- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi erősítő építése
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #99 üzenetére
Inkabb te tunsz elkepesztonek, azzal, hogy kivalogattal 2 tesztbol 2 jatekot, es azzal probalod magyarazni a dolgokat, raadasul az egyik kivalogatott teszted a Crysis medium detailben, jo, hogy mar nem lowban tesztelnek
(egyebkent 9800GTX+-rol beszeltem, nem a 9800GTX-rol)
Tessek 2 teszt amiben van 9800GTX+ is: 1 2
Arra probaltam ravilagitani van elet a fps a szamokon tul is, az NV-nek szinte semmibe nem kerult valaszt keszitenie a jelenlegi jatekok alatt az ATi RV770 GPU-jara, a tegnap kiszivargott extremtech (azota mar eltavolitottak a linket) architektura bemutatobol itelve, igen komolyan atlett tervezve az R600-hoz kepest, tehat nem keves penzt forditottak ra.
Semmi olyat nem irtam a HD4850 nem versenykepes termek, de megint ugytunik osszesegeben az NV jar majd jol, ha valoban lesz 55nm 9800gtx+ par heten belul, es valoban 30$ kulonbseg lesz a ket karyta kozott, annyit meger az NV sokkal jobb gyari hutoje, mint az ATi nem a RV770-hez tervezett vacakja. (hutonek nem neveznem ezt, tisztara az tortent ami a 8800GT megjelenesekor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest