Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz TomBoy1986 #99 üzenetére

Inkabb te tunsz elkepesztonek, azzal, hogy kivalogattal 2 tesztbol 2 jatekot, es azzal probalod magyarazni a dolgokat, raadasul az egyik kivalogatott teszted a Crysis medium detailben, jo, hogy mar nem lowban tesztelnek :D (egyebkent 9800GTX+-rol beszeltem, nem a 9800GTX-rol)

Tessek 2 teszt amiben van 9800GTX+ is: 1 2

Arra probaltam ravilagitani van elet a fps a szamokon tul is, az NV-nek szinte semmibe nem kerult valaszt keszitenie a jelenlegi jatekok alatt az ATi RV770 GPU-jara, a tegnap kiszivargott extremtech (azota mar eltavolitottak a linket) architektura bemutatobol itelve, igen komolyan atlett tervezve az R600-hoz kepest, tehat nem keves penzt forditottak ra.
    Semmi olyat nem irtam a HD4850 nem versenykepes termek, de megint ugytunik osszesegeben az NV jar majd jol, ha valoban lesz 55nm 9800gtx+ par heten belul, es valoban 30$ kulonbseg lesz a ket karyta kozott, annyit meger az NV sokkal jobb gyari hutoje, mint az ATi nem a RV770-hez tervezett vacakja. (hutonek nem neveznem ezt, tisztara az tortent ami a 8800GT megjelenesekor)

Új hozzászólás Aktív témák