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA
Az eSATA összehasonlítása más külső sínekkel[szerkesztés | Forrásszöveg szerkesztése]
Nyers sávszélesség (Mbit/s) Átviteli sebesség (MB/s) Max. kábel hossz. (m)
eSATA 3000 300 2 Áramot közvetít Nem
SATA 3 6000 600 1 Áramot közvetít Nem
SATA 2 3000 300 1 Áramot közvetít Nem
SATA 1 1500 150 1 Áramot közvetít Nem
FireWire 800 786 98 4,5[1] Áramot közvetít Igen (12–25 V, 15 W)
FireWire 400 393 49 4,5[1] Áramot közvetít Igen (12–25 V, 15 W)
USB 2.0 480 ≈ 40 5[2] Áramot közvetít Igen (5 V, 2,5 W)
USB 3.0 4800 ? ? Áramot közvetít Igen (5 V, 2,5 W)ÜDV!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
gulyasa #2263 üzenetére
Beatifull creatures bd25-nél megy tökéletesen, oblivion bd25-nél nem.
Most néztem volna a furious 6 bd50 iso-t ami tegnap került fel ncore-ra (magyar verzió), és persze nem megy, főleg az uncut verzió és az extrák miatt érdekelne.Most elkezdtem tesztelni a különböző fw-ket, a BC_v1.04_Mod2 pl: 2x elkezdte játszani rendesen a filmet (persze menü nélkül), harmadiknál meg kiírta, hogy unsupported file. :S
-
Laca0
addikt
válasz
gulyasa #2142 üzenetére
Nem tartom ezt az Egreat hibájának, nehogy félreértsetek!
Teljesen jól megvagyok ezzel a kütyüvel, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem! Mindent lejátszik, nyűglődés nélkül! Nem mondom, hogy nem volt 3-4 firmware próbálkozásom, de inkább csak a kíváncsiság vezérelt. Pontosabban az eredeti fw nagyon nem tetszett, de a többivel nem volt igazából nagy bajom.
Azt sem mondom, hogy 100%-ban lejátszik mindent, lehet szőrszálhasogatni, de szerintem nincs tökéletes lejátszó. A tévék belső lejátszóinál fényévekkel jobb, kényelmesebb megoldás. -
Laca0
addikt
válasz
gulyasa #2137 üzenetére
HDMI-vel van erősítőre kötve, direktben. Az MPEG audio-t csak PCM módban tudja lejátszani. Ez meglepett engem is, figyelembe véve, hogy még a DTS-HD hangokat is csípőből viszi. Ez egy 7.1-es Onkyo erőlködő.
Kíváncsi lennék rá, hogy másnál ez hogy megy.
Az olyan avi-val nincs gond, amiben pl. AC3 hang van. Az is átmegy RAW módban.
De mindegy, mert AUTO módban szépen átvált PCM-re. -
zolforg
tag
válasz
gulyasa #1996 üzenetére
Én tegnap raktam vissza v2.5.6.0 CS MOD FW-t, szerintem is ez a legjobb fw eddig. Tegnap több órás használat alatt sem volt fagyás és a lejátszó is csak langyos volt.
Érdekes, hogy az általam legutóbb próbált auron fw-nél (lejátszás nélkül) csak bekapcsolt állapotban, túl meleg volt a lejátszó. Így aztán marad továbbra is a jól bevált fent említett változat. -
csocsoszán
őstag
válasz
gulyasa #1932 üzenetére
Szervusztok!
Köszönöm a képet! De sajna a kis ic felirata nem olvasható. Szétbontottam és sajna rossz hírt kell közölnöm! Persze várható volt, nincs külön DA 1186 intéz mindent.
Szóval a tuning az egy táp csere egy jobbra, és ahogy elnézem a sztereó kijáratnál a két kicsatoló elkó cseréjével nálam ki fog merülni. Azért ez szépen hallható lesz. (alapból sincs rossz hangja)
A ventilátor nálam így néz ki -
Zirowe
nagyúr
válasz
gulyasa #1835 üzenetére
Pedig android most nagyon hasznos nekem.
Falun vagyok, 2.5"-ös vinyó telepakolva, onnan másolok pendrive-rá filmeket.
A sima file kezelő nem másolja át a külső feliratot, csak a filmet.
Androidon pedig bmit ki tudok jelölni és átmásolni+a harmadik eszközről pedig közben tudok filmet nézni (bár rendes, feliratot kezelő lejátszót még nem tudtam rárakni).Ez már egy elég nagy előny.
Play nekem nem kell, apk-ból telepítek.Usb 3as pendriveom 50/50mb-t tud, 2.0án pedig max 20mb.
BD50nél usb 2 nem szűk keresztmetszet? -
zenészke
tag
válasz
gulyasa #1249 üzenetére
Mielőtt megvettem ezt a gépet, olvastam valahol, hogy nem önmagában, hanem valamilyen kiegészítő szerkentyűvel alkalmas a földi sugárzású digitális műsorszórás vételére. Mivel a nyári vityillóba úgyis kellene vennem egy set-top-box-ot, olyan kellene, ami elboldogul a Panasonic V700-as 50p-s felvételeivel. Pl. a Synaps THD 2880 CX nem játsza le, pedig fullHD 1080p-s! Tudtok valami olyan set-top-box-ot, ami tutira elbír vele? Vagy valamilyen kiegészítőt kell venni az Egreat-hoz? Köszönöm előre is a segítséget!
-
Laca0
addikt
Nekem most mindegy, hogy mi az alap, a lényeg, hogy jól működik!
Szerintem is felesleges bele az Android. Nem lenne rossz, ha nem zuhanna meg tőle a hardver és normálisan bővíthető, konfigurálható lenne. Ebben a formában viszont nem jó semmire.
Az USB3-as problémával kapcsolatban van valami tapasztalatod? (USB3-as porton nem megy az USB3-as HDD) -
Oldman2
nagyúr
No, feltettem a Bast Castle 1.03-ast, úgy tűnik apróbb hiányosságai ellenére marad...
A Beállítások között látható nagyszámú angol szöveg ellenére komolyabb fordítási hibák nincsenek, egyet találtam, a külső USB eszköz eltávolításakor (angol nyelven "Stop Storage") magyarul "Tároló megállítás" van jelenleg.
Ide javasolnám inkább az "Eszköz eltávolítása" szöveget.
Ami számomra "hiányzik", az ennyi:
- az OK gombra nincs PLAY/PAUSE funkcionalitás,
- a lejátszás közbeni gyors ugrás megvalósítása fura, a LEFT/RIGHT nyilakkal +-30 sec jelenleg a lépkedés, az UP/DOWN-on nincs semmi. Ide jó lenne a Beállításokban módosíthatóan mondjuk +-5-10min.
Az eddig fenntvolt fw-ben ez jobban volt megvalósítva, most ha nem nyomok "Info"-t előtte, akkor nem jelenik meg semmi info, csak ugrik a lejátszás.A honosítást köszönöm!
-
-
Bundyta
tag
Biztos, h nem. A WD 2.5" - 320 GB - hez adott gyárival is így van, PC-n nem. Az Y-os kábellel is eljátssza a nem tudok áramot felvenni című játékot. Most úgy sikerült megoldanom, h a kikapcsolt játékosra kötöm a vinyót, majd ez után kapcsolom be a játékost.
Köszönöm szépen a fordítást.
-
gabika1969
aktív tag
-
PistiSan
addikt
Szia!
Bast Castle (v1.03 NB (uncompleted, for internal tests only) 25/03/2013 rev: 005 {Saturn package 1186 only}
NFS hozzáadásakor orosz menü jön elő: kép1A videó beállításoknál érdmes lenne az újdonságokat is lefordítani:
kép2A rendszer menüben is van egy két ilyen fordítás nálküli verzió:
kép3A kedvencekben ha elmentem egy mehajtót, sambat pl, akkor belépéskor angolul írja hogy sikerült az azonosítás:
kép4A lejobbakat, köszi.
Üdv: Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Pulsar (Seiko) karóra eladó!
- Eladó egy Intel i5 12400-as (6x4,4GHz/16GB/1TBSSD/RTX2060) processzoros számítógép. 1 hó garanciával
- Samsung 8GB 2400T DDR4
- Asus PN62 Barebone - Core i7 10510U, 8GB RAM, 512 SSD (Hibás)
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest